Moški parfum
-
*QueenBitch*
- Kofetarica

- Kontakt:
Men en disi pa ne vem ker je..ampak je zanc en model mim padu s tistim parfumom se mi je kr nos za njim obrnu.
Ful mi je privlacno je moski urejen in malo naparfuman..poudark na malo, tist k v lift prides za njim pa se skor zadusis je dalec od tega da bi blo privlacno.
Tud recimo zanimiv je kako ti kksni vonji spomine zbudijo...jaz sm bla glih tko ful bad in blabla..in pride v lift en tip z enakim parfumom kt ga je mel on..mene je tko ruknl, kt bi me brcnu v trebuh.
Ful mi je privlacno je moski urejen in malo naparfuman..poudark na malo, tist k v lift prides za njim pa se skor zadusis je dalec od tega da bi blo privlacno.
Tud recimo zanimiv je kako ti kksni vonji spomine zbudijo...jaz sm bla glih tko ful bad in blabla..in pride v lift en tip z enakim parfumom kt ga je mel on..mene je tko ruknl, kt bi me brcnu v trebuh.
Ko sovražm take tipe, ki celi padejo v prfum. Še eno uro me pol glava boli. dobr bi blo, če bi jim kdo povedov, da je lepše, če normalno diši, kot da zasmradi vso okolico s tistim prfumom, ki je po možnosti še cenen
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
svobodna in mlada
- Sramežljivka

- Kraj: Domžale
-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

a_pikica_a napisal/-a:meni je najlepše ko pride iz tuša..
tako svež brez parfumov..mmmm
hja no... kod ma to moznost....

it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
Poison Girl
- Kofetarica

-
Poison Girl
- Kofetarica

-
s.j.parker
- Sramežljivka

-hugo boss - boss in motion
Od hugo bossa jih kar nekaj diši.
Dragače ša Dior:Home
http://www.marionnaud.fr/visuels/marques/home/48.jpg
Od hugo bossa jih kar nekaj diši.
Dragače ša Dior:Home
http://www.marionnaud.fr/visuels/marques/home/48.jpgMIGRENA napisal/-a:Ma men ga ni večjega afrodizijaka kot to, da tip lepo diši. Pa ne tko, da se ga na kilometer voha, ampak tko lih prov, da ko si v njegovi bližini te sam še na rit vrže... mene to čist podžge
![]()
OMG ja
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...

me prow zanima ker parfum sta mela.... zakon 

)
... kolk je pa pol tvoja mama stara?