On & druga punca
OMG...js sploh ne morem verjet kaj sem prebrala!!!!!! Pa da men moj reče kej takega
dol z njega (za vedno), eno klofuto, pa marš nekam daleč stran od mene! Pa daj...to je za mene še hujše, kot če bi te prevaral! pismo...da niti tolk filinga nima, da ti kej takega reče med sexom? pa hudiča, js sem mislala, da je to ena OSEBNA, INTIMNA stvar!!!! nevem...js si ne znam sploh predtavljat kak idiot moreš bit da daš komurkoli že tako izjavo, pa če do tebe ne bi čutu niiiiič več!!!! pa po enem letu zveze!!!! ogabno...

-
- Cosmopsiho

Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:33, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
nisem brala vseh nasvetov, ker jih je veliko upam pa da je sedaj že tvoj bivši, ker normalen tip v intimnem trenutku nebi omenjal druge, tako da punca spoštuj sama sebe, ker on te ne! Bodi močna in korajžno naprej, veliko je dobrih fantov in tudi tebe nekje čaka nekdo, ki te bo spoštoval in ljubil, pa pa
od tistega trenutka naprej, ko bi mi to rekel bi bil kar bivši...nobenega pogovora, nič več...že ko bi videla tiste klice, ki jih vztrajno taji bi lahko samo spakiral...ne vem kje imaš ponos...imej rada samo sebe in ne njega, ker ni vreden...ali pa trp naprej in bodi druga ali karkoli...ker očitno nisi edina...žal..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kar se tiče da mam prenizko samozavest ne bo držalo kr mi vsi pravijo da mam še previsoko in mogoče sm zaradi tega tako odreagirala kr punca ne kaže znakov niti najmanjše lepote in zaradi tega mi je ful lažje tud če danes končava. Kar bo bo..
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
- Cosmopsiho