lorelaj napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:lolitaa kdaj ti bo pa tebi jasno da si dosadna??k nism napisala da brez truda in z denarjem dobiš 10ko.. sm napisala da se moreš tudi za oceno potrudi, samo da je z denarjem lažje.. js sm pač takega mnenja kr poznam teh 7 ljudi k pride na easy skozi (je gradbena lahk faks?kaj pa pravna? NITI NE in ful močno dvomim da se najde kak lahk faks k je to relativno) in se trudijo pol manj ku so se v srednji.. to je pač moje mnenje, ni treba jemat vsega tko osebno!mene ne bo noben prepriču v nasprotno tko ku js nbom vas in se niti ne trudim, tko ku se tudi vam ni treba.. če ste eni tko omejeni da ne znate sprejemat mnenj od drugih pol res ne vem kaj delate na forumu![]()
in če bi biu izredni in redni študij isti drek, če bi biu isti sistem/ista predavanja, če obravnavajo vsih enakovredno, če res denar ne vpliva na neč, pol zakaj nima vsak faks izrednega študija?!
Čaki mal, ti pravš direkt za gradbeno in pravno, da se manj trudijo kot v srednji šoli ali te jaz narobe razumem? Zdej ne vem kako blizu ste si s temi prijatelji, vendar kako veš, da v ta dva faksa vlagajo manj časa in se manj trudijo? Če so ti sami povedal, potem ni nujno da jim verjameš, ker tudi jaz poznam veliko takih, ki pravijo, da se nič ne učijo, pa vsi vemo, da ogromno časa preživijo za knjigami. Zdej ne vem, kje si našla dva izmed težjih faksov v Sloveniji in ju označila kot faksa kje se na easy pride skoz, ampak kar verjemni, da to ni res. Gradbena pa lahek faks.Mogoče pa zato lažje delajo, ker jih študij zanima...
Vsak faks pa nima izrednega študija zato, ker se je npr. medicini treba 100% posvetit, tudi zaradi prakse in študij ob delu ni možen.In če si že tako obveščena o vseh teh zadevah bi lahko vedela, da je na izrednem veliko manj vaj, ker pač imajo na voljo manj ur. Zdej si pa predstavljaj zdravnika z manj prakse oz. vaj.
Aja pa še to, mi je ravno zadnjič kolegica razlagala, da na njihovem faksu še raje vidijo, da čimveč izrednih pade, saj morajo tako še enkrat plačat polovični znesek študija in tako fakulteta več zaluži.
torej.. sm napisala pravno & gradbeno ker tja hodita dva k jih še najbolj poznam in ni razloga da bi se mi zlagali.. kr vem da skozi žurajo, bolj malo hodijo na predavanja in se jim preprosto ne da.. se učijo, ma dosti manj ku v srednji.. tisti k je na gradbeni je meu 2 leti zapored popravni s fizike in matematike.. in tudi če bi se non-stop uču.. ne rataš čez noč talent za matematiko in fiziko k tudi če ni na UNI je sigurno 10x težje ku v srednji..
sej sm napisala da pravo in gradbena niti najmanj nista lahka faksa (k ena pred mano je napisala da verjetno hodijo na lažje faksi.. sama sm mnenja da LAHKI faksi ne obstajajo k vsak faks je posvoje zajeban)
js sm pač takega mnenja da ma izredni faks ful več prednosti in verjetno to lih zarad denarja
lolitaa še zadnjič ti povem, da sm napisala da sm samo mnenje povedla in da me noben ne bo prepriču kar še ne pomeni da nimate prou.. js pač tko mislim.. in za razliko od tebe ne napadem vsakega k ma drugačno mnenje od mene in ne mečem vn da govorijo gluposti k je pač to njihovo MNENJE in spoštujem to, al majo prou al ne.. ne vem zakaj moreš jemat vse kar napišem tko osebno.. in če slučajno res nimam prou je pač to moja stvar in bodi vesela da si ti bolj pametna.. ne vem kaj se tolko sekiraš in razburjaš