he he, prav fajn je brat tele vaše komentarje. tista od izboljšanja odnosa s hrvati mi je najboljša.
drugače pa: voditeljica obup od obupa, ne maram spakovanja no. prav tako marička - katastrofa. poles mi je kul.
drugače pa dima bilan: pišuka, nič posebnega. razen, da ima mišice. pa prav smešno mi je bilo, ko je govoril po ang., potem pa kot bi odrezal pa je začel po rusko. kot da ne bi več znal niti besede po angleško?!
quartissimo so mi bili res še najboljši in sem vesela, da so šli oni naprej. čeprav pevka res nima veliko za zapeti. aja, kljub temu da je hrvatica, ima deda slovenca.
omar mi pač ni, čeprav je res zapel v lepi angleščini.
šulerca mi ni bila tako napačna.
evin glas v tej pesmi res ni prišel do izraza, čeprav je drugače kul.
joj, karmen. moram pokomentirati njeno obleko. oz. škornje. sploh niso pasale zraven obleke no, sandale bi morala obuti pa noge pokazat, bi mogoče dobila kakšno točko več.
nad alyo sem bila razočarana. ne vem, boljše komade je že naredila.
bjonde - niso mi všeč, preprosto ne maram spakovanja.
pevka od nexys mi je bila hudo oblečena, to je pa to.
nuška je tudi falila z obleko, še bolj široka ramena ji je naredila. vem, da se večinoma kritizira/hvali petje, samo sem mogla.
manca pa langa mi pa sploh niso bili. čudno, da ni imela ful dekolteja in minice.
samo je pa res, da je komisija dala točke takim, katerim folk ni toliko dajal. sem bila prav presenečena, da je šulerca ostala brez točk, če se ne motim.
aja, folk je pa dajal čukom zaradi tozona (so najstnice kot zmešane klicale).