LaHauteCouture napisal/-a:ti si nora
se strinjam
g00fy_qa napisal/-a:dragana_151, kaj je zate ljubezen?
g00fy_qa napisal/-a:Kaj ti pomeni partner? Kaj od partnerja pričakuješ?
g00fy_qa napisal/-a:Je zate seks enak recimo nakupovanju (ima seks z drugimi enake ne-posledice kot nakupovanje z drugimi)?
g00fy_qa napisal/-a:Bosta prakticirala seks z drugimi tudi po rojstvu otroka?
g00fy_qa napisal/-a:Zakaj vama seks s partnjerjem (torej drug z drugim) ne zadostuje?
kinna napisal/-a:noseča si z njim, on bo pa drugo?
Alwaleed napisal/-a:Moja žena razlikuje med seksom in ljubljenjem. Seks je strastna dejavnost, ki jo lahko počne s komerkoli, ki ji je privlačen. Ljubljenje je nekaj, kar počne z mano. (Ampak tudi ne vedno, kadar seksava.)
Meni se seks čisto brez čustev ne dopade. S partnerko pred seksom raje čutim eno obojestransko naklonjenost in želim imeti z njo tudi neko mero čustvene intimnosti.
Alwaleed napisal/-a:Zakaj ne ješ vsak dan svoje najljubše jedi?
~NIA~ napisal/-a:^^ to da sta si partnerja zvesta še ne pomeni da pa nujno eden izmed njiju bouno ljubosumn..
g00fy_qa napisal/-a:Z ženo lahko seksaš in se ljubiš - zakaj torej za seks rabiš še druge ljudi (če ga lahko dobiš tudi od žene)? (Upam, da ne bo odgovor "zato ker lahko".)
g00fy_qa napisal/-a:Striktno razlikuješ med ljubljenjem (ki ga lahko dobiš samo od žene, ker jo ljubiš in sta povezana) in seksom (ki je brez čustev in ga lahko dobiš tudi od žene in še od drugih - ker ti pač ni pomembno, da bi se pri tem omejil samo na ženo)?
g00fy_qa napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Zakaj ne ješ vsak dan svoje najljubše jedi?
Ker bi se je naveličala. Bi se ti naveličal žene, če bi moral seksati samo z njo?
Alwaleed napisal/-a:Če se najdeta dva, ki si želita monogamijo in nimata nobene tendence po varanju, potem super.
Če ni tako, je pa problem monogamije v tem, da partner ne more biti tvoj najboljši prijatelj, ker mu ne moreš vsega o sebi zaupati. Ker so marsikatera čustva, ki jih čutiš - da so ti drugi privlačni - za zvezo ogrožujoča in v njej prepovedana.
Da čutiš take stvari in jih moraš partnerju za dobrobit zveze zamolčati, je po mojem mnenju bolno.
Če jih ne čutiš in jih tudi on ne čuti, potem pa super.
Me zanima, koliko je takih.
kinna napisal/-a:in kak se ti zdi, ko pride žena domo, glih ko jo je en nategno, pa ti reče: ej lubček a vš kak fajn me je pa ta in ta dans nategno...
kinna napisal/-a:al pa prideš ti pa ji rečeš: ej dans je mela pa moja ff bolše joške ko ti...
kinna napisal/-a:in kak občutek ti je, ko veš da je ti ne zadovoliš, da iše še drugje?
g00fy_qa napisal/-a:Ljudje nismo monogamni, ampak se vseeno trudimo, da bi bili. Skušamo preseči svojo naravo?Eni pač greste z naravo in ignorirate kulturno postavljena pravila. Good for you.
LaHauteCouture napisal/-a:ALWALEED dej zlom se. Dosadn si do kraja. Cele litanije pišeš, blagor bedaku, ki se mu ljubi brat.
LaHauteCouture napisal/-a:Pa že zdavnaj si OT.
LaHauteCouture napisal/-a:Sprašujem se zakaj te moderatorji ne odstranijo s foruma.verjetno že spijo
LaHauteCouture napisal/-a:ti si nora