Punce, punce

Zadovolj(e)n/a v postelji.
pipca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a pipca »

Sicer nisem brala odgovorov, ma lahko rečem, da se v nekaterih stvareh strinjam! in končno nekdo, ki je opazil določene stvari in to znal povedat!

(in ne da se mi kregat kdo ima prav in kdo nima)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Pomoje je tukaj samo nekdo, ki je potreben pozornosti in si je celotno zgodbo izmislil. Sicer jo nisem prebrala do konca, ker je res dolgočasna.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Seyfullah napisal/-a:
LaHauteCouture napisal/-a:Vauuu sam Bog seksa se je oglasil na cosmo forumu :lach:

:lol: :lol: :lol: :lol:

A daš cifro? :cool:

hahahaha
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Punce, punce

delusional napisal/-a:
lelija napisal/-a:
Analiza :bgdev: : nisi prebolel bivše punce in zato iščeš le ženske za sex, ker se bojiš ponovno vezati. Bojiš se odnosa z žensko, saj te lahko ta rani le takrat, ko ji pustiš blizu. Zato se že vnaprej zavaruješ pred prizadetostjo in jo po parih dneh pustiš. V resnici si le strahopetec (zdaj pride na vrsto tvoje zanikanje tega, ko boš rekel: jaz pa že nisem tak :nein: ), ki se preveč bojiš globine partnerstva ter zato objaviš temo na forumu kakšen žrebec, da si, ker potrebuješ potrditev samega sebe. Kakšen namen ima tvoje hvaljenje, da je bila bivša fotomodel?

Tvoje hvaljenje z ženskami je nezrelo in ne daje vtisa mentalno razvitega 28letnika. Umetnost je, če si sposoben zvezo obdržati, ne pa to kar ti počneš. Zgodbe z zasedenimi dekleti se ti večkrat ponavljajo. Privlačijo te zasedene ženske ravno zaradi tega, ker se bojiš zveze.

nisem si mislila da se bom kdaj tako strinjala s tabo!!! in takih je 80% tipov!!!

v glavnem, ene 70% sem sigurna, da je to en Prekmurec, ki sem ga spoznala ene dobri 2 leti nazaj, tu na tem forumu. Marsikaj je podobno.
Starost se ujema.
Njegova bivša modelka je Žana oz. Žaneta. (bom poiskala sliko)
Z njo je bil 7 let in večkrat sta prekinila. Vmes je mela ona druge podjetnike. Enkrat je hodila z enim, je živela v njegovem stanovanju, on je šel na poslovno potovanje, ona pa je poklicala tega svojega bivšega tja, da sta se dobro poseksala.
Ko sem nekaj skritizirala to njegovo "bivšo", je rekel, da ona je fotomodelka in uspešna novinarka, in da jaz nisem nič proti njej!

Tista zgodba "seks s punco ki je mela slike od mišičastega zaročenca po steni" je ista....
Tip je navaden natakatar, brez keša, z nedokončanim faksom, živi v Lj...
Je grozno samovšečen. Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma. Tiča od 25 cm, tankega ko svinčnik.
No, zdaj veste vse, če je ta ta.

prekleto da je es.

Poznam enga modela, če nisi to clo ti..kr dost dobr kolega od mojga tipa..

nevem kje spoznava ženske, amapk okol sebe ma zmer eno zjutri pa eno zvečer, nakonc pa pove da jih štema 3...in da je u 'zvezi' z usmi 3mi...

uresnic mu pa pride v 1 minuti in nima pojma kaj je to sex :D sploh se ne potrud za žensko, zanjga je ženska sam en kos mesa, k loh z njo opleta. Ena kolegica si je hotla rezat žile zrt tazga prepotentneža kot si ti, pa mu jz to rečm in kaj on men..smeju se je k opica in kr nej si jih, enkrt končno?? Ker je večkrat probala..ugl. nevem, model, sej je, kao lep, maneken..amapk po karakterju je do kolegou fuul ok,nkol si neb mislu da je tak ženskar..kar se pa punc tiče pa totaln prasc..čudn d hoče še kera bit z njem ker je MAJKEMI pof* že pou Lj al pa 3/4 lol... in ko ga prašam, zakaj to dela (enkrt k je biu pijan) se je zjoku dobesedno na ramah (!!!) in da ga je biuša zjebala..ISTI PRIMER!! in da to dela zrt biuše k je ni prebolu??haloo??..in raj zajebe prej druge kot da one njega..in se igračka z njimi, nevem pa kako to ženske ne opazjo da je tak!
Sej ne da zdej pa je dobu nazaj svojo biušo,se srečamo na morju,use gut..pridš u Lj, ga vidš u lokalu že z eno XYZ manekenko, fotomodelom,whatever... in vs nažgan in pejva sexat in una usa JAJAAA vesela..hmmmm..nevem kaj on njim oblubla :Ds tem da se vedno znova vračajo k njemu, ena na eni žurki usaaa vesela da jo je zažvalu..sam nevem, ONE MINUTE BOY?? kdo to koče? kaj je tok extra na njem? pogoče povprčn oz. nč posebnga tičk k nezdži več k 1 minuto pol pa zaspi na boku haha.. s tem da k jih kliče je tko prekleto ensramn do teh punc da se mi res smiljo, sploh k je pijan.

