evo avtorico teme, tole sm js vse skup prebrala, pa premlela, včerej sva si tipkala mal po smsjih, no imam pa nenapovedano presenečenje zanj.... v petek se grem zgubljat po mb pa da vidm kako in kaj... mau me je strah, da nebi kam zašla v mb, k nimam pojma ne kam ne kako, ampak bo že, sej mam goflo
little aba napisal/-a::D evo avtorico teme, tole sm js vse skup prebrala, pa premlela, včerej sva si tipkala mal po smsjih, no imam pa nenapovedano presenečenje zanj.... v petek se grem zgubljat po mb pa da vidm kako in kaj... mau me je strah, da nebi kam zašla v mb, k nimam pojma ne kam ne kako, ampak bo že, sej mam goflo
Ne sekiraj se, stajeci so super ce ze ne drugega.. tut ce se zgubis, ziher ti ne bo hudega.
Potem pa kar porocaj .. me firbec matra, ce so vsi ti sumi forumasic utemeljeni ali ne :p
ma valda, mariborčani so itak ful prijazni, js sem tut letos začela zarad mature na ene ure v mb hodet in nisem mela pojma kje je kej, res sem bla prvič (in to sama) tam in sploh ni blo panike. upam, da boš pozitivno presenečena
Hehe, probaj ugotovit kateri avtobus vozi pa ga "preseneti". Avtobusna pa je 200m stran od kolodvora, tak da se bos tezko zgubila.. Ajde mariborcanke, katera se javi za vodicko?
borboletta napisal/-a:Moj tip je tud ful starejši od mene in kr srce me boli k kšna tko grdo reče d bi postrelila vse tiste k se spravljajo na 10let mlajše. Kaj pa ti veš kako zveza funkcionira! Niso vsi tipi čez 30, k majo punco dvajsetletnico, pohotneži in pedofili!!! Primitivci k kr neki klamfajo so tisti k tko razmišljajo!
Ja no sej. Sama sm stara 21 let moj fant pa 33. Pa sva skupaj ze stiri leta in ga mam neskoncno rada. Pa ne mislim menjat. Ampak vidim, da se razlika v letih v nekaterih stvareh se kako dobro pozna.
Sploh pa... kaj se zdaj dogaja? Si ze kaj ugotovila?
punceeeee, dame, ženske...... mau sm paf ampak sej bo bolš.... v petek pride pome v kranj.... me odpelje v mb pa v nedeljo zvečer pripelje domov.... jesos ka pa nej zj.... kr javu se je, reku spokaj cunj za tri dni pa počakaj me pridem pote ob 15h
aja o mojem presenečenju k sm ga načrtovala pojma ni imel ... aaaa je tle kaka telepatija mogoče