Smeh do solz

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

blood! not funny! (pa ker obrazek) :rofl: :rofl: jaz umiram tu :rofl:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

Jaa..ful je cute tamau :lach: :freude:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ja hahaha, kaj je dobr :) Not funnay!

Mene je pa najbolj nasmejal dogodek, ki se je zgodil v čitalnici naše splošne knjižnice. In sicer, mi, večinoma študenti, vsi zatopljeni v knjige, zvezke, se učimo za mizicami, ki so zraven okna, pred katerimi so bloki. In kr naenkrat se začneta dve ženski dret z enega na drug balkon:
-Guspa! Kako ste?
-Usak dan slabš, me križ matra, pa vi?
-Tut slabo! Ma me je razjezla obara, ker se fržow ni hotu raskuhat.
- Kuko pa to?
- Ma dejte dejte, sej veste, te novodobne trgovine nč koristnga ne prodajajo! To je vse tisto... kako se že reče... k spremenijo no, gensko.
- Aha, ja vem, to sm pa pu televizij' gledala. To je vse ta EU, nč koris'nga ni ud nih. Še na tržnc se ne dubi več tapravga fržola! Guspa, kaj pa mate v tistelej vrečki? A vm kj pumagam?
- Ja lahko b', ane, to je za paprike, mi rastejo kr na oknskih policah. Jah, kaj čmo, če pa ni prostora drgje. So mi vnuki vzel hišo, pa se matram v tem stanvanju. Pa 'uste pršla še na kavico, mam preveč tele barkafejeve, k so mi jo hinavci za rojstn dan nanusil....

In to je trajal kšne pet minut. Ns je blo vsaj ene 10 v čitalnici in vsi smo umiral cel čas :D
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Smeh do solz ... Hehe, se kar pogosto dogaja.
Zanimivo pa je, da večinoma takrat, ko se poskušam sprostiti v kakšnih precej težkih trenutkih. Takrat sem najbolj izvirna, kar se "traparij" tiče ...
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

Sedim u kuhinji, ko mi mami začne neki pripovedovat kako je gledala eno oddajo k je bla Marija Kari not in kakšna je in gor in dol neki časa pripoveduje. Pa mene tko nč ne gane k itak nism vedla za koga se gre zdej je itak že vsak zvezda pa sm si mislna da je tut marija kari ane. In pol čez ene 10 minut men všteka, da je ona mislna Mariah Carey. Jst sm mislna, da bom umrla od smeha. Pa še dost ma mami takih for na zalogi :wink: :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ta model je car :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=G7oGx2dImE8

Pa Ramiz:

http://www.youtube.com/watch?v=uQ2hwhXf9Go

Drugače mi je pa ponavadi najbolj smešna situacijska komika, ki jo je brezveze razlagat, ker nikoli več ne izpade tok smešo :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Pri tem videu zmirej umrem od smeha:

Ken Lee (Mariah Carey - Without You)

Drugače pa, ko sva z best frendico skupaj je lahko že vsaka malenkost smešna za umret ... Lih včeraj zvečer sva igrale Monopoly in sva mele ene take fore, da sva ves čas jokale od smeha ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*limona*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *limona* »

sončk napisal/-a:Ja hahaha, kaj je dobr :) Not funnay!

Mene je pa najbolj nasmejal dogodek, ki se je zgodil v čitalnici naše splošne knjižnice. In sicer, mi, večinoma študenti, vsi zatopljeni v knjige, zvezke, se učimo za mizicami, ki so zraven okna, pred katerimi so bloki. In kr naenkrat se začneta dve ženski dret z enega na drug balkon:
-Guspa! Kako ste?
- Kuko pa to?
- Ma dejte dejte, sej veste, te novodobne trgovine nč koristnga ne prodajajo! To je vse tisto... kako se že reče... k spremenijo no, gensko.
- Aha, ja vem, to sm pa pu televizij' gledala. To je vse ta EU, nč koris'nga ni ud nih. Še na tržnc se ne dubi več tapravga fržola! Guspa, kaj pa mate v tistelej vrečki? A vm kj pumagam?
- Ja lahko b', ane, to je za paprike, mi rastejo kr na oknskih policah. Jah, kaj čmo, če pa ni prostora drgje. So mi vnuki vzel hišo, pa se matram v tem stanvanju. Pa 'uste pršla še na kavico, mam preveč tele barkafejeve, k so mi jo hinavci za rojstn dan nanusil....

In to je trajal kšne pet minut. Ns je blo vsaj ene 10 v čitalnici in vsi smo umiral cel čas :D

- :D :D :D :D :D :D :D ....kok sm se pa zdle nasmejala ei :D , si ju kr predstavlam :lol:
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

urš* napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=Ib0Tll3sGB0&feature=related

Ta me je nasmejala :D

Tega sm že jst dala gor 2 strani nazaj, men je tud ful dobr :D
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

sončk napisal/-a:Ja hahaha, kaj je dobr :) Not funnay!

-Guspa! Kako ste?
- Kuko pa to?

:lol: :lol: :lol: :respekt:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mene je pa tale še usakič nasmeju. Ljubim tega mačka :D .

http://www.youtube.com/watch?v=964uCtgs ... playnext=1
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, ful je dobr ja, sej ga je že ena nalimala :)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Mene tole VEDNO nasmeji!!! :) Drgač so pa smešne kakšne stvari, k se zgodijo spontano, pa če bi jih tuki razlagala, ne bi ble niti mal smešne.

http://www.youtube.com/watch?v=gBm4ypbJ ... re=related
Odgovori