jst pa poznam nekaj primerkov ki so zradi trave slabo končali (ne mislim da so zašli v trde droge, ampak jih je zjebalo - fizićno in predvsem psihično) .. in ne, ni lepo gledat cimre ki ti pride vsak dan zapohana in zgleda vsak dan slabše

sarci* napisal/-a:Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
sarci* napisal/-a:No ja, pa vsi vemo da je razlika v travi in speedu, ne obracat besed punca.
Trava je zame substanca ki bi morala biti dovoljena, tok skodljiva pa spet ni.
Speed in ostale trde droge so razred zase in se z njimi sploh ne ubadam kaj sele soocam. Bodite v cvetju
sarci* napisal/-a:Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
p!ka napisal/-a:sarci* napisal/-a:Pa kaj vi mislte da ce si zadet pa ne mores funkcionirat al kaj? Isto tko lahko govoris, isto lahko sexas, vozis avto, karkoli. Midva z mojim ga tut pohava, pa se mi se enkrat ni zgodil da se nebi mogla pogovarjat, seksat, itd. Prevec pretiravate. Trava te pac zrelaksira in to je to. Mal si v rozcah to je vse, ne ratas debilen in invaliden ko enega ali dva skadis. Ni treba delat takega big deala iz tega, ni potrebe za to. Do kam bo kdo sel pa sam ve, ce je samo trava pol ok, kej drucga bi pa znal bit problem.
To kar si ti napisala niso dejstva ampak podatek kako trava upliva nate in na tvojga fanta kar pa ni nobena garancija, da je pr drugih enako. Brat od Mojga je tolko pasiven, da nit pogleda ne levo in desno okol sebe, ker je v "svojem svetu".sarci* napisal/-a:No ja, pa vsi vemo da je razlika v travi in speedu, ne obracat besed punca.
Trava je zame substanca ki bi morala biti dovoljena, tok skodljiva pa spet ni.
Speed in ostale trde droge so razred zase in se z njimi sploh ne ubadam kaj sele soocam. Bodite v cvetju
In obstaja tud podobnost v povezavi trava-speed= od obojega si lahko odvisn.
*puppa* napisal/-a:vsak ima lahko svoje mnenje na to temo. jaz osebno sem parkrat kadila in mi je blo fajn, od tega nisn postala odvisna ker nisem tak redno. pač včasih ko je bla kaka fešta al pa kaj. mam tud fanta ko ful dolgo travo kadi, mene osebno ne moti, moti me edino to da ful redno, ampak sma se pogovorila o tem, je reko da me noče izgubit zaradi trave in da zdaj vsaj kak mesec ne bo..vsaj malo da se odvadi od tega, ker mu hočem samo dobro. drugače pa trava je shit ja če ne znaš uživat v mejah normale. lahko postaneš odvisen od nje..odvisen si lahko tudi od alkohola. da nebi niti o tem govorili koliko družin v sloveniji uniči alkohol, pa kolko ljudi umre zaradi alkohola. trava ziher ni najbolj good, alkohol pa tud ne. naj vam samo povem da je vsaka peta ženska v sloveniji pretepena, vsak sedma pa posiljena...pol pa se vprašajmo zakaj? zaradi alkohola ali trave?![]()