Pa glej ne da se mi.. misli si kar si hočeš, jaz sem svoje mnenje povedala in ga bom še naprej zagovarjala, zaradi mene pa se lahko še ti tri leta po glavi tolčeš

McLarnovc napisal/-a:Imam navaden prenosnik, za katerega grem stavit da naščije tvojega jabuka v vseh testih kjerkoli in kadarkoli.
Tamarra* napisal/-a:Cenejši predvajalnik ne more bit boljši od dražjega, nikakor? Kako pa je potem lahko cenejši navadni računalnik boljši od appla? no, to je tvoje mnenje, moje je ravno drugačno![]()
Tamarra* napisal/-a:aja?
Evo, čist enih par stvari k se jih zdaj z glave spomnim.. apple: je hitrejši, nima virusov, celi dizajn (in ne samo ohišje, ampak ko računalnik vklopiš in vidiš kak je vse skupaj zorganizirano), vse stvari enostavno najdeš, ene par programov, ki jih ni pri windowsih, ko neko stvar izbrišeš imaš dva klika do tega, da stvar dobiš nazaj (ne iz koša, ampak takrat ko je niti v košu več ni), poleg tega so še v windows bile kopirane stvari iz epla, čeprav ne bodo nikoli enake.
Sicer pa, tema je o predvajalnikih, ne o računalnikih, tak da sva že malo OT
sicer pa, ko si še nekaj dodal v post, a tebi se pa da kaj dopovedat? Oba trdiva, da je pravilno tisto, kar misliva, pač se ne usklajavain ne vem, kaj hudiča je neuporabnega na macu?
Tamarra* napisal/-a:Verjemi, hitrejši je, mam doma tudi navaden računalnik in sem že dolgo časa nazaj šla probavat.