Tud men ni to neki cudnega, ce nekomu ni vseen za avtomobil. Ok ne da zdej zganja nevem kaksno paniko in se mu svet skor podre zarad tega.. Ampak sem pa tudi sama obcutljiva na te zadeve... Vem, da v primeru, da bi ruknla avto, da mi ne bi blo vseen, da bi naredla tak ris, da gre barva dol, ali vzboklino.. Moj tip je isti kot js, oba pac pazima na taksne stvari, oziroma nama ni vseen, kam butneš z vrati ko iztopis(ko gledam nekatere osebke, odpre vrata, ne pogleda ce se ima dost prostora ali ne, sam bum v drug avto, ma da bi mu glavo notr priprla ...

,...ce je teb vseen za svoj avto oz kripo, vsaj na ostale pazi)... Tudi glede čistoče avta, sma obadva takšna primerka, kjer nama ni lih, da bi blo na armaturi po cm praha, na tleh polno kamenčkov, itd.. Tak da sm kar se tega tice, tudi sama ful "picajzl"(in bi kr tezk gledla tipa, k bi na avto gledo kot na en kup pleha oziroma zgolj prevozno sredstvo)... Pa naj bo to v avtu starem 10 let ali 2 leti al manj...

Tak da najmanj 2-krat mesecno v povprecju cistima svoje avtomobile..
Smo si pa različni.. enim avto pomeni zgolj prevozno sredstvo, pa jim je vseen, kaksen svinjak imajo noter, pa koliko prask in vzboklin naredijo dnevno... Enim pa avto pomeni malo vec, oziroma sam odnos do avta in same voznje v njem... Js mislim, da se je velik bolj prijetn peljat v avtu, ki je redno vzdrzevan in očiščen kot pa v nekem "svinjaku"... In morda bo zdej kdo pripombu, da je to odvisno od znamke pa letnika, itd...ampak js imam v mislih..notranjo vzdrževanje avta.. Je pa zgolj to moje mnenje o samem odnosu do avta..(hja tudi to so mi ze povedal, da sem bolj "picajzl" glede avta kot marsikateri tip)....

tud taksne moramo obstajat..