Fant - jabolko spora med prijateljicama
- delusional
- Cosmopsiho
Re: fant-jabolko spora
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus napisal/-a:Emmika napisal/-a:Prosim vas, da mi poveste kako pa vi gledate na vso situacijo iz vašega zornega kota, ker jaz premlevam in premlevam pa mi ni jasno.
Na situacijo gledam tako, da je ona [drumroll] LAAAAHKAAAAA.
Ne mors po 20 min dat tipu noge narazn noooo. Vsaj, ce ne planiras celibata ali partnerstva s podobno promiskuitetnim partnerjem. Pa ker tip pri zdravi pameti bi hotu se tako zensko kadarkol met?
Ce ste potrebne gospodicne si poiscite neke fuckbuddye, ne pa da si tako nabijate stevilo z random tipi. Zenska, ki ima tako rada sex, da si poisce fuckfrienda, je sexy. Zenska, ki ima tako pameti, da se gre z random neznanci dolckat, je pa neumna radodajka.
Da ne bo pomote, tudi tip, ki obdeluje random zenske, je neumn. Sicer neumn car, ampak se zmeri neumn.
Pa tut če jih je stokrat dala je ti nimaš pravice obsojat in govorit kakšna je...!!kr te ni noben vprašal za mnenje preberi si kaj te je ona vprašala...to kdaj pa ona komu da je pa njena stvar in nimaš pravice obsojat in govorit kakšna je kaj pa ti veš kakšna je če je sploh ne poznaš....
- delusional
- Cosmopsiho
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
- 

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Komunikatorka
....pol te pa soseda tož k si ji reku debela krava.....pa se ti zgovarji na svobodo govora.....
Aja.....ebes kolegico, poklič tipa pa si prvošč še en štiri urni seks
Aja.....ebes kolegico, poklič tipa pa si prvošč še en štiri urni seks

Zadnjič spremenil barbika_444, dne 21. Okt. 2009 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Meni število ne pomeni nič in poznam veliko fantov, ki jim ni pomembno. Mi je pa kar smešna ta stvar z ne nabijanjem št. Ko izpolniš kvoto je konec za to življenje. Škoda, da je samo eno. Pa, če že mora bit kakšno št. pomembno ne bi bilo bolj logično, da bi to bilo kolikokrat smo seksali in ne s kolikimi? Npr. 10 ONSjev je samo 10 seksov, 5 mesecev zveze ali FF pa…
Če je bil s prijateljico je ostanek, če je bil z drugo ne? Po kakšni logiki? In kakšen odnos imate do soljudi, da jih kar označujete za ostanke?
Če prebereš še enkrat prvi post boš videla, da je zadeva potekala drugače.
Boa napisal/-a:Am....ok, jst ne bi nikol hotla bit z nekom s kom je moja kolegica že bla....hvala lepa ampak ostankov ne pobiram, pa tut zdelo bi se mi fer da nisem z njim.
In v tej situaciji si ti glih tok kriva kt ona. Ona je rekla da je ne mot da si z njim pa jo očitno je zmotilo, ti si pa rekla da ne boš pa si vseen bla. Z mojga vidika sta se obe delale fine.
Če je bil s prijateljico je ostanek, če je bil z drugo ne? Po kakšni logiki? In kakšen odnos imate do soljudi, da jih kar označujete za ostanke?
Če prebereš še enkrat prvi post boš videla, da je zadeva potekala drugače.