EMA 2009

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

polly-polly napisal/-a:No ja še najboljša izbira je zmagala.

Ma kakšna Manca Špik. :? :? Sej Langa so kul, sam una špikova pa ne. :roll:

Ok zdaj me pa res zanima kaj je tako zelo narobe s Špikovo?Čist tako me zanima, ker vsem skoraj so Langa kul,Manca pa zanič. Nevem sicer za nobeno njeno pesem in nevem kako drugače poje, ampak to kar sem pa danes uspela slišat se mi pa ni zdelo tako zelo slabo :nixweiss: . Pač ok pesem mi je bila kar nekaj, ampak ona kot pevka pa ni bila tako zelo napačna...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Men tut Manca čist fino poje... Pa nism glih ljubitelj raznoraznega štanca ala Brigita Šuler :? Tko, zanimivo barvo glasu ma.

Ampak če je res pevka od Quartissimo Hrvatica bo pa to škandal... Kul :cool:

Hehe :D : http://jonas.blog.siol.net/
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

joj joj kaj bomo spet poslal u moskvo....no okj, sej itk nikol ne navijam za nase revsete (izjema ALenka Gotar, ki je bla res super!)

kle so pa moje pripombice:
- Nuška (za moje pojma vrhunski vokal) je od STROKOVNE zirije dobila 3 tocke - evo Nuska, zdej ves da je vseen ce se ne trudis vec, zanic so po mnenju profesionalcev :roll:
- Langa in Manca - kul pesem, ampak zakaj bi zirija glasovala zanje, ce je imela na izbiro ogromno drugih luzerjev
- Eva Černe - edina dobra stvar tocke so bli plesalci s kamnom na celu
- Lucas nevemkaj - ze 20 let na glasbeni sceni kao pa je to vse kar lahko iz sebe spravs (how sad is that :lol: )
- Omar - hvala bogu da se ne bo spet naslanjal na siv zid u moskvi
- Čuki - luskana vesela pesem (premalo slecene plesalke za zmago po mnenju strokovne zirije)
- Alya in moski, ki skili - obup, sm prcakvala vec glede na prejsnje komade od Alye
- punca s perutnicami - zasluzeno ostali brez vsake tocke
- brigita š. - ceprou res nism fanica morm priznt da ena izmed boljsih pesmi (dost velke joske, nevem kaj je sfalilo oceni STROKOVNE ZIRIJE)
- quartisimo - tipi so vredu igral, punca obup, dobr da je imela vsega skup 2 stavka za zapet, samo mal manj kot 125986 bi ga mogla ponovit. poleg tega me moti to, da bejba ni slovenka, ampak mogoce je biu pa to namen STROKOVNE zirije - hrvaska pevka - veliko tock od hrvatov - izboljsanje odnosov - ...ah vse alternative je treba preucit :lol:

za vse, ki jih nism omenila se opravicujem, so bli tolk slabi, da se jih ne spomnm vec!

pa lp
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maaalaaa »

ŽuŽa napisal/-a:^^Nisem navijala za Lango&Manco pa usejen. Si že kdaj slišala Manco pet v živo? No jst sem jo; in vrjem da ženska ma glas in da zna pet v živo! In mimgrede tud dons je pela v živo :wink: . Tko da ne govor neki, o čemer nisi prepričana.

edit: namenjeno je blo uporabnici maaalaaa

ne, je nism slišala pet, kar sm pa mislila tisto petje v živo, je pa to, ko ne pojejo pesmi, s katermi nastopajo na evrosongu, pač pa kšne druge, k niso tko natrenirani kot za te, pa jih malce zanese, kajne. mislim te priložnosti, ko majo kšne feštice med sabo pa večere pa to.
nevem, tut tko men niso njene pesmi dobre, ma preveč vreščav glas, pa vse pesmi ma tkooo visoko zapete, da prav ušesa bolijo.
sej sm rekla, sm sam svoje mnenje povedala, kaj si mislim o njej ;)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

McLarnovc napisal/-a:Evo kuhinja, da ne more bit večje!!! Banda hudičeva rtv-jevska. Jebena Miša Molk je spet zrežirala kdo gre na evrosong. Tako kot že vsa leta, ko je bila zdraven tudi strokovna žirija. Mafijska združba!!! SRAMOTA!

a dej no, ne nakladaj... :roll: če je bil pa komad od mance špik in unih romov za na evrovizijo, pa jst nism več slovenka!

