nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Joj, kako ste pa ve prijazna bitja. Šle bi spreminjat take, ki vas tepejo, medtem, ko taki malo bolj umirjeni fanti z manj družbene moči čakajo na vas, pa jih ne jebete.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Joooooooj NoSex a smo spet pri tem?
Mogoč boš pa odgovor na to dobil ko se boš pogledal v ogledalo, zakaj ženske raj spremenimo enga fanta da bo boljši kot pa gremo pač z enim prijaznim :)
No sicer pa a ne delamo dobro delo da nekoga spravimo na boljša pota ha? :wink:
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Ne, ne delate dobrega dela. Badboyi si ljubezni ne zaslužijo. Zaslužijo si jo ta prijazni. Ve pa ravno kontra.

Ja spet smo pri tem.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

NoSex napisal/-a:Ne, ne delate dobrega dela. Badboyi si ljubezni ne zaslužijo. Zaslužijo si jo ta prijazni. Ve pa ravno kontra.

Ja spet smo pri tem.

nevem zakaj sem dobila filing da ti za badboya označiš vsakega ki je deležen ženske pozornosti.
Bejbam so pač všeč tipi ki so samozavestni, nesamozavest totalno odbija.
Namesto da bi to energijo nemaranja takih tipov porablju na njih in se žru zakaj je svet krivičen, rajši usmeri energijo v sebe, ti bo bolj koristla, sem prepričana :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

p!ka napisal/-a:
red_rose napisal/-a:js pa mislim da se vsake govorice zacnejo z nekim razlogom, pa cetud je recimo samo udaru punco, al pa biu malo nasilen do nje...in ce bi se izkazalo za resnicno, js s takim fantom nikol ne bi bla. ker ne verjamem v to da se taka oseba lahko spremeni...

Vem, da bom OT, ampak morem povedat svoje mnenje. Slika Jz pa mislim, da se ne začnejo usake govorice na podlagi neke resnične zgodbe/dogodka, ampak na videnjih neke tretje osebe, ki si je ustvarla mnenje na podlagi govoric al pa kkšnih podobnih neumnosti... Usaj jz mam takšne izkušnje. Slika

točn tko.Nimajo us egovorice podlage.Sej se vid tlele na forumu, kako iz dveh skopih podatkov nastane cela zgodba, ki pa tud mal ni približek tisti tapravi :wink: in tko je v real lajfu, isto, ker folk ne zna mal razmislt in pretehtat/ugotovit stvari nin potem pač enostavno mal po svoje obrnejo, ker je najlažje.In tko se začne potem govorit naokol in od usake osebe naprej, pride spet neka tretja zgodba ven, tko da na konc tud če bi bla stvar resnična na začetku, izgubi tisto resnico z dodanimi izmišljotinami.
Maš pa tud take ljudi, ki uživajo ob tem, da si zmišljujejo bedarije glede drugih, zaradi ljubosumnosti/maščevanja/jeze ,sam da določenmu nardijo škodo in nad tem celijo svoje rane.Pa so res zaceljene?
sovražm tak folk, fuj in fej! :heul:
tko, da jst bi se najprej prepričala, dala možnost, ne pa takoj ko neki slišm, tipa poslala h vragu, ker konc konceu obstaja fifti fifti možnosti, da je govorica čista laž,zrasla na zeljniku zgoraj omenjenih.
aja pa še to.Kolegica ma fanta, ki je pred njo eno bejbo,ki jo je mel usekal pred gruču ljudi na eni veselici, ker je bil lih v elementu hude jeze,ko je zvedel da se mu je baba skurbala v dveh dneh s tremi tipi na morju.Pa je ona z njim, mislm da sedem let in ni ne duha ne sluha o kakršnemkoli nasilju.je pa tko, grdo nasilje gor ali dol, ampak ko ti določen potegne še tazadn žiuc je pač tko, da se lahko zgodi, da dobi po gobcu.ene babe so res grozne in grozno delajo s svojimi tipi in jst se še čudm, kako jih prenašajo in kako še niso položil roke na njih.Nevem, jst sm nagle jeze, mam sicer veeeelko mejo tolerance, ampak ko je enkrat dost je dost in v efektu lahko stegnem roko nad osebo.Tko, da šamarčine še razumem, tistga da pa nekoga prebutaš do nezavesti, to je pa motena osebnost zame.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*srčica* napisal/-a:
NoSex napisal/-a:Ne, ne delate dobrega dela. Badboyi si ljubezni ne zaslužijo. Zaslužijo si jo ta prijazni. Ve pa ravno kontra.

Ja spet smo pri tem.

nevem zakaj sem dobila filing da ti za badboya označiš vsakega ki je deležen ženske pozornosti.
Namesto da bi to energijo nemaranja takih tipov porablju na njih in se žru zakaj je svet krivičen, rajši usmeri energijo v sebe, ti bo bolj koristla, sem prepričana :wink:

