Fotografija/fotografiranje #2
pravzaprav sem dobila nikon d60 pred kakšnim mesecem, tko d se še navajam.
tukile dve iz sobotnega fotošutinga v home made studiu
1
2
pa še ena iz družinskega srečanja
3
narjen samo rahel vignetting, pa zadna dana v črno belo. nočem še neki s PS delat, ker se morm navadt
tko d prosm za prizanesljivost no 
tukile dve iz sobotnega fotošutinga v home made studiu

1
2
pa še ena iz družinskega srečanja

3
narjen samo rahel vignetting, pa zadna dana v črno belo. nočem še neki s PS delat, ker se morm navadt

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
ne. ko jo klikneš je čisto normalne (velike) velikosti.
kul so ker niso tipični sleezy motivi. mucki, kužki, rožice (da ne bo pomote, js mam miljaužnt fotk od svojga mačka
una na luninem forumu s tistim tipom v romskem naselju je ful všečna! ful so dobre barve (mimogrede. si v PSju levelse malo štimala?)
kul so ker niso tipični sleezy motivi. mucki, kužki, rožice (da ne bo pomote, js mam miljaužnt fotk od svojga mačka

una na luninem forumu s tistim tipom v romskem naselju je ful všečna! ful so dobre barve (mimogrede. si v PSju levelse malo štimala?)
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^fotko štuke sem posvetlila in ji kontrast dodala ... (difuzijska svetloba dela svoje ... fuj
)
... itak, pa kadar si na potovanju, ali pa kadar živiš v neki drugi državi si veliko bolj pozoren (no, vsaj jaz) na drobnarije in potem oko hitreje ulovi nekaj, kot kar ti si že tisočkrat videl v svojem okolju
... zdaj, ko sem v sloveniji, se mi zdi, da se tu itak nič ne dogaja ... (bemtiš, fotkat sem šla sneg
)
če ti ni odveč, prilepi svoje fotke ... mačke pa so itak nekaj totalno posebnega

... itak, pa kadar si na potovanju, ali pa kadar živiš v neki drugi državi si veliko bolj pozoren (no, vsaj jaz) na drobnarije in potem oko hitreje ulovi nekaj, kot kar ti si že tisočkrat videl v svojem okolju

če ti ni odveč, prilepi svoje fotke ... mačke pa so itak nekaj totalno posebnega

-
- Cosmopsiho
moj najljubši motiv. arhitektura. lepo pri miru je. ful ma zanimivih kotov, če je še lepe barve sem pa sploh za.

Zadnjič spremenil floribunda, dne 28. Feb. 2012 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho