Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

pojma nima kaj si in kva te matra pa me niti ne briga, vem pa da sem bla tud sama že kdaj v podobni situaciji in se še predobr spomnm kako so name vplivali taki površni in nepreverjeni komentarji... tko da sm alergična na takšno posploševanje... sploh pa res... škoda besed :roll:
The secret of success is consistency of purpose.
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

Zato pa obstajajo dohtarji, ne pa en jaki forum tlele. Itak, da te ne briga kaj me matra, zato pa mi ni treba govort, da jst še nisem bla v taki situaciji.

In zakaj je to površni in nepreverjen komentar? Mogoče zate, zame pa ne.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jah je pač tko da na forumu folk piše o svojih problemih (pa kakršnikol že so) v glavnem zato, da dobi tolažbo, ne pa ga se ga še dodatno straši... čist psihološko pogojeno... seveda je treba it prej al slej tud k zdravniku, ampak to se jim tud lahk pove...
kar se pa omenjenega problema tiče so pa bistvene razlike v barvi tekočine... sama mlečna tekočina ni nevarna
Zadnjič spremenil micamaca, dne 23. Feb. 2006 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

Ah dejte no, zdej pa res že pretiravate...nana* ni nč slabga misnla. Pač je z nami delila dejstvo, da je to res lahko eden izmed pokazateljev raka dojke. Jst pa velik raj vidim, da mi, če mam kšne "čudne" simpotome, povejo vse možne diagnoze, ne pa da rečejo "ah verjetno je samo...". Ena izmed možnosti je tud rak na dojkah in ne vem zakaj bi to skrivali; dejstvo je, da si večina ljudi pač raje zatiska oči in upa na najbolše (čeprav se na koncu dostkrat izkaže za najslabše). Sploh pa opažam, kok rade napadate druga drugo...dejmo se mal skulirat...make love, not war! :)

Deklini, ki ima probleme, bi pa svetovala, da gre čimprej k zdravniku, ne pa da tle posluša neka amaterska mnenja, ker so vsa le ugibanja.
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

micamaca napisal/-a:jah je pač tko da na forumu folk piše o svojih problemih (pa kakršnikol že so) v glavnem zato, da dobi tolažbo, ne pa ga se ga še dodatno straši... čist psihološko pogojeno... seveda je treba it prej al slej tud k zdravniku, ampak to se jim tud lahk pove...
kar se pa omenjenega problema tiče so pa bistvene razlike v barvi tekočine... sama mlečna tekočina ni nevarna

Tolažbo ja... jst če bi mela problem in bi hotla spraševat na forumu... ne bi iskala tolažbe ampak dejstva. Kaj mi nuca, da mi en govori, da je vse ql, če pa mogoče sploh ni. Raj vidm, da me prestrašjo in grem k zdravniku, kot pa da mislim, da je vse ql. Že zarad sebe, da se bolj počutim, če zvem, da je vse v redu.

Pejt prebrat pol moj prvi post, ker sem že tam napisala, da je najboljš, da gre k zdravniku.

In vse kar si uspela povedat v tej temi je blo namenjeno meni. Res hvala za tako pozornost, ampak trenutno je ne rabim jst, ampak nekdo drug... ki more zarad takih kot si ti poslušat neumesne kometarje.

Jst sem povedala svoje mnjenje in to je vse kar sem hotla tuki. Res pa je, da se sem kr mal zamislila... kaj sploh delam tuki, ker ste nekatere punce res nesramne in te mine sploh sodelovat.
Uporabniški avatar
Princesska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Princesska »

joj punce ne sew kregat...vesela sm mnenj sm sam hotla zvedt če ma kera podobno situacijo oz jo je mela to je vse...kar se odg. glede raka tiče, nisem nevem kašen panik da bi zdj to smrtno resno jemala vrjamm pa d je možno tud to:)))bom rešila če ne drugače pa do zdravnika...sj to lih ne lije vn...sam če stisnem okoli bradavice mi pricurlja par kaplic vn, ki so belkaste barve, in teločina je rahlo lepljiva... :? :?
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objava Napisal/-a curlly »

sam res, ena hoče pomagat, druga pa napade kr neki k da sam ona kej ve..

