red_rose napisal/-a:keri napisal/-a: A je to res človek s katerim naj bi preživela preostanek življenja? Da mu je težko dve uri presedeti za mizo z mojimi starši, ki jih v bistvu sploh ne pozna zaradi nekih principov in trme, čeprav ve, da bi to meni ogromno pomenilo. Kje je tu ljubezen? Kje je tu konec koncev tudi neko spoštovanje? Moja familija je hočeš nočeš v paketu z mano.....in če zavrača mojo familijo v bistvu zavrača na nek način tudi mene
to je pa cist zensko razmisljanje...

mislim da fantje drugac gledajo na to...velik bolj preprosto in ne komplicirajo tako...vsaj upam da ne

Zakaj je pa to žensko razmišljanje? Sej ne gre za to, da je konkretno družina, ampak da njen fant ignorira nekaj, kar njej očitno ogromno pomeni.
Vsak je drugače povezan s svojo družino... Jst sem zelo in s fantom kot je Kerijin ne bi videla prihodnosti. Ampak po drugi strani, moji fantje že od začetka vejo, da meni družina ful pomeni in da pričakujem, da se bo družil z mojimi (ker niso vsiljivi in se da čist normalno zastopit z njimi) in da bo spoznal vse tete v sedmem kolenu, ker mi tudi one veliko pomenijo. Ok, sej počakam tri, štiri mesece (za tete tudi leto ali dve

) ampak moj odnos z mojo družino in moja pričakovanja v zvezi s tem so jasna že na začetku.
Pa Ana27, moji niso vsiljivi - ja vedno so tu zame, ampak imajo pa svoje življenje in pustijo meni, da sama vodim svoje.
Pogosto je v zvezah tako, da nekatere stvari na začetku toleriraš in je kasneje težko postavit nova pričakovanja. Tako da ja, tu je bila tudi tvoja napaka Keri (no sej to že veš) in partner težko sprejme nova pričakovanja.
Vsekakor se mi zdi zelo zelo grdo, da ignorira nekaj, kar tebi toliko pomeni in ti ne da pametnega razloga. Ampak vseeno ti predlagam, da probaš počasno in 'naključno' spoznavanje in zbliževanje fanta s starši preden sprejmeš drastične ukrepe.
PS: Rekla si, da se ti družiš z njegovimi. Ampak a to fantu sploh kaj pomeni ali mu je pač vseeno in sprejme to kot tvojo željo?