omg... glede študentskega dela.. kaj se je pa meni danes zgodlo.. oz.. se je ze prej dogajalo, ampak danes sem dala odpoved

okej.. delala sem v eni prestizni firmi (nebi o imenih) administrativna dela.. in tam je konstantno prihajalo do nekega nadlegovanja (spolnega).. no.. enx sem se razp*zdila in seveda pred šefom.. in kaj je ta šef naredil? smejal se je.. ko en bebec.. okej.. pa ni zaleglo moje postavljanje zase.. no danes mi je prekipelo..in ko me je klical, sem rekla da bom prenehala s studentskim delom v tej firmi.. ampak bi delala dokler ne najdejo nove punce (kao prijazna sem hotla bit).. pol mi je šef reko nazaj če mislim, da se zaradi mene sekira, da če se zavedam kolko punc se je na tem delovnem mestu ze zamenjalo

.. in mi reko adijo pa dol vrgo telefon.. okej whatever... no danes nisem bla na šihtu ker sem pač mela izpit.. tip je točno vedel kdaj mam izpit.. in 10min pred izpitom mi je napisal sms: "a to da dajete odpoved kar tako izvira iz kmetov?" ... halo?! prvo kot prvo, nisem s kmetov, drugo kot drugo bi bla ponosna, če bi bla s kmetov!! mislim.. kar šokiralo me je.. valda več ne bom šla pod nobenim pogojem delat v to firmo..