Shannon napisal/-a:punkie_ napisal/-a:dobro no, a zdej boste pa rekle da ve nikol niste pr 16ih prespale pr svojmu tipu, če ste ga mele?
Nikoli. In če bi moja hči prišla na tako idejo, bi morala temeljito razmisliti, ali še želi živeti pod mojo streho. 16 let stari ljudje pač mislijo, da so odrasli in da vse najbolje vejo, ampak to ni res. Zato pa imajo starše, da jim take stvari preprečijo.
če bi bla pa ti moja mami, bi pa pošteno premislila, če se še hočem pogovarjat s tabo.
in ne, jaz pri 16ih nisem mislila da sem odrasla in da vse vem, da sem bog in batina. in ne rabim bit bog in batina, da se v nekoga zaljubim, mi je lepo bit z njem, kar prinese tud ostale stvari , ki pač pašejo zraven. ampak če prespim pri njemu še ne pomeni da mu bom prvi dan dala noge narazen. kako nej se sploh mladina kej nauči, če jim straši vse prepovedujejo in živijo v iluziji da se do poroke ne seksa. bolj ko si zatiskaš oči, slabše je.
ampak, to je samo moje mnenje. jaz bom z otroki raje imela fer odnos in ne bom izrabljala svoje pozicije mame, da jih bom vse po vrsti prepovedovala. naj živijo in naj se učijo živeti, naj imajo izkušnje in naj se sami naučijo biti orgovorni zase in za svoje življenje.
imam tudi kar dosti kolegic, ki jim starši pri 20 ne pustijo uzuni hodt med tednom, nič ne žurajo in so skos doma, so tudi verni, in eni mami skos govori, da ne bosta neumnosti delala s fantom, ampak js pa dobro vem, da vse po vrsti seksajo, le da skrivajo in se delajo pridne punčke. le zakaj bi hotla met tak lažniv odnos s svojimi otroki, saj sem tudi sama bla mlada in sem zelo hvaležna moji mami, da mi je pustila da hodim ven in prespim pri fantu (s katerim sva mimogrede že dobre 4 leta skupej, čeprav sva začela pri mojih 16ih, in se imam ful lepo z njim). in ne, nisem 24/7 z njem, ampak redno študiram, hodim na vsa predavanja, zraven še delam, žuram in vse ostalo, čez vikend pa sem pri njemu. in mislim, da ni nič narobe z mano, ker sem že pri 16h prespala pri njemu.