On Nedolžen

Zadovolj(e)n/a v postelji.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Če se imaš namen potruditi in se učiti, kar vztrajaj. Js bi ji na tvojem mestu povedala, da ti je všeč in da si se pripravljen truditi in da probata.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

se pravi si še nedolžen?
Če je temu tako, al pa četudi ni tako in imaš za sabo zelo malo izkušenj z ženskami, je nekako isto.
usekakor sem takega mnenja, da vkolikor bi čutila do tebe večja čustva ji to nebi bila ovira.Nevem, pač nimaš izkušenj, so what, kdo je pa reku, da se ne moreš navadt stvari?
vsekakor moje mišljenje je tako, da meni to nebi bla nobena ovira.Človeka ljubim zaradi njega samega, pri sexu pa mislm da se lahko usega čist normalno navadš.In nikakor nebi dala rok stran od nekoga ki mi je ful ušeč, sam zarad tega.Tko, da sm mnenja da to tebe velik čutit ne more.

nevem,prašaj jo kaj ona pričakuje od moškega in kaj do tebe čuti.vsekakor pa kot sm rekla, če te ima ktera rada te ima zaradi tebe samega.Lulčka vtikat not in ven in luliko polizat se lahko usak nauči :wink:
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Toty »

*purple* napisal/-a:se pravi si še nedolžen?
Če je temu tako, al pa četudi ni tako in imaš za sabo zelo malo izkušenj z ženskami, je nekako isto.
Pravzaprav nimam čisto nič izkušenj, tudi prvega poljuba še ni bilo, zato se ji vse skupaj zdi še večji turn-off.
Se pa strinjam s tabo, da jo to ne bi smelo motit.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sicer smo ljudje različni, ampak useeno meni ni lepšega kot čisto meso :) vedno sem imela raje take fante, ki niso imeli pod sabo celega avtobusa žensk in enormnih izkušenj na usak možen način.Verjetno ona dost šteje na take stvari.
Ampak kot sm rekla, če so čustva pristna, je taka stvar nebi smela motit.Se spomnim nekej dni nazaj je bila tema podobna (celo tukej notr) pa je dekle z nickom Nia, napisala, da bi jo to pri fantu odbilo.Ampak kukr se spomnim je bla ona precej nora na tegale fantiča, tko da je tud taka stvar glede na njene občutke nebi odvrnila od njega. (sori Nia, ker sm lih tebe zdej najdla za primer).
skratka po mojem mnenju res ni nekih čustev tukej umes.Lahko pa kurk sm rekla, probaš njo uprašat, kaj čuti, kaj želi od tebe in če se ji zdi taka stvar res taka ovira za vajino prihodnost.pa spremljaš mimiko in besede,kaj in kako pove..
Men se pač to ne zdi nč tazga, jebiga, pač nisi še izkusil intimnega žiulenja, so what,kje pa piše kdaj moraš?!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Toty napisal/-a:
Pravzaprav nimam čisto nič izkušenj, tudi prvega poljuba še ni bilo, zato se ji vse skupaj zdi še večji turn-off.
Zakaj si ji pa povedu? A te je direkt vprasala?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Toty napisal/-a:Pravzaprav nimam čisto nič izkušenj, tudi prvega poljuba še ni bilo, zato se ji vse skupaj zdi še večji turn-off.

No, ja, to, da je ne bi smel mott si ti reku. Ljudje smo si različni. In če se njej zdi tvoja popouna neizkušenost odbijajoča, je ni za "krivit". Tebe pa mogoče mot to, da ne mara mačk. Usak ma pravico do lastnih kriterijeu izbire.

*purple* napisal/-a:sicer smo ljudje različni, ampak useeno meni ni lepšega kot čisto meso :) vedno sem imela raje take fante, ki niso imeli pod sabo celega avtobusa žensk in enormnih izkušenj na usak možen način.Verjetno ona dost šteje na take stvari!