čist prov je nardila da je omenla, da je možnost določene bolezni (raka), kar tista ni vedla zgleda tko da je potem neumno reagirala..

kle smo da si pomagamo al pa če kdo mogoče kej narobe pove ga normalno popraviš ne pa obtožiš kle ker poskuša pomagat..

kr neki..
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

jst sm tud enkrat to mela :? ...k sm stisnla bradavičko je steklo mal vn..k mleko..pa nisem nikamor šla..mami sm uprašala pa je rekla,da je to normalno, zato ker se je njej tud to takrat dogajal...pa tud ni blo nič narobe z njo..niti z mano.pomojem nimaš kej panike zganjat. :roll: .če te je pa panika grabi pa pejd raje do zdravnice,da se prepričaš..aja pa danes tega nimam več..to sem mela mogoče kak teden,če se ne motim se mi zdi,da pred menstro..ampak nisem šur....
Free your mind...
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Jaz sem se mal pozanimala kako je s tem. Če ti tekočina teče vn večkrat in to brez, da bi stisnila, je zelo priporočljivo iti na pregled dojk in povedati za te težave.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Tur?

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

TUR

Na levi nogi, nekje na sredini med gležnjem in kolenom, se mi je včeraj naredil nekakšen mozolj, ki je sam po sebi sicer čisto majhen, okoli pa je vse trdo (zatečeno) in rdeče (premer rdečega kroga cca. 3 cm).

Zaboli, če se ga dotaknem, včasih tudi ko hodim.

Kaj bi to lahko bilo? Nekdo pravi, da bi bil lahko tur. Je še kakšna druga opcija? In kaj naj naredim, da me ne bo tako bolelo? :(

Do zdravnice grem lahko šele v sredo, v dežurno mi je pa malo smotano hodit samo zaradi tega. :?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

zlo možno da je tur...zdej če je tur je odvisno kakšne oblike je...
moja mami je mela tur tolk velik in tolk jo je bolel, da ga je mogla odstranit z malo operacijo...
jst sem imela pa takega ki je sicer bolel ko svinja, bil je velik okol enga centimetra, ampak ej potem po hitrem postopku zginu (kakšne dva tri dni)...
ti lepo počakaj do srede do zdravnice, če bo sploh še ostal..če bo še in če je zares tur, ga boš verjetno mogla odstranit...
pa ne nič stiskat, pa prebadat..lepo pusti tko kot je..
ampak men se zdi da to ni tur, ker tur svinsjko boli, vsaj iz mojih in okoliških izkušenj....lahko je samo navaden mal večji podkožen mozolj...
sej pravim, pusti pri miru, pa pejdi lepo h dohtarju v sredo če en bo nič boljše...če pa bo boljše je pa potem kul :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jz sm mela točn tak, k si ti opisala, nekje, kjer sploh ni prijetno met tega :? in se je zagnojil, kr naenrkat je pa ta mehurček, če se temu lh tko reče, poču in je gnoj vn steku, in je blo kul... čeprou brazgotinco mam pa še zdj :? in ja, bolel je k svina, k sm hodila :?
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

Jaz sem tut to mela. Vsa zdi se mi. Ene pol leta. izginilo je samo po sebi.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja kaj pa jaz, ko počepnem in se mi spredaj na piščali pojavi taka bulica? Na obeh nogah je to?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Velouria mislim, da imaš tur. Oz. skoraj ziher sem. Moj bratec je nagnjen k temu, da se mu turi pojavljajo in vem da ma ful bolečine. Predlagam ti, da idi čimprej k zdravniku. Njemu so prvo rekli, da naj si daja doma na tur obhladke iz rezin paradižnika (gnoj ven potegne) in mu je zdravnica tudi predpisala neko mazilo. Prvič mu je to pomagalo, naslednjič pa več ne. Vedno, ko se mu je potem to naredilo, je mogo v bolnico za rezanje. Enkrat so se mu celo štirje na enkrat naredili, da niti hodit ni mogel. To je tudi nalezljivo, zato doma pazite, da se ne prenese na koga.

Želim ti čim manj bolečin in hitro okrevanje!
Lahko imam vse.
Zaklenjeno