What NOT to wear
-
- Sramežljivka
Complicated napisal/-a:
Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.
in kaj če mi paše, da si preprosto naredim čop, si oblečem kavbojke ali trenerko in pulover z kapuco? meni čisto paše. pač se ne počutim dobro v petkah in skos neki ful zrihtana... če je kašna priložnost- kakše koncert, praznovanje- ja, ampak vsak dan mi pa ni... sem zato neurejena?

Ja dobr no, men tud ni lepo vidt celulitnih nog v kratkem minicu al pa oprijete pajkice na tresoca se stegna, pa kaj naj zdej. js se tko pac ne bom oblekla ker bi se sama seb zdela kot gora sala, ce pa kdo drug to oblece s celulitom in 15kg viska, zanemarjeno debel, pa naj... Js se bom se vedno zgrazala nad tem in sigurno si ne bom mislila, da izgleda nekdo super samo zato ker ma tok samozavesti to nase navlect. In nobenmu nism fous, ker pri celulitnih nogah UPA oblect miniko. Tud js jo nosim, ampak samo za doma in za na morje.
Aja, se glede copa, kavbojk in puloverja: HALO??? Neurejeno? Pol sm js ocitno bla vecino casa na faxu zanemarjena al kako? Tud cop je lahko seksy in ceden -pac uporabis malo domisljije ko ga spenjas ane, tudi kavbojke so lahko zelo lepe, tudi pulovercki tako sportni kot elegantni lahko pridejo v tej kombinaciji super moderno in urejeno, ne glede na to al si zrihtan sportno al elegantno.
Big no go, dons vidla: prekratke hot hlacke na nacin kot brazilke, da se dobesedno pol riti ven vidi. Ni ne seksi niti zapeljivo, ampak vulgarno in brezokusno.
Aja, se glede copa, kavbojk in puloverja: HALO??? Neurejeno? Pol sm js ocitno bla vecino casa na faxu zanemarjena al kako? Tud cop je lahko seksy in ceden -pac uporabis malo domisljije ko ga spenjas ane, tudi kavbojke so lahko zelo lepe, tudi pulovercki tako sportni kot elegantni lahko pridejo v tej kombinaciji super moderno in urejeno, ne glede na to al si zrihtan sportno al elegantno.
Big no go, dons vidla: prekratke hot hlacke na nacin kot brazilke, da se dobesedno pol riti ven vidi. Ni ne seksi niti zapeljivo, ampak vulgarno in brezokusno.
*zverinica* napisal/-a:buubbika napisal/-a:Ehhhhh, šport je drugo! Valjda, da ne boš v japonkah laufal.:D
Pač tko mislim; jenas-ke, kratka majca pa allstarke/superstarke al pa clo une visoke. Ah, vse za lepoto...
če pravilno razumem Alohin post, se mi zdi, da je misnla balerinke+tekaški štumfi za po mestu šetat pr 30+ stopinjah, ne za laufat
Tako, tako.
Da pa ženska mora (!) dat neki na videz (moški pa ne?) je pa malce pregroba izjava.
Jst bi rekla, da če že kej, pol je mus osebna higiena, če nos pa našponane bele zokne na japonke, premali minič na prevelik špeh al pa tri palme na glau, zvezane z elastiko starih gat, bo sicer u prekršku pr fashion police, pr drugih pa zvezda večera