Zakaj se vedno, ampak res vedno, navaja (samo) skrajnosti?!
Če oseba ni nedoužna, je pa sigurn dala skoz celo trolo spolnih partnerjeu ... Kr umesnih varjant, z enim, dvema, tremi partnerji, pa ni ...?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ok, gremo iz skrajnosti...tudi dva/tri bi bli zame preveč.zakaj skrajnost?Ker verjetno pri tej ženski nebi dost pomagal tud če bi bil samo z eno.In zato ker je njegou primer isto nekakšna skrajnost.
aha če se vrnem na prvi stavek...neglede na ceu autobus, dva, tri, enga, če bi bla moja čustva velika, bi se verjetno tud na to požvižgala.vsekakor pa bi ena meja tud bla,pa ne zato da bi se bala, da me nebi znal poseksat, ampak da nebi fasala kšne bolezni.

aja, pa ja, verjetno je res ni za krivit.ampak dvomim, da je tukej umes kšna močćna kemija...
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Mahagonij napisal/-a:
Toty napisal/-a:
Zakaj si ji pa povedu? A te je direkt vprasala?
Točno tako. Poznava se že precej časa, debata je stekla tudi v to smer, da sva se pogovarjala o dosedanjih posteljnih avanturah. Ona je že seksala z devičnikom, vendar pred 10 leti, njeni kasnejši partnerji so pa po njenih besedah vsi imeli izkušnje.
Aloha napisal/-a:
Toty napisal/-a:Pravzaprav nimam čisto nič izkušenj, tudi prvega poljuba še ni bilo, zato se ji vse skupaj zdi še večji turn-off.

No, ja, to, da je ne bi smel mott si ti reku. Ljudje smo si različni. In če se njej zdi tvoja popouna neizkušenost odbijajoča, je ni za "krivit". Tebe pa mogoče mot to, da ne mara mačk. Usak ma pravico do lastnih kriterijeu izbire..
Purple je napisala, da če bi njej bilo res kaj do mene, naj jo moja situacija ne bi motila.
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tita123 »

Sem bila z enim devičnikom s katerim sva se neki časa dobivala. Sex na začetku ni bil dober. tudi potem čez čas ne, ker sem se samo jaz neki trudila,on je pa ležal in užival in se ni kaj pretirano trudil.
najbolj pa me je šokiralo enkrat to, ko sva 2x seksala v uri in sm bla js še tok potrebna, da bi še enkrat pa mi je reku NE! js njemu, prosim?? :evil: pa pravi, da se mu mudi v službo neke zadeve štimat :roll: .. js sem se seveda čist razjezila! zgleda, da je bila služba veliko bolj pomembna ob 19h zvečer kot pa moja potreba :evil: :lol:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Toty napisal/-a:
Aloha napisal/-a:

No, ja, to, da je ne bi smel mott si ti reku. Ljudje smo si različni. In če se njej zdi tvoja popouna neizkušenost odbijajoča, je ni za "krivit". Tebe pa mogoče mot to, da ne mara mačk. Usak ma pravico do lastnih kriterijeu izbire..
Purple je napisala, da če bi njej bilo res kaj do mene, naj jo moja situacija ne bi motila.

Jaz pa čisto iskreno povem, da bi me motilo. Nimam nobenih zadržkov glede tipov, ki so seksali s kakšno več od povprečja v smislu, da bi bili "znucani", imeti fanta, ki se ni še nobene dotaknil, mi pa ne bi bilo ravno všeč.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

jullia_ napisal/-a:Jaz pa čisto iskreno povem, da bi me motilo. Nimam nobenih zadržkov glede tipov, ki so seksali s kakšno več od povprečja v smislu, da bi bili "znucani", imeti fanta, ki se ni še nobene dotaknil, mi pa ne bi bilo ravno všeč.
Da nisi ravno ti tale moja. :lol:
Morda pa ni bilo najbolj pametno, da sem ji povedal po pravici. :?
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

jullia_ napisal/-a:
Jaz pa čisto iskreno povem, da bi me motilo. Nimam nobenih zadržkov glede tipov, ki so seksali s kakšno več od povprečja v smislu, da bi bili "znucani", imeti fanta, ki se ni še nobene dotaknil, mi pa ne bi bilo ravno všeč.