Čist možno, da se kera najde v tej zgodbi oz. da je ena od punc od tega, sploh če je iz Lj...

svašta!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

chiqqa napisal/-a:pogoče povprčn oz. nč posebnga tičk k nezdži več k 1 minuto pol pa zaspi na boku haha..

chiqqa,

saj ne rečem, da je to en super tip, ali da super seksa - ampak ene 3x si poudarila, da je "1 minute boy". Kako pa veš? Si tolikokrat sama z njim seksala? Ali si slišala od drugih?

To se zdi kot govorica, ki jo iz zlobe ali maščevanja širijo dekleta, ki tega tipa ne marajo ali jih je prizadel.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Enaki se družijo skupaj.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Alwaleed napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:pogoče povprčn oz. nč posebnga tičk k nezdži več k 1 minuto pol pa zaspi na boku haha..

chiqqa,

saj ne rečem, da je to en super tip, ali da super seksa - ampak ene 3x si poudarila, da je "1 minute boy". Kako pa veš? Si tolikokrat sama z njim seksala? Ali si slišala od drugih?

To se zdi kot govorica, ki jo iz zlobe ali maščevanja širijo dekleta, ki tega tipa ne marajo ali jih je prizadel.

zaupam kar mi rečejo kolegice, sej pravm da se res skor usaka zapali. Sploh ap verjamem eni res fuul dobri kolegici+biuša sošolka, ki nam je s to izjavo oz. dejstvom polepšala dan, ker se tipčk non stop-še vedno- hvali kok on zdrži, da usako nabriše tko da se vrača, da je pač ceu jebač...in k smo to zvedl, je biu res smeh :) aja pa še ena k mi je jokala na rami zarad njega mi je to priznala, pa sm rekla, da sm že slišala..minutko, pa je konc..one minute boy :D jebeš to pol, jz bi bežala stran, nevem s čim jih on naveže..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Kje se sploh najdejo take ženske? Jz take zgodbe slišm sam po forumih...to resnično obstaja? đizs...:?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

chiqqa napisal/-a:jebeš to pol, jz bi bežala stran, nevem s čim jih on naveže..

Meni tudi ni jasno, kako naj bi bil tako popularen, če je res tako. Ampak... I guess, da - ljudje vidijo na drugih ljudeh vseh sort. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_just me_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _just me_ »

kaj nej druga rečem, kot: 100 ljudi, 100 čudi :)
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaqluine »

torej po vseh teh puncah/ženskah bi se tut ti enkrat rad z nekom ustalil če prav razumem ampak ti pač trenutno paše bit samski?torej ne veš kaj naj si misleš po vseh tvojih pripetljaljih in kakkše znajo bit nekatere in si prenasičen nesamozavetnih, zafrustreranih ipd. ampak ...bi bil še neki cajta samski?...NI TO NEKAK V PROTISLOVJU? ker očitno ti pač tak način življena ugaja(nč ne obojam eni pač niso za 5 otrok pa ženo-barbiko pa bajtico na podeželju z mačko pa psom)

sm tko...kdo ti garnatera da izmed vseh teh silnih punc ni bla niti ena primerna tvojim kriterijem za nekej več oz. je bla kaka sam zaradi tvoje "površinske obdelave" nisi tega uvidel? in kdo ti potem garantera da boš enkarat res tako spoznal?

kaj pa vem :wink: izgubila sm se v tem silnem tekstu :razz:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

jz bom pa enostavno odgovorila na vpašanje zakaj smo ženske takšne (tiste ki smo - seveda so izjeme) - zato ker ste nas tipi nardil takšne... Tud jz sm bla ultra zaupljiva in sem verjela v ljubezen do konca lajfa in da vedno na koncu spoznaš tistega pravega - zdej pa si mislim get real!!!! če jz njega zaj.... bo 100% teku za mano kot kuža, če pa mu pokažem da mi je res ful všeč in bi mele z njim kej več kot samo seks - pa ga verjeten par mescov ne bom vidla...

