Noelia napisal/-a:In sem mislila, da je ljubezen veliko več kot drgnjenje dveh materialnih teles, sem mislila, da je nekaj bolj duhovnega, da je to, ko se lahko zaneseva en na drugega, da si stojiva vedno ob strani, se podpirava, veva že vnaprej kaj drugi misli in kaj bo rekel in da sva pripravljena eden za drugega narediti vse pa tako naprej ampak če to ni ljubezen pa raje nisem zaljubljena, je že v redu tako.
Jz nikomur nič ne vsiljujem, samo pravim, da se mi je tale sestavek zdel čist tako kot, da si se sprijaznila, da ljubezen taka kakor si jo predstavljaš ne obstaja in boš za prvo silo pač z nekom ki nudi seks. Mi je zelo žal če sem narobe razumela.
sp3lca, ti si me pa itak narobe razumela, glede na tvoje izjave, ker pač ne toleriram varanja, očitno eni tega ne znate razumet na žalost.. in fantje niso nobene živali, ki bi mogl tiča porint v vsako luknjo, ki gre mimo, vsaj če majo vsaj približno malo pameti. Nekatere zvenite, kot da si ne morjo pomagat. Bogi revčki.
Ampak nazaj k temi, men se zdi, da se za tisto urco "thrilla" al karkol mate od avanture ne splača uničit dolgotrajno vezo, ker če imate koga rade, se vam slej al prej ne bo zdel fajn, če se bo razdajal še drugim, zato mislim, da se tud njemu ne bo zdelo to okej, razn če je nekakšen "pimp". 90% fantov, ki sem jih spoznala so sicer na začetku zveze govorili, da jih rajcata 2 punci skupaj ipd ipd. Sej v redu, pa takrat so tudi za stvar, ampak po daljšem času, so pa vsi proti temu, ker si najbrž tudi nihče ne želi, da bi mu nekega dne kolega v službi reku:" Ej, učer sm vidu tvojo punco z eno drugo žensko k sta se čist rajcale, a se te je mal naveličala, a?"

Tud take stvari se dogajajo. Point, ki sem ga hotla povedat je, da jz ne verjamem v odprte zveze. Al si v razmerju al maš pa pač avanture.