Ja, se strinjam.
Čisto konkreten primer, imela sem opravka s tipom, ki je zardel vsakič, ko me je za rit prijel. Pa sva bila par!! Lahko si mislite, da ne prav dolgo :)
NoSex bo zdaj rekel, da sem jaz čudna, ker nisem znala cenit njegovega spoštovanja do mene in hočem badboya, ki me bo samo šlatal, v resnici si pa samo želim tipa, ki bo premogel dovolj jajc, da me bo tudi trezen zažvalil. To je pa vprašanje samozavesti, ne pa pokvarjenosti, ker mu res ni treba bit baraba, da bo punco poljubil.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Če želite alfa samca, potem bodite pripravljene sprejeti tudi kakšno batino od časa do časa. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*purple* napisal/-a:Kolegica ma fanta, ki je pred njo eno bejbo,ki jo je mel usekal pred gruču ljudi na eni veselici, ker je bil lih v elementu hude jeze,ko je zvedel da se mu je baba skurbala v dveh dneh s tremi tipi na morju.Pa je ona z njim, mislm da sedem let in ni ne duha ne sluha o kakršnemkoli nasilju.je pa tko, grdo nasilje gor ali dol, ampak ko ti določen potegne še tazadn žiuc je pač tko, da se lahko zgodi, da dobi po gobcu.ene babe so res grozne in grozno delajo s svojimi tipi in jst se še čudm, kako jih prenašajo in kako še niso položil roke na njih.Nevem, jst sm nagle jeze, mam sicer veeeelko mejo tolerance, ampak ko je enkrat dost je dost in v efektu lahko stegnem roko nad osebo.Tko, da šamarčine še razumem, tistga da pa nekoga prebutaš do nezavesti, to je pa motena osebnost zame.

:eek: :eek:
kaj dela tip potem s tako zensko, ki bi jo po tvoje mogu tu pa tam udarit?! nasilje ni nikoli in nikdar opravicljivo :roll:
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Jaz pa ne razumem žensk, ki udarijo svojega tipa in niti ne pomislijo, kaj bi bilo če bi on udaril nazaj.

Malo rispekta, prosim!
kugla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kugla »

red_rose napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Kolegica ma fanta, ki je pred njo eno bejbo,ki jo je mel usekal pred gruču ljudi na eni veselici, ker je bil lih v elementu hude jeze,ko je zvedel da se mu je baba skurbala v dveh dneh s tremi tipi na morju.Pa je ona z njim, mislm da sedem let in ni ne duha ne sluha o kakršnemkoli nasilju.je pa tko, grdo nasilje gor ali dol, ampak ko ti določen potegne še tazadn žiuc je pač tko, da se lahko zgodi, da dobi po gobcu.ene babe so res grozne in grozno delajo s svojimi tipi in jst se še čudm, kako jih prenašajo in kako še niso položil roke na njih.Nevem, jst sm nagle jeze, mam sicer veeeelko mejo tolerance, ampak ko je enkrat dost je dost in v efektu lahko stegnem roko nad osebo.Tko, da šamarčine še razumem, tistga da pa nekoga prebutaš do nezavesti, to je pa motena osebnost zame.

:eek: :eek:
kaj dela tip potem s tako zensko, ki bi jo po tvoje mogu tu pa tam udarit?! nasilje ni nikoli in nikdar opravicljivo :roll:

Skurbanje na morju pa?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^jah dost podobn :)

Nevem red rose, kaj tip dela s tako žensko.verjetno je slepo zaljubljen al kaj?
Nism nikjer rekla, da je nasilje opravičljivo, ampak da razumem, da ko ti poči živc, stegneš roko.
Sicer pa neglede na use, zna bit verbalno nasilje, stokrat hujše od fizičnega, tko da če se more kdo name spravt mam rajš da me enkrat užge, kot da me verbalno zjebe do amena.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

*purple* napisal/-a:^^jah dost podobn :)

Nevem red rose, kaj tip dela s tako žensko.verjetno je slepo zaljubljen al kaj?
Nism nikjer rekla, da je nasilje opravičljivo, ampak da razumem, da ko ti poči živc, stegneš roko.
Sicer pa neglede na use, zna bit verbalno nasilje, stokrat hujše od fizičnega, tko da če se more kdo name spravt mam rajš da me enkrat užge, kot da me verbalno zjebe do amena.

se kar strinjam s tabo.
Najbolj butaste se mi zdijo nekatere ženske, ki tok obsojajo fizično nasilje, same pa čustveno manipulirajo tipe, jih j*** u glavo, nimajo nobene meje pri žaljenju, ampak ko jo pa tip udari so pa najbolj boge, te tipe označijo za največje pretepače in se delajo neke svetnice.
ker folk sliši eno plat medalije in se mu ne da razmišljat, da nobena stvar ni tok črno-bela, potem večin drži s tako ***, na koncu tip izpade podn, ona pa uboga žrtev :roll:
Respekt more bit iz obeh strani. Besede pa velikrat bolj bolijo kot ena klofuta.
Ps: ne podpiram nasilja, samo ga včasih razumem, ker ene mislijo da si lahko privoščijo vse brez posledic
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

*srčica* napisal/-a:

Ja spet smo pri tem.

Kolikor jaz vem je naslov teme nasilje fanta.

In ja. Če ima kdo morda malo manj samozavesti boste rekle"Pusti tega, kaj češ delati z nesamozavestnim tipom." Če pa bo nasilen pa boste rekle "Prevzgoji ga."
*srčica*
Debatorica
Debatorica

NoSex napisal/-a:
*srčica* napisal/-a:

Ja spet smo pri tem.

Kolikor jaz vem je naslov teme nasilje fanta.

In ja. Če ima kdo morda malo manj samozavesti boste rekle"Pusti tega, kaj češ delati z nesamozavestnim tipom." Če pa bo nasilen pa boste rekle "Prevzgoji ga."

ja seveda. Vse ženske mamo rajši tipe ki nas tepejo in maltretirajo, samo da so samozavestni, vi nesamozavestneži pa čakite na kero da se vas usmili :lach: To bo to :P
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

NoSex, zdi se mi, da si ti potlačil potrebo po spolnosti, zaradi sovraštva do žensk.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Odgovori