Moja dva favorita sta bla na 1. in 2. mestu in sm res vesela! In ta komad k gre na evrosong, mi je fajn!
Uporabniški avatar
sonjan
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sonjan »

Tko kot vedno ni daleč od katastrofe. Samo je tudi drugje zadeva vse manj z glasbo povezana. Pač če si glasbenik moraš bit zraven ker je to ena od možnosti za promocijo .......skratka brez veze
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Sicer pa so Quartisimo dobil včeraj v polfinalu največ točk od gledalcev, pa dons so dobil tud 7 točk od televotinga, tako da je bla pesem všečna tud gledalcem. :wink: Pevka ma pa čist lep glas, tega pa ne zastopm, zakaj jo kritizirate. :?: Pa po moje na tistem velikem odru na evroviziji ko bodo bolj zrihtani, pa komad se ponavadi malo izboljša, da bo prav hudo izpadlo. Na temle slovenskem odru vsi zmagovalci zgledajo bolj bogi.
Tak komad kot je bil recimo od Čukov, sej je kul, tak zlajnan, slovenski, sam kaj bo folku besedilo pa neko nič posebno lajnanje. Za evropsko glasbo more bit poudarek na glasbi, da se sliši, nekateri so mel pa sam neko tuc tuc odzadi, drugo so pa pel (npr. Brigita Šuler :roll:).
O glasovanju za Lango pa rajš ne bi...kako so lahko v povprečju drugi s televotingom dobil 5000 glasov, Langa pa 22000? To bi mogu vsaki 2 stotinki sekunde nekdo poklicat... :D mislm... :roll:
Sicer pa rezultati so tukaj.
Lahko pa si tud pogledate komentar od Jonasa. Čeprav za njega pa tud ne vem, kdaj mu je blo kej všeč. Če sodim po pisanju, mu je bla najbolj všeč Karmen Stavec-o njej pa ne bom zgubljala besed.
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 02. Feb. 2009 0:55, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

he he, prav fajn je brat tele vaše komentarje. tista od izboljšanja odnosa s hrvati mi je najboljša. :D

drugače pa: voditeljica obup od obupa, ne maram spakovanja no. prav tako marička - katastrofa. poles mi je kul.

drugače pa dima bilan: pišuka, nič posebnega. razen, da ima mišice. pa prav smešno mi je bilo, ko je govoril po ang., potem pa kot bi odrezal pa je začel po rusko. kot da ne bi več znal niti besede po angleško?!

quartissimo so mi bili res še najboljši in sem vesela, da so šli oni naprej. čeprav pevka res nima veliko za zapeti. aja, kljub temu da je hrvatica, ima deda slovenca. :)

omar mi pač ni, čeprav je res zapel v lepi angleščini.

šulerca mi ni bila tako napačna.

evin glas v tej pesmi res ni prišel do izraza, čeprav je drugače kul.

joj, karmen. moram pokomentirati njeno obleko. oz. škornje. sploh niso pasale zraven obleke no, sandale bi morala obuti pa noge pokazat, bi mogoče dobila kakšno točko več. :P

nad alyo sem bila razočarana. ne vem, boljše komade je že naredila.

bjonde - niso mi všeč, preprosto ne maram spakovanja.

pevka od nexys mi je bila hudo oblečena, to je pa to.

nuška je tudi falila z obleko, še bolj široka ramena ji je naredila. vem, da se večinoma kritizira/hvali petje, samo sem mogla.

manca pa langa mi pa sploh niso bili. čudno, da ni imela ful dekolteja in minice.

samo je pa res, da je komisija dala točke takim, katerim folk ni toliko dajal. sem bila prav presenečena, da je šulerca ostala brez točk, če se ne motim.

aja, folk je pa dajal čukom zaradi tozona (so najstnice kot zmešane klicale).

