Vse fotke mam na računalniku, v mapi, kamor pač shranjujem vse slike v nekem smiselnem kronološkem zaporedju. In bi mi blo blazno smešno, če bi Fotke 2003, 2004 in večina 2005 kar izginile. Kristus no, sej če se na nekaterih pojavi bivši še ni potrebe, da se delam, da teh let ni bilo. Sicer nisem teh slik pregledovala že ohoho časa, ampak nobenga ne motijo na compu in nikakršnega razloga nimam, da bi jih brisala.
Z njegovimi darili je pa tko; rož in šopkov nisem nikol sušila, ker mi suhe rože zgledajo izredno morbidno in že itak nisem nek fanatik rož (mene se ujame na milko, ne na vrtnico

). Plišasti me to you medvedki so zloženi na tvju skupaj s tistimi, ki sm jih dobila od atija za brzdej, maturo, božič ... Pisma, kartice in ostale drobnarije so pospravljene v škatli, ki že tudi neki let sameva v omari. Majčke, nogavičke, torba in ostale praktične stvari, ki mi jih je dal še vedno uporabljam in se niti ne spomnim več da so od njega oz ob cunji ne pomislim nanj. Niti ne razglašam mojemu: "Lej, to mi je pa bivši kupu", k ni nobene potrebe, da se on obremenjuje ali mi stvar ogromno pomeni, ali mi budi spomine ...
Je pa res, da sva se razšla brez zamer in težkih besed in sva še danes v precej rednih in prijateljskih stikih. Pač predstavlja kar precejšnji in pomemben del moje preteklosti in tega nikakor ne obžalujem oz poskušam zbrisati.