hoditi s starejšo žensko
poglej katz, tudi meni se tale zveza ne zdi obstojna, ampak ne zato, ker bi onadva imela probleme med seboj ampak predvsem zato, ker ima ona probleme s sabo in hoče noter potegnit še bogega najstnika...
ampak 37 letni očka je bil pa malo hud, še posebej zato, ker se tudi mi, 37 letniki počutimo kot 18-letniki, seveda ko si lahko to privoščimo!
ampak 37 letni očka je bil pa malo hud, še posebej zato, ker se tudi mi, 37 letniki počutimo kot 18-letniki, seveda ko si lahko to privoščimo!

NoSex napisal/-a:Ljubezen, da ne pozna meja. Meni je kar se tiče starosti tudi vseeno tudi če dobim mamo. Če maš nekog rad ga maš rad. In ti merske enote, kot so leta in cm ne pomenijo nič.
Dej ne klati neumnosti.
Koliko pozitivnih izkušenj z zvezami s tako razliko v letih imaš pa že ti za sabo?
Ženska bi mu lahko bila mama.
NoSex napisal/-a:softTouch napisal/-a:ja groza no, 19-letni fant in 37-letna ženska. z njo zihr ni vse v redu
To je bullshit. Če bi bilo pa obratno pa ne bi bilo nič narobe. Veste kaj pa obožujem. Podiranje stereotiov.
končno en normalen u celi temi!
Ko pišejo ženske, da so spoznale starejše tipe,jih prec pošiljate v akcijo, tle pa pišete use od tega, da se ponaša pred kolegi in nevemkaj!Oh, c`mon no!

In enkrat sm že uprašala in ker verjamem, da marskdo prebere moj post me res zanima zakaj ni nobenga odgovora,na uprašanje, na katerem zelnjniku je zrastel vaš sum, da ga ženska izkorišča,da ga hoče mal manj kot ubit?

Kaj vemo?da je ženska stara 37 let, da je izgubila stanovanje in da hodi z 19 letnikom. Kje je tukej kakšen podatek, da gre za izkoriščanje pa res ne vem!
skratka glass, jst upam, da si boš tale forum mal bolj za rezervo jemal, ker tlele v tej temi smrdi po dvojnih merilih sto na uro!
to so iste scene, kot proglašajo učiteljce za pedofilke pa nevem kaj, ko se gredo poseksat in hodt s svojim učencem!Mislm, a res tko močno dvomte, da obstaja tud tuki ljubezen?skratka tole sklepanje o izkoriščanju že mal meji na mehiško telenovelo.Mogoče je taka, ampak ni pa nobenga pravila!
sploh pa kurk smo rekl, kaj točno lahko pri njemu izkoristi?stanovanje?Stričevo stanovanje iz katerega lahko zdej zdej obadva poletita?Kaj pa naj počne s študentom?madona, mislm nevem, more bit pa res prtegnena, da se u kej tazga spusti!razumela bi, da ma fant nevemkolk svojega denarja, hudo meco, svoj hud flet.Ampak tlele pa res ne morem razumet.
in ja tud take zveze se lahko uspešno razvijejo!Obastane lahko, ali pa ne!Zakon tud propada če sta oba isto stara, pa ne prou tko nepogosto

skratka jst bi tko nardila.Vzela bi jo v svoj flet, ampak s pravilom, naj si išče drugega,ker pač je to stričevo stanovanje in on s tem ne bo zadovoljen.vkolikor pa tega ne želiš in želiš biti neglede na use z njo, pa itak preprosto če maš najmenino gre na pol+usi stroški, jasno.ampak tega ti useeno ne priporočam, pa ne zarad starosti, ampak zarad tega ker mata premal skupnega časa za sabo.
ker konj od ženske ej..... dala bo otroka za 1 tedn k prijateljici, da se kao vidva dogovorita kaj in kako.....
vsaka skrbna mama bi v takih težkih trenutkih raje ostala z otrokoma, dej če lahko prjatlca sprejme 2 otroka bo pa še mamo!!!
ženska bi te gladko rada izkoristla, aj je pa en jebivetr k skrbi sam za lastno korist
vsaka skrbna mama bi v takih težkih trenutkih raje ostala z otrokoma, dej če lahko prjatlca sprejme 2 otroka bo pa še mamo!!!
ženska bi te gladko rada izkoristla, aj je pa en jebivetr k skrbi sam za lastno korist