:)
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

^^ Za Tozona bi pa tud jst kej nardila :D

Kdo pa je bil na 2. mestu?
Use your head and follow your heart.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ja, meni je všeč kako se je razpletlo. Še dobro, da je bila žirija. Ker folk glasuje tako, da mi nič ni jasno. 22.000 glasov za Lango? Uf! Zmagovalna pesem mi je še kar všeč, bolje to kot pa Čuki ali pa Langa.

Na drugem mestu je Omar, na tretjem pa Samuel Lucas in Alya in Rudi.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

joy23 napisal/-a:Za Tozona bi pa tud jst kej nardila :D

:oops: :bgdev: :onceldoc: hehehehe! :wink:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Sam kak je bil pa un Dima Bilan, fuj kater sluzavc! Bi prej rekla da je BOLAN kot BILAN! :zunge: bljak...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Se še jaz oglasim, da malo pokomentiram tole letošnjo Kuhinjo 09.
No, z včerajšnjim dnem, bolje rečeno večerom je padla odločitev, da Eme več ne gledam. Vedno so mi govorili, da je to sama kuhna, kuhna, kuhna, pa nisem verjela. Včeraj, več kot očitno, ni šlo spregledat vsega skupaj. Oddaja je bila pripravljena hmm.. v bistvu sploh nimam izraza za to :?: Nacionalna televizija, narečje čist ljubljansko :roll: poleg cenenih fint te Maje in vmes še Petra, obleke za dol past neskladne, na koncu pa čisto tipični žirijski zmagovalci.
Tuja žirija? Jeaah sure.. Dva Srba in naša preljuba južna soseda z 2000eur honorarja za to, da bosta glasovala za tiste, ki naši hočejo da zmagajo, and that's it? Mhm :wink:
Meni je bila najbolj všeč pesem Brigite, Lange & Mance (ki bi menda imele tudi najvišje možnosti kam prilezt), Čukov (no, ja, ne morem iz svoje kože, pač so mi všeč :D), Alye & Rudija in Omarja (ok, nisem navadna mula, ampak dečko ima dober glas, tudi pesem je bila odlična).
Sem pa ponosna, da nisem zapravila niti centa za te barabine :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

red*cherry napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Evo kuhinja, da ne more bit večje!!! Banda hudičeva rtv-jevska. Jebena Miša Molk je spet zrežirala kdo gre na evrosong. Tako kot že vsa leta, ko je bila zdraven tudi strokovna žirija. Mafijska združba!!! SRAMOTA!

a dej no, ne nakladaj... :roll: če je bil pa komad od mance špik in unih romov za na evrovizijo, pa jst nism več slovenka!

Moja dva favorita sta bla na 1. in 2. mestu in sm res vesela! In ta komad k gre na evrosong, mi je fajn!

A to da gre za nas na evrosong ena hrvatica, ki ne zna NITI ENE besede slovensko je pa sprejemljivo zate? :roll: :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

...če bi pa Brigita kam prlezla...ker bedn komad je pa mela...takih je na evrosongu milijon. :roll:

McLarnovc, boljlš kot pa Manca&Langa! Sicer pa tud če odmislimo nacionalnost, zame ta komad ni bil za nikamor. Še najbolj mi gre pa na živce ta preračunljivost Lendero&co., da združjo Lango in Manco, da bodo še več glasov nabral. In sem prav vesela, da so popušili!

Edini komad, ki mi je bil boljši od zmagovalcev, je bil Omarjev. To sta dva komada, ki sta mi šla v uho takoj.
Odgovori