jullia_ :
Itak bo redko katera ženska priznala, da je v bistvu to vse skupaj stvar posesivnosti in občutka kontrole nad partnerjem, kajti če kontrole ni je paranoja in se svet ruši.
In ženska se ni spraševala joj ali je z njim vse v redu. Ampak prasec me spet ni poklical čeprav je rekel da me bo. Verjetno je mimogrede rekel jaja te bom poklical zato da se mu ni bilo treba več zgovarjati z njo po telefonu in si bo kupil nekaj časa s tem. In si je želel čimprej priti iz primeža njenih lovk, da se malo sprosti in ga zažura s kolegi. In kaj lepšega kot da ti ženska reče pokliči me pol ko boš nehal žurati, da vidim da je vse v redu. Kot da bi se z mamico pogovarjal. Ja vsak moški si želi žensko, ki se bo do njega obnašala ukazovalno in avtoritativno, ter tako skrbno da jo bo vsakič ko bo šel domov iz žura jo klical in poročal kako je bilo in kaj je delal.
Ne dvomim v to, da so bila drug dan tudi zasliševanja in opazovanje, če se bo kje slučajno zapletel in zgodbica ne bo 100% štimala in bodo luknje v njej kajti to je očiten znak, da nekaj prikriva.
Pa še to draga dekleta moški so z vami prostovoljno in niso zvezani in vam dolžni polagati računov. In niso nikogaršnja last. In noben vam ne daje pravice, da zahtevate od nekoga da vas kliče in se odziva na vaše ukaze.
Če bi hotel bi vas že poklical...morda si je pa mislil ne bom ji zdele težil, ker že spi, pa še pijan sem in bi najraje šel samo v posteljo spati, kje se bom še zdele pogovarjal z njo in ji vse razlagal kako in kaj je bilo...se bova že jutri zmenila. In ko pride drugi dan;... una vsa histerična...waaaaaaaaaaa nisi me poklical pa si rekel da me boš, jaz sem se pa bala zate(on itak ve da zna sam poskrbeti zase in da mu res ni treba je vsakič klicati ko gre z žura, da je vse v redu in da ni pristal v kliničnem) in logično mu je film počil in si je mislil pa kaj težiš baba.
Seveda se za to željo po njegovi varnosti ubogi revček je itak tako ranljiv v zunanjem svetu skriva vse kaj drugega kot sama skrb za njim.
Skratka to je en izmed načinov kako odgnati moškega stran od sebe in mu psihirati ni čudno da kroži toliko vicev o psihopatskih ženskah ki najedajo moškim. Še ne vem koliko komedij so posneli na ta račun.
Če že... rajši uporabite čustveno manipulacijo, ki ste jo itak vešče...in ga preko čustev raje priklenite nase.
Primer:
Muci a me boš potem, ko zaključiš z žurom poklical tako rada slišim tvoj glas, ker imaš tako sladek glas, da se vsa stopim in lažje zaspim potem ko vem da si varno doma na toplem ali mi pa vsaj mesidž pošlji. A boš ljubi? Pol mu prilimaš še en sladek cmok ko gre ven in naj bo res dolg in strasten in vas bo sigurno poklical. No vsaj jaz bi, haha

Tako se bo moški počutil ljubljenega in zaželjenega in bo bolj plastelinast in ego se mu bo sesul ker ga ne bo mogel uporabiti. Vsak moški se razneži ko njegova muca prede in je vsa sladka in takrat se ga da obračati po mili volji, samo ne preveč očitno to delati ker bo pogruntal
Če pa slučajno ne bo poklical, pa ga zjutraj pokličite in mu ne psihirati zakaj ni poklical ampak bodite prijazne in mu mimo grede povejte da ste čakale da pokliče ampak ni in ste bile pol žalostne zaradi tega, ker ste si res želele slišati njegov glas.
Moški se mora počutiti možatega in pomembnega in zaželjenega. Tako ga boste veliko lažje obračale okoli prsta (saj vem da to ni vaša želja

) kakor da igrate neko psihopatko, ki mu najeda in psihira.
Na tak način je samo vprašanje časa kdaj mu bo film počil in se bosta skregala. Potem boste ve jokcale doma in safer furale in se spet spraševale kaj za hudiča je šlo narobe. On ga bo pa po lokalih pil in jamral kaj je z ženskami in da kdaj je ta zmaj od ženske, ki ga ima zdaj pred sabo pojedel uno srčkano in prijazno princesko, ki jo je spoznal preden je ta pošast prišla na plano.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE