Pustiti resno zvezo zaradi x osebe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Glorious*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj*

Neprebrana objava Napisal/-a Glorious* »

_erika napisal/-a:@anoyel: Ubistvu se še nisem odločila, samo sem trenutno tko zmedena, da ne morem trezno razmišljat. In res si ne želim prevarat fanta. Nikoli še nisem bla v taki situaciji, in jo ne privoščim nobenemu. In res upam, da bom nardila tisto kar je prav. Obdržala fanta in šla skozi brez tistega ''ta lepega''.
@firex: O tem bi se dalo razglabljat, ker sem že bila z njegove strani enkrat ''po nesreči'' prevarana. Pa sem mu vse oprostila. Z razlogom.

ohja točno vem kako ti je:) isto sm bla jst s tipom 2leti in prou uno k si ze tok doug sej si ful navezan nanga ampak ce pride ksn k ti je vizualno in karakterno usec bi ga rd sprobu ker ze 2leti skos istiga probavas:D ampak vrjem da ti bo zou ce bos bla s tem k stoposto se bo nekak zvedl al mu bos pa sama povedala k te bo pekla vest:) jst sm isto nardila...al pa pac pust fanta ce ti ni to to ane:) pac bos prebolevala neki casa ampak usaj lah bos z drugimi ce si tok zelis:))*
Glorious*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj*

Neprebrana objava Napisal/-a Glorious* »

zvezdicaaa napisal/-a:sploh nevem zakaj punce niste sposobne bit samske, a je tak grozn če ugotoviš da to ni to kar hočeš, pustiš fanta neodvisno od celga sveta in si pač neki časa sama .... medtem imaš lahko avanture in v nekem času bo že prišel mimo tisti tapravi....zdi se mi da sploh ni poanta v tem zapeljivcu, ampak o tem da je s tvojo zvezo konec, če še ne uradno pa v tvojem srcu....

upam da se vse dobro izpelje

no zgleda ti se nisi mela zveze:) am ubistvu je grozn ceprou ti to ni vec to si biu s tem clovekom 2leti in si ga meu najraj na svetu...pa ceprou te iskrce ni vec si se zmeri navezan nanga in ni kr tko lahko prebolet;)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Glorious* napisal/-a:
zvezdicaaa napisal/-a:sploh nevem zakaj punce niste sposobne bit samske, a je tak grozn če ugotoviš da to ni to kar hočeš, pustiš fanta neodvisno od celga sveta in si pač neki časa sama .... medtem imaš lahko avanture in v nekem času bo že prišel mimo tisti tapravi....zdi se mi da sploh ni poanta v tem zapeljivcu, ampak o tem da je s tvojo zvezo konec, če še ne uradno pa v tvojem srcu....

upam da se vse dobro izpelje

no zgleda ti se nisi mela zveze:) am ubistvu je grozn ceprou ti to ni vec to si biu s tem clovekom 2leti in si ga meu najraj na svetu...pa ceprou te iskrce ni vec si se zmeri navezan nanga in ni kr tko lahko prebolet;)

Ja ampak ni vseeno boljše bit bolj fer do sebe in njega, in takšno zvezo končati, če enostavno vidiši, da ne laufa, kot pa se zgovarjat na navezanost, in da zarad tega ne moreš stran ter prebolet te zveze. To je izgovor za takšne, ki se bojijo osamljenosti, ki mislijo, da če/ k gredo z enim tipom narazen, pa ne bo nobenga druzga, al pa se boji ostat samska, in zato rajši vztraja v takšni zvezi, potem se pa zgovarja, ni iskrice, ampak ga mam tkoo rada, pa sm navezana na njega, pa bla bla. Lahko bluzis, sam seb lazes, ampak ni to to.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hubabuba »

Velika dilema: resna zveza ali neobvezujoč seks. Znašla si se namreč točno pred tem, pred skušnjavo, ki je hkrati tudi velik preizkus vajine zveze (s tipom). Zapeljivec ima svoj šarm, vendar se zavedaj, da je to to. Če si ga silno želiš podreti, no matter what, prej pusti svojega tipa (zato, da ga prizadaneš minimalno) in zapeljivca - podri. Ne pričakuj romantike, ne pričakuj neke zveze, po vsej verjetnosti boš tudi po seksu silno razočarana, ampak boš pa vsaj sledila svojemu srcu (oz. luli). :)

Veliko vprašanje, ki naj bi se ti v tem času porajalo v glavi, je: koliko imaš rada svojega fanta? Ali si predstavljaš, da bi preživela, recimo, tri mesece brez njega? Koliko bi ga pogrešala? Ali si svoj trenutni lajf predstavljaš brez njega? Odgovori na ta vprašanja bi ti naj vsaj pokazali vsaj neke približne smernice, kako ravnati. The choice is yours, of course.
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hubabuba »

Ups, vidim, da je dilema stara že vsaj 4 mesece. V tem času se je moralo že kaj zgoditi. Radovednost mi ne da miru :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Bom odgovoril, če je tema že pri vrhu.Ja, ko je sveže, je vsak popoln, tako se avtorici zdi popoln ta zapeljivec.Če bi šla z njim v resno zvezo, bi se ji kmalu zdel daleč od popolnosti, grem stavit.