Enostavno sem začela analizirat zadevo ker mi zadnje čase na moje izjave o tipih vsi odgovarjajo - ja kdo je pa tebe tok zjebu!! Ja res me je en do konca in sm se pobrala našla drugega iin spet ista zgodba itd itd...
In zdej sem ugotovila da se nima smisla vezat na tipa in si ustvarjat nerealno sliko o njem ker prej ko slej mi bo žal. In ja večina bo rekla da si podzavestno zbiram tipe ki so svinje - sploh ni res - zbiram si tipe ki so samozavestni, uspešni, ambiciozni, super izgledajo in takšni pač niso rojeni za monogamijo - ampak po drugi strani ko pomislim za nazaj- s takšnimi je vedno razburljivo, nikoli ne veš kje se bo date končal, znajo z ženskami... Zaključim lahko samo tako da štekam - ker če bi bila moški bi verjetno imela isti način življenja in zato jih ne morem obsojati. Kot ženska pa sm se sprijaznila da bom verjetno samska cel lajf -- ker po vseh izkušnjah ne zaupam več tipom...In ja zdle ko to pišem sm v p---. zarad enga tazga in samo izlivam svoje frustracije tako da mi oprostite - verjetn bom jutr post želela zbrisat... :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

chiqqa napisal/-a:
delusional napisal/-a:
lelija napisal/-a:
Analiza :bgdev: : nisi prebolel bivše punce in zato iščeš le ženske za sex, ker se bojiš ponovno vezati. Bojiš se odnosa z žensko, saj te lahko ta rani le takrat, ko ji pustiš blizu. Zato se že vnaprej zavaruješ pred prizadetostjo in jo po parih dneh pustiš. V resnici si le strahopetec (zdaj pride na vrsto tvoje zanikanje tega, ko boš rekel: jaz pa že nisem tak :nein: ), ki se preveč bojiš globine partnerstva ter zato objaviš temo na forumu kakšen žrebec, da si, ker potrebuješ potrditev samega sebe. Kakšen namen ima tvoje hvaljenje, da je bila bivša fotomodel?

Tvoje hvaljenje z ženskami je nezrelo in ne daje vtisa mentalno razvitega 28letnika. Umetnost je, če si sposoben zvezo obdržati, ne pa to kar ti počneš. Zgodbe z zasedenimi dekleti se ti večkrat ponavljajo. Privlačijo te zasedene ženske ravno zaradi tega, ker se bojiš zveze.

nisem si mislila da se bom kdaj tako strinjala s tabo!!! in takih je 80% tipov!!!

v glavnem, ene 70% sem sigurna, da je to en Prekmurec, ki sem ga spoznala ene dobri 2 leti nazaj, tu na tem forumu. Marsikaj je podobno.
Starost se ujema.
Njegova bivša modelka je Žana oz. Žaneta. (bom poiskala sliko)
Z njo je bil 7 let in večkrat sta prekinila. Vmes je mela ona druge podjetnike. Enkrat je hodila z enim, je živela v njegovem stanovanju, on je šel na poslovno potovanje, ona pa je poklicala tega svojega bivšega tja, da sta se dobro poseksala.
Ko sem nekaj skritizirala to njegovo "bivšo", je rekel, da ona je fotomodelka in uspešna novinarka, in da jaz nisem nič proti njej!

Tista zgodba "seks s punco ki je mela slike od mišičastega zaročenca po steni" je ista....
Tip je navaden natakatar, brez keša, z nedokončanim faksom, živi v Lj...
Je grozno samovšečen. Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma. Tiča od 25 cm, tankega ko svinčnik.
No, zdaj veste vse, če je ta ta.

prekleto da je es.