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
petrca8 napisal/-a:Ja dobr no, men tud ni lepo vidt celulitnih nog v kratkem minicu al pa oprijete pajkice na tresoca se stegna, pa kaj naj zdej. js se tko pac ne bom oblekla ker bi se sama seb zdela kot gora sala, ce pa kdo drug to oblece s celulitom in 15kg viska, zanemarjeno debel, pa naj... Js se bom se vedno zgrazala nad tem in sigurno si ne bom mislila, da izgleda nekdo super samo zato ker ma tok samozavesti to nase navlect. In nobenmu nism fous, ker pri celulitnih nogah UPA oblect miniko. Tud js jo nosim, ampak samo za doma in za na morje.
Ne morem verjet. Se pravi,če boš vidla žensko v krilcu s celulitom po mestu se boš zgražala,da kko gre lahko vn, ti pa se lahko šetaš na morju s celulitastimi nogami ??
Faaaak, če bi blo tko ko ene pišeste tukej gor pol bi pou Slovenije hodilo v dolgih hlačah pr 30 stopinjah, ker pač grdo zgleda celulit. Upam sam, da tiste,ki se zgražaste nad tem to delaste potiho in doma za štirimi stenami, ker če s svojimi izjavami komu sesuvate samozavest, ker si upa it taka vn, pol greste čez meje okusa.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
včer v trgovini - en ženska (okrog 55 let) z bež 3/4 hlačami, bež bolero/jaknica (seveda v različnem odtenku), ne spomnim se kakšno majčko je mela....k pravzaprav se mi je pogled ustavil le na hlačah....ne sam da so dejansko ble potegnjene pod njena prsa, s pasom zategnjenim da je verjetn komi dihala; tudi lepo so bile vidne spodnje hlačke (ja, neke bele z rožicami....) in ko je je obnila se je tud spredi vidlo več kot bi si verjetno želela - camel toe (O dear god no - moje edine misli....)
p!ka napisal/-a:petrca8 napisal/-a:Ja dobr no, men tud ni lepo vidt celulitnih nog v kratkem minicu al pa oprijete pajkice na tresoca se stegna, pa kaj naj zdej. js se tko pac ne bom oblekla ker bi se sama seb zdela kot gora sala, ce pa kdo drug to oblece s celulitom in 15kg viska, zanemarjeno debel, pa naj... Js se bom se vedno zgrazala nad tem in sigurno si ne bom mislila, da izgleda nekdo super samo zato ker ma tok samozavesti to nase navlect. In nobenmu nism fous, ker pri celulitnih nogah UPA oblect miniko. Tud js jo nosim, ampak samo za doma in za na morje.
Ne morem verjet. Se pravi,če boš vidla žensko v krilcu s celulitom po mestu se boš zgražala,da kko gre lahko vn, ti pa se lahko šetaš na morju s celulitastimi nogami ??
Faaaak, če bi blo tko ko ene pišeste tukej gor pol bi pou Slovenije hodilo v dolgih hlačah pr 30 stopinjah, ker pač grdo zgleda celulit. Upam sam, da tiste,ki se zgražaste nad tem to delaste potiho in doma za štirimi stenami, ker če s svojimi izjavami komu sesuvate samozavest, ker si upa it taka vn, pol greste čez meje okusa.
Js govorim zase! In ne, se ne zgražam naglas ce kje vidim kaj tako neokusnega kot je "120kilska speh bomba" v krilu nad koleni ali se krajsem. Mislim da tko al tko vsi mislijo enako okoli nje, da je to pac neokusno. Sama sem se tako ali tako navadila da sploh ne gledam teh mladih bajsik ker se zal redkokera zna oblect kot bi se njeni postavi podalo. Ma sicer se pa tud suhice ne znajo vedno oblect, pa je z obeh strani enako. Mi je pa interesantno ko vidim v trgovinah kako se tiste z 20kg viska tlacijo v S stevilko, namesto da bi vzele M ali L pa bi izgledale much better.
In ja, na morju pa js hodim v minikah ker pac to pase tja. Za v mesto oziroma ko sem doma, v sluzbi, faksu... pa oblecem npr. krilo do kolen ki plahuta okoli mene, lanene hlace, ali krilo do tal...
včasih tudi preveč samozavesti škodi.
kakorkoli. nihče ne reče, da so ženske s celulitom grde, ker to večina žensk ima. ampak glede na kilažo pa se je včasih tudi potrebno prilagajat in imeti zdravo mero okusa. žal tudi meni zgleda grozno ženska s 30kg preveč v majčki do popka in kavbojkami z nizkim pasom, kjer ji tisti del prijetno 'visi' in 'miglja' naokoli.
ja, prav tako so mi neokusno oblečene (pre)debele ženske v miničih. pa res nimam nič proti debelejšim ali karkoli, ker vem da ne moremo biti vsi enaki. pa to še ne pomeni, da mora pa zdaj pri 30+°C nositi kavbojke. a je kdo že slišal za bermude, krila do/prek kolen..itd???
pa se obesite zdaj na to kako sem fauš, ker nimam toliko samozavesti kot te punce.
kakorkoli. nihče ne reče, da so ženske s celulitom grde, ker to večina žensk ima. ampak glede na kilažo pa se je včasih tudi potrebno prilagajat in imeti zdravo mero okusa. žal tudi meni zgleda grozno ženska s 30kg preveč v majčki do popka in kavbojkami z nizkim pasom, kjer ji tisti del prijetno 'visi' in 'miglja' naokoli.
ja, prav tako so mi neokusno oblečene (pre)debele ženske v miničih. pa res nimam nič proti debelejšim ali karkoli, ker vem da ne moremo biti vsi enaki. pa to še ne pomeni, da mora pa zdaj pri 30+°C nositi kavbojke. a je kdo že slišal za bermude, krila do/prek kolen..itd???
pa se obesite zdaj na to kako sem fauš, ker nimam toliko samozavesti kot te punce.

Tocno o tem js govorim. Ni da bi blo debelo grdo samo po sebi al pa celulit, ampak naj bo prosim tem ki imajo res veliko kg prevec, jasno da se ne morejo oblacit enako kot tiste ki majo 45kg. Mislim ajde, lahko se... me zanima kako bi se recimo odzval nek moski ce bi mu pokazal fotko iste zenske v dveh stilih; en bi bil tak da bi bla zenska svetovna lepotica, drug stil pa tak kot ga tu opisujemo; majcke do popka, kavbojke z nizkim pasom, al pa minika... Pa naj mi nihce ne govori kako da se potem te ne ozirajo na to, kaj drugi mislijo in da jih bas boli a so drugim vsec al ne. Ne poznam nobenega cloveka, ki si ne bi zelel da bi bil vsec tudi drugim in da bi mu kdo rekel; Kako si pa dons lepa, kako si pa danes lepo urejena, super frizura...
Ma sicer pa kdo smo me da neki sodimo ane. Konc koncev vsaka samo pove, kaj si misli in kaj je po njeno NOT TO WEAR.
Ma sicer pa kdo smo me da neki sodimo ane. Konc koncev vsaka samo pove, kaj si misli in kaj je po njeno NOT TO WEAR.
Jz nism govorila o tem,da se ženska s +20 kil tlači v minič, ampak o celulitu. Ne vem kaj vs to tolko moti; ene se s tem ne obremenjujejo tolko in so se s tem pač sprijaznile. In res ne vem zakaj bi se zto mogle skrivat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
js sploh nevem zaka je touk sekiranja okol ttega celulita? sej tud skr vsak tip, ko je starejši dobi plešo, pa se zarad tega ne sekirajo tolk ko pa ženske...
naj se vsak oblači kot mu paše. pa tud če mam še nevem kolk brazgotin od malega po nogah pa malo celulita, ko bo vroče bom oblekla kratke hlače, kr mi paše.
naj se vsak oblači kot mu paše. pa tud če mam še nevem kolk brazgotin od malega po nogah pa malo celulita, ko bo vroče bom oblekla kratke hlače, kr mi paše.