Jst morem potožit, da letos nevem če smo2 vikenda pohajali okoli. Čene, ga ni blo spuščenega, brez da bi ussaj en dan žurali. Priznam, da paše malo počitka, ma usake tolko se moremo mal zlaufat.
No, dobra zadeva iz tega je usaj ta, da sm(o) fainnn pršparali, kr za žuranje pa res preveč zapraumo!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Jz spadam med penzioniste kar se tiče žuranja. Malo me moti, ker mi je zanimivo poslušat ljudi, ki mi pravijo kaj so delali zunej, ko so žurali (tukej nej povdarim, da moja cimra zmaga .... ) in tiskrat se prašam zakaj pa ne bi tud jz tko bla. Ampak na to zakaj ja in zakaj ne upliva dost dejaunikou. Z Mojim hodiva tko pogosto vn, da lahko na eno roko prešetejem kolkrat sva bla zared zunej. In tukej je spet glavn razlog za NEžuranje dejstvo, da dela v gostinstvu.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
^^SVN je uradna kratica za Slovenijo. SLO so politiki promovirali na polno, ker se jim je zdela bolj priročna mislim pa, da je bila prvotno to kratica za Sierro Leone.
jaz ga žuram bolj malo...oz. skoraj nič več..me je kar malo sram...ampak kaj...če me sploh ne vleče..hehe
sem pa veeeeeeeeeliko velikooooo žurala do pred dve leti nazaj...po mojem res veliko...se čudim kje sem energijo jemala....hehe...
Za soboto so v predprodaji 13 €, na večer dogodka pa 15 - 17, odvisno kdaj prideš.. glede na to, da so Shapeshiftersi kr znani na sceni, se mi ne zdi tolk veliko, ker so taki "eventi" tud tm okol 30 €