Fant ne sprejema na meni nobenih sprememb

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a kitty17 »

underdogy napisal/-a:Ta tema mi je prav polepsala dan:D
Zacenjajoc z "nujno potrebujem spremenbe in se bom pobarvala na rjavo pa mi tip ne pusti". Popolnoma normalno je, da hoces partnerju vizualno odgovarjat. Pac tip ne prenasa spremenb. Pa rahlo otrocji je. Taki je. Ze primarna tema je skrajno neumna. Bodi z njim ali pa ga pusti. Spremenila ga nebos. Ce za bos ti bo pa zal.
Dilemo z poligamijo in hudimi tujkami sploh nebom komentirala. Ah.. nemorem iz svoje koze - KOKOS ENA POLPISMENA, pejt v knjiznico namesto da visis na netu.
In za grande finale se "moj tip ne gleda drugih in vidi samo mene" - mores bit pa skrajno naivna da to verjames in skrajno neumna da te to moti. Pac gleda. Tud ti gledas. Ce ne bi gledal bi bil evnuh. In evnuh je zadnja stvar ki jo hocem na svojem kavcu.

P.s.: kaj pomeni evnuh lahko pogledas v sskj (SLOVAR SLOVENSKEGA KNJIZNEGA JEZIKA - debela knjiga z doooooost besedami, brez slikic..)

vau kaj ti dam pokal zdaj? vse to je potrebno ker sem pac napisala da se moj fant v moji prisotnosti nebo za drugimi prevec ocitno oziral? sicer tega niti ne pocne, vsaj ko sem jas zraven ne. pa ne rabis spreminjat kaj sem rekla, ves? :roll:
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

VEM! lol.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Moj je ves navdušen če je na meni kakšna sprememba, dovolj je že, če si drugače uredim frizuro kot ponavad. In me pri tem podpira.
Ne vem pa kako je, če ti tip ne pusti nekih sprememb. Verjetno ti je kmalu dolgčas če si skoz isti. Bi ga mogla vprašat zakaj noče, da se malo drugače urediš. Verjamem pa, da te vse mine, če kaj takega reče na račun tvoje spremembe.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
MrsM
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MrsM »

Uf moj je že tuji nekaj sprememb doživel. :lol: Pa se nikoli ni pritoževal, vsaj ne na glas. :D :D

Kako si izpeljala to zadevo z frizerjem zdaj ? :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Naredi tisto kar ti je vsec in kar tebi ustreza.. to govorim zdej glede sprememb svoje zunanjosti.. navsezadnje sej ne more pri vsaki stvari on odločat za kakšno spremembo se lahko odločis(če se sploh lahko), da mu bo ustrezalo... Če te ima rad in te spoštuje, bo sprejel marsikatero spremembo in se nanjo sčasoma navadil... :wink:
Odgovori