Seyfullah napisal/-a:Hey
Hm...kako naj začnem...ok začela sva pred enim letom(s tipom eetaq) in s tem spoznala njegove kolege in "kolegice".Na začetku vse lepo in prav zaljubljenost in metuljčki,ampak se zalomi.Že pri prvem seksu,ki naj bi bil neki pač lepega naju oziroma njega nonstop kliče njegov najboljši kolega in on se javlja na telefon MED SEKSOM...ok požrem nekak kolega biu veseu al karkol in se zgodi drugič seksava ga kliče "kolegica" in se spet jau MISLM HALO se začnem oblačt on prekine in bi nadaljeval E NE BOŠ ZDJ....in jst budala to vse skupi preslišm in sm tih in tih pa me začne motit po pou leta...nevem kr za mano je pršlo mu povem in se mi opraviči!Karkol je ona nardila zakaj ne bi še jst po njegovo,ampak pazi ta "kolegica" je punca od njegovga najboljšega prjatla....Nevem zdj me to full jezi prej očitno tega nism vidla oz. dojela...Kljub njegovemu opravičilu mi ne gre iz glave res ne gre....
What should I do?
Joj, draga dama...kako te lahko ena stvar moti po pol leta, ki je predpreteklik in se je zgodila, pa takrat sploh nič nisi rekla...ampak po pol leta pa kar naenkrat zahtevaš opravičilo. Jaz se ti za kaj takega že ne bi opravičila...povej takoj kar te moti. Sej zato pa je tako kot je, res nevem kaj se vam bejbam mota po glavi včasih...ko prihajate na plano z zamerami iz pamti veka, nevem...a nimaš drugega pametnejšega dela al ti je zmanjkalo gradiva za razmišljanje?!
In kar naenkrat te je popadlo ''ljubosumje'' do teh njegovih kolegic al kaj? Zdej boš pa cele dneve neke zgodbe furala v glavi, pa pisala na forum o tem, namesto da bi se z njim pogovorila.
P.S: Če že na začetku se ti javlja na telefon med seksom, takrat ko ''naj'' bi bil v kakšenm drugem stanju

, potem tako veš kje si, kajne? Dobro da to ni moj primer, bi tako letel iz postelje kot en slavček

da mu nič ne bi bilo jasno. Pa še to, vedno sta potrebna dva, tudi za vezo...tak da pluvat tu po njem je brezpredmetno- a se bo kaj spremenilo zato, ker ti tukaj ''jamraš? Ne bo.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...