Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo.
V to skupino seveda ne sodijo izjeme, ki so dobro oblečene po službeni dolžnosti.
sanjaanja napisal/-a:Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo. V to skupino seveda ne sodijo izjeme, ki so dobro oblečene po službeni dolžnosti.
Tole pa drži, vsaj pri tistih ki jih jaz poznam. So pa tut izjeme.
Kaj najbolj cenite na moških? Bi imele fanta, ki bi imel fenomenalno postavo, ampak nevljuden in nič kaj zgovoren, ali imate rade bolj zgovorne fante in, da niso simpatični ali pa celo bogate moške.....
meni se zdi najbolj pomembno od vsega da je pametn.. drugače iz danih kriterijev pa sta si zelo blizu prijaznost pa zgovornost. odvisno od tega kaj govori.. kr če samo naklada potem je zgovornost prej negativna lastnost ko pa pozitivna
~NIA~ napisal/-a:poznam pa nekega fanta, ki je s punco že skoraj 4 leta, ampak ko gresta kam more ona dat pou za bencin, kosilo plačata usak svoj delež
Torej, da bi bil taprav dec, mora biti njegov denar skupen, njen denar pa samo njen, torej zepnina s katero lahko gre v shopping. Klasika.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sanjaanja napisal/-a:Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo. V to skupino seveda ne sodijo izjeme, ki so dobro oblečene po službeni dolžnosti.
No krasno, zdaj smo izvedeli še, da so lepo oblečeni tipi brez denarja, slabo oblečeni pa premožni.
Kako enostavni zaključki, si ti stara 15 ali 30? Obstajajo samo slabo in dobro oblečeni tipi, vmes ni nič?
Valda, tip naj bi bil prijazen, ampak ne more biti pa vsak prijaznež naš fant (ubistvu se večina prijaznih tipov hitro znajde v kategoriji prijatelj ).