shanell napisal/-a:Kako sploh najdit pravega se sprašujem jaz in večina žensk ki jih poznam?!
Nekateri ne dajo nič nič na sebe, so po domače povedano grdi.
Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
Tole pa glih ne bo držalo. Po moji oceni si ti in tvoje kolegice samo zbirčne. Itak smo po malem vsi. Saj vednar ne moreš bit z vsakim, ki ti pride nasproti.
shanell napisal/-a:Medtem ko se ženske urejamo, vsak dan ličimo, nekatere se odločajo za lepotne posege.. Dosti več žensk je dobrih, kot pa moških.
Se ne strinjam s tem! Jaz uporabim barvico in maskaro ob posebnih priložnostih. Pudra še v življenju nisem uporabila! V solariju sem bila 1x, pa še to na željo bivšega fanta. Za čiščenje obraza uporabljam čistilni gel, tonik in navadno tekočo vodo. Ne kompliciram. Pa še to... ravno zadnjič mi je moj fant rekel, da manj imam šminke in podobnih stvari na obrazu, bolj sem mu všeč.
shanell napisal/-a:Kaj se dogaja z nekaterimi? Najbolj mi gre na živce ko do mene pristopi kakšen totalno "čudn" in misli da ima šanse... od kod jim samozavest??
Ne vem kaj ti vidiš tu narobe. Pač "normalni" tipi niso čudni, ne hodijo vsak dan v solarij, ne uporabljajo 100 različnih krem za obraz, ne dajo dosti na obleke (znamke pa to) in ne pristopajo k takšnim ženskam kot si ti in nam ne "težijo". Oprosti, če sem te užalila, samo tako pač je. Moj uporablja niveo za obraz edino po britju, drugače krem ne uporablja. Obleke nosi sila preproste in tudi ne teži okoli. Spusti se na realna tla, ker manekeni so pa itak polni sami sebe. Razen, če iščeš takšnega... Imaš pa prosto pot do tja.