Mene pa ne. Imam fanta, ki ni ravno položil že celega avtobusa oz. ni imel veliko partneric. Pa me prav nič ne moti. Ker je tavn tko dober al pa še boljši od nekaterih, ki so jih mel znatno več. :D :P Vsaj ni tko napihnjen in vase zaverovan. Sploh pa...kaj ma veze če že ma izkušnje ali ne, če se v postelji zna res izkazat. :?

A če bi sexala z enim takim (in bi bil sex res dober) in bi ti pol povedal, da si njegova prva, a bi ga pustila oz. ne bi hotla met čist nč več z njim? :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:lol: Ja, ponavadi pustim fanta takoj, ko najdem na njem nekaj, kar me moti.

Saj nisem napisala, da za nič na svetu ne bi imela neizkušenega tipa. Ampak med opcijami:
a) všeč mi je, da sem fantova prva spolna partnerka
b) iz določenih razlogov (ki jih bom v nadaljevanju posta naštela) bi raje videla, da bi ga že prej kdaj namočil
c) dol mi visi

izberem možnost b. To ne pomeni, da bi ga zato odjebala, bi pa to videla kot minus. Ravno tako kot smrčanje, neodgovarjanje na smse in vegetarijanstvo.

Da zdaj še obrazložim zakaj. Kot prvo močno dvomim, da se lahko kdorkoli pri prvem seksu res izkaže. Ampak dobro, vaja dela mojstra in situacija bi se konstantno izboljševala :) Pa tukaj niti ni vprašanje samo seks kot tak. Funkcioniranja v paru se je treba naučit. Narediš eno napako, se soočiš s posledicami in je ne ponavljaš več. Če pa nekdo še ni bil v zvezi, pa ni naredil še nobene napake, kar pomeni, da lahko pričakujem vse mogoče peripetije.
Kot drugo sem pa stara 21, zanimajo me tipi podobne starosti in če nekdo pri +20 letih še nima izkušenj z ženskami, najverjetneje ni tip človeka, ki bi mene sploh privlačil. Razlog za njegovo abstinenco je lahko vera, sramežljivost, pretirana osredotočenost na šolo, določene hobije,... nič od tega pa ni lastnost, ki bi jo pri fantu posebno želela.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

jullia_ napisal/-a:...Pa tukaj niti ni vprašanje samo seks kot tak. Funkcioniranja v paru se je treba naučit. Narediš eno napako, se soočiš s posledicami in je ne ponavljaš več. Če pa nekdo še ni bil v zvezi, pa ni naredil še nobene napake, kar pomeni, da lahko pričakujem vse mogoče peripetije.

Potemtakem ne bi smela dolgo funkcionirati nobena zveza, v kateri je vsaj enemu prvič...pa vsi vemo, da je dandanes ogromno parov, ki funkcionirajo, pa čeprav vsaj eden od njiju prej še ni imel nikogar...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:sigh: Še enkrat. Ne pravim, da bo vsaka takšna zveza propadla. Niti ne pravim, da ne bi bila z neizkušenim tipom. A je zate vsaka stvar lahko samo črna ali bela, sive odtenke pa ignoriraš?

Odgovarjala sem zgolj na post, ki je bil napisan nekako takole: "oh, zakaj bi pa kakšno punco motilo, da je fant neizkušen, to je lahko kvečjemu plus, ker ga lahko po svoje naučiš". No, meni se ne zdi plus, ampak minus. To je vse. Zaradi tega se ne bi Zemlja sesedla sama vase, samo moja reakcija na izjavo, da sem fantu prva, ne bi bila navdušenje, ampak rahla skeptičnost in zaskrbljenost.
Odgovori