Poznam enga modela, če nisi to clo ti..kr dost dobr kolega od mojga tipa..

nevem kje spoznava ženske, amapk okol sebe ma zmer eno zjutri pa eno zvečer, nakonc pa pove da jih štema 3...in da je u 'zvezi' z usmi 3mi...

uresnic mu pa pride v 1 minuti in nima pojma kaj je to sex :D sploh se ne potrud za žensko, zanjga je ženska sam en kos mesa, k loh z njo opleta. Ena kolegica si je hotla rezat žile zrt tazga prepotentneža kot si ti, pa mu jz to rečm in kaj on men..smeju se je k opica in kr nej si jih, enkrt končno?? Ker je večkrat probala..ugl. nevem, model, sej je, kao lep, maneken..amapk po karakterju je do kolegou fuul ok,nkol si neb mislu da je tak ženskar..kar se pa punc tiče pa totaln prasc..čudn d hoče še kera bit z njem ker je MAJKEMI pof* že pou Lj al pa 3/4 lol... in ko ga prašam, zakaj to dela (enkrt k je biu pijan) se je zjoku dobesedno na ramah (!!!) in da ga je biuša zjebala..ISTI PRIMER!! in da to dela zrt biuše k je ni prebolu??haloo??..in raj zajebe prej druge kot da one njega..in se igračka z njimi, nevem pa kako to ženske ne opazjo da je tak!
Sej ne da zdej pa je dobu nazaj svojo biušo,se srečamo na morju,use gut..pridš u Lj, ga vidš u lokalu že z eno XYZ manekenko, fotomodelom,whatever... in vs nažgan in pejva sexat in una usa JAJAAA vesela..hmmmm..nevem kaj on njim oblubla :Ds tem da se vedno znova vračajo k njemu, ena na eni žurki usaaa vesela da jo je zažvalu..sam nevem, ONE MINUTE BOY?? kdo to koče? kaj je tok extra na njem? pogoče povprčn oz. nč posebnga tičk k nezdži več k 1 minuto pol pa zaspi na boku haha.. s tem da k jih kliče je tko prekleto ensramn do teh punc da se mi res smiljo, sploh k je pijan.

Čist možno, da se kera najde v tej zgodbi oz. da je ena od punc od tega, sploh če je iz Lj...

svašta!
In kaj to, da taki tipi tok enih zensk fukajo, pove o zenskem spolu? Ce so tok pateticni, kako to da majo vedno tok bab okol? Ubistvu so te zgodbice bolj pljuvanje v lastno skledo.

Nesanica napisal/-a:jz bom pa enostavno odgovorila na vpašanje zakaj smo ženske takšne (tiste ki smo - seveda so izjeme) - zato ker ste nas tipi nardil takšne... Tud jz sm bla ultra zaupljiva in sem verjela v ljubezen do konca lajfa in da vedno na koncu spoznaš tistega pravega - zdej pa si mislim get real!!!!
Tip je spraseval, zakaj bi on zaupal zenskam za zvezo, ce pa vse varate. Ti odgovarjas na nekaj povsem drugega ( o neki naivnosti ).
Nesanica napisal/-a:znajo z ženskami...
Ze sam obstoj tega izraza pove ogromno o tem, kaj vse je narobe z zenskami.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mahagonij napisal/-a:In kaj to, da taki tipi tok enih zensk fukajo, pove o zenskem spolu? Ce so tok pateticni, kako to da majo vedno tok bab okol? Ubistvu so te zgodbice bolj pljuvanje v lastno skledo.

In kaj imajo te babe skupnega s preostalo žensko populacijo, da bi po tvojem mnenju te izjeme pljuvale v lastno skledo? Nekaj takih kokoši, pardon manekenk, še ne opiše vseh žensk. To, da se najdejo ženske, ki palijo na take, ni nič novega. Neumno gre z neumnim, ampak če obojim ne paše nič resnega, me to tako daleč prav nič ne moti, ker sama s takšnimi nimam opravka and guess what - mi prav nič ne fali.
In ne: zame tip, ki je vedno obkrožen z manekenkami, ni nujno nič boljši v postelji kot katerikoli drug zanj in za njegove občasne bejbe "navaden" tip. :D Pravzaprav tipov ala "Bradach Garach" sploh ne opazim, ker je moj detektor občutljiv na drugačne moške, ne pa na take, ki se več opazujejo v špeglu kot marsikatera ženska. :wink: Naj so taki kar rezervirani za občasne sex podvige z bejbami, ki to podpirajo. :D Na tipu, s katerim gre neka x bejba seksat, ni treba biti nič posebnega, da bi šla z njim. Dovolj je že samo malo preveč alkohola ali pa preprosto potreba po seksu.
Odgovori