ne sam res, nej se ti ne mudi, k enkrat boš že najdla enga in boš loh cel lajf z njem, za zdej pa kr uživi, brezveze se resno vezat, ti govorim iz izkušenj.
??? napisal/-a:Hvala vsem, očitno nisem edina, ki tako razmišlja. Pa sej se nebi sekirala sam k se vsi okoli tebe pogovarjajo večino časa o tem...
![]()
Tudi jaz sem res rada v naravi, me sprosti veliko bolj od šopinga v btcjuVčasih se počitim prav zastarelo, ko grem na srehod ven iz mesta,kaj lepega naslikam al pa vzamem dobro knjigo in jo na vrtu preberem itd... Dons vsi čas k jim ostane preživijo na facebooku z njihovimi "navideznimi" prijatelji
![]()
Pyrexia koliko si pa zdaj stara?
Imate vsi prav, delala bom stvari ki mene veselijo(kar dolg seznam) in se ne obremenjevala s tem da "pri petnajstih imajo vsi že fanta"
.
uživite...
mortisha napisal/-a:ok no tak otrok pa spet nisi pr 13h takrt res divjajo hormoni in začneš gledat na nasprotn spol mal "drgač"...mi smo v osnovni že pr 12h mele ""fante" k je biu višek odnosa da se držiš za roke al pa najskrajnejše kušnt na ustahehe
....pa glede na to da se starostni prag za te zadeve zlo niža.... me ne čud njeno prašanje:)
res pa je da se nikamor ne mudi , just go with the flow-follow your heart pa to hehe... ahhh prou pogrešam ta nedolžna zaljubljena leta
??? napisal/-a:Hvala vsem, očitno nisem edina, ki tako razmišlja. Pa sej se nebi sekirala sam k se vsi okoli tebe pogovarjajo večino časa o tem...
![]()
Tudi jaz sem res rada v naravi, me sprosti veliko bolj od šopinga v btcjuVčasih se počitim prav zastarelo, ko grem na srehod ven iz mesta,kaj lepega naslikam al pa vzamem dobro knjigo in jo na vrtu preberem itd... Dons vsi čas k jim ostane preživijo na facebooku z njihovimi "navideznimi" prijatelji
![]()
Pyrexia koliko si pa zdaj stara?
Imate vsi prav, delala bom stvari ki mene veselijo(kar dolg seznam) in se ne obremenjevala s tem da "pri petnajstih imajo vsi že fanta"
.
uživite...
CocoChristine napisal/-a:Sama sem stara 13 let in sem mela 2 tipa.ampak to je blo itk use brez veze.z obema ni bilo nic resnega, meni ni nic pomenilo.
imam pa nekaj prijateljic, ki so imele ze resnega fanta, s katerim so imele pac francosti poljub in mislim, da je bilo tudi nekaj otipavanja.
meni se zdi to resno prehitro saj se sploh ne vemo kaj pomeni ljubezen v bistvu.
glede facebooka se pa strinjam. zaradi njega se sploh ne znamo vec pogovarjati in normalno druziti in zelo nas poneumlja. sama poskusam biti cim manj gor ker ne vidim vec smisla v tem.