**ReD*cHerRy** napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:ja ta zadnji recept, ki je tu opisan je full dober, jaz to tudi včasih delam pa je res full dober...zdaj si mi lušte naredila
ja no full je na izi pa full dobr
cukrck napisal/-a:**ReD*cHerRy** napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:ja ta zadnji recept, ki je tu opisan je full dober, jaz to tudi včasih delam pa je res full dober...zdaj si mi lušte naredila
ja no full je na izi pa full dobr
Tole se res dobr sliš, bom nardila, sam bom dala kšno drugo salamo zravn, k šunke ne maram,.
Dorotea napisal/-a:**ReD*cHerRy** napisal/-a:jaz imam en recep in sicer PEČENE TESTENINE![]()
rabiš:
25dag prešane šunke
makarončke(svedrčke...)
omako barilla z baziliko
1-2jajčka
nariban sir
makarone skuhamo(jaz dam celo škatlo)tko da pride cel proftran(al kako se že reče-una posoda za v pečico)...na maslu popražim na koščke sesekljano šunko...nato ji dodamo omako z baziliko.pečico segrejemo na 200 stopinj!makarone zmešamo z omako in jih damo v =proftran=,jajček(enega ali dva-po želji)zmešamo in surovega polijemo čez makarone...čez use pa posujemo nariban sir(celo vrečko)in damo v pečico za 15min...
mnjami
DOBER TEK
zanima me samo a jajčke poliješ samo preko al jih zmešaš v vse to skupaj? ker men pečena jajca ni ql
bubbles napisal/-a:ko ste prej ene omenle torteline s kislo smetano: ful dobro izpade, če dodaš še mal sira (navadnega naribaš al pa mal gorgonzole).
sicer pa še ena rižota (zgleda, da bomo hmal postran oke fasale):
riž skuhaš v vodi normalno, v ponvi pa prepražiš čebulo in dodaš narezane bučke in/ali papriko in/ali še kako drugo zelenjavo (za obvezne mesojedce grejo pa notri ful dobro piščančji koščki al pa puranji). ne pozabit solit! ko je pa zadeva ravno prov popečena, pa dodaš še kislo smetano. na koncu omako zmešaš z rižem.