V začetku, ko se spoznata, so občutki vroči, nori, "popolni", adrenalinski. Veliko mladim v študentskih letih se zdi, da je "resna zveza" nekaj norega in adrenalinskega, saj partnerja vidijo le tu pa tam (drugače pa živita vsak pri svojih starših) in z njim delijo le najbolj nore in čustveno adrenalinske trenutke. Ko sta dlje časa skupaj, pa nori prvinski občutki postanejo navadni in takrat se mlad neizkušen človek ustraši, češ, "to ni več to". In potrditev svojih strahov najde vedno, ko pride mimo nekdo, ki se mu/ji zdi "poseben".

Popolnih ljudi ni, obstajajo samo v pravljicah. Skakati iz zveze v zvezo je dolgoročno zato nesmisel.Drugo vprašanje pa je, koliko se je v zelo mladih letih (okoli 20) sploh smiselno iti resne zveze, če se pa mladim neizkušenim ljudem zašibijo kolena takoj, ko srečajo koga novega zanimivega. Kot se je zgodilo avtorici teme.

Vsak lahko najde primernega partnerja zase, vendar nikakor na način, da išče ideal in popolnost, saj popolnih ljudi, kot rečeno, ni, posledično je iskalec popolnosti vedno znova razočaran. Prej s eboste vsi, ki ste v takih dilemah, sprijaznili, da popolnih ljudi ni in da je resna zveza dolgoročno nekaj globokega in navadnega, nikakor nekaj noro adrenalinskega, lažje boste našli partnerja zase.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^preveč posplošuješ (ni prvič), sploh kar se tiče mladih in njihovih/naših pogledov na ljubezen & zveze.. že tu na forumu se lahko opazi, veliko punc je mlajših od 25 in imajo resne zveze, dosti jih pa tudi že živi skupaj s fanti..

Se pa strinjam s tabo, kjer praviš, da je iskanje popolnosti neproduktivno..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne bi rekel, da posplošujem, saj to ni prva tema na tem forumu v smislu "s tipom sva skupaj, imam ga ful rada, samo tistega vročega poželenja več ni, pa enega sem srečala, ki mi je ful zanimiv". Odgovarjam avtorici teme in vsem s podobnimi problemi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Džeki, opažam, da je tebi ful pri srcu besedna zveza "mlad neizkušen človek". Guess what, če ne delaš napak pri 20ih, si na najboljši poti, da postaneš star neizkušen človek.
In to mislim popolnoma resno. Edini način, da pridobiš izkušnje, je ta, da delaš napake. V nasprotnem primeru se naivnosti nikoli ne rešiš, ker te modrost ziher ne bo doletela sama od sebe.
_erika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _erika »

In ja...Džeki...Na napakah se ljudje učimo, od prvega dne ko se rodimo. In če jih nebomo delali zdaj, nebomo vedli kaj pomeni obžalovanje, spoštovanje, odgovornost, ljubezen, sreča,...itd. :)
Zadnjič spremenil _erika, dne 10. Okt. 2010 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Bouha
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Pustiti resno zvezo zaradi x osebe?

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

_erika napisal/-a: Fant bi vse naredil zame, res zelo me ima rad, ampak nekaj manjka.

Ne pretepa te! če bi te garbal, bi bila čisto nora nanj! :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

jullia_ napisal/-a:Džeki, opažam, da je tebi ful pri srcu besedna zveza "mlad neizkušen človek". Guess what, če ne delaš napak pri 20ih, si na najboljši poti, da postaneš star neizkušen človek.
In to mislim popolnoma resno. Edini način, da pridobiš izkušnje, je ta, da delaš napake. V nasprotnem primeru se naivnosti nikoli ne rešiš, ker te modrost ziher ne bo doletela sama od sebe.

Kaj pa vem, če se strinjam.Jaz sem mnenja, da je bolje učiti se na tujih napakah, kot na svojih.Ko sem jaz bil star 18 let, sem mislil, da vse vem o vsem, vse, kar so mi povedali starejši, mi je šlo pri enem ušesu not, pri drugem ven. kasneje skozi leta sem spoznaval, da dobivam točno take porcije in izkušnje in da prihajam do identičnih zaključkov, kot so mi starejši prijatelji in znanci vnaprej napovedali, samo poslušati nisem hotel nič..

In "mlad neizkušen človek" ne mislim zaničljivo.Pač želim ponazoriti, zakaj se mladim dogajajo določene stvari, katerih se ustrašijo.Ena takšna stvar je recimo "ohladitev prvinskih vročih čustev v vezi" in "opažanje nove zanimive osebe", kar obravnavamo v kar nekaj temah zadnje čase.

Od avtorice je nekoliko otročje, da ne pove, kako je naredila, ampak ok..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Kaj pa mislite o tem... da ima fant punco že dalj časa in mene vabi na pijačo?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

te vabi na pijačo, ne v posteljo! :D
Odgovori