svingerji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

mah..eno navadno preseravanje z wanna be igralci. to me prav spominja na vodenje tv tube s sanjo grohar. in vsepovsod ta ljubljanski naglas, seveda na drugi strani naglas iz druge regije kot neki kontrast da ostali nismo zanemarjeni.pa vso to kao poljubljanje ženska z žensko, da niti ne omenjam da so v scenariju krepko pretiravali z besedo...STARA!ah, kaj češ...za mene so še vedno boljše nanizanke pod taktirko đurota :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

emanuela napisal/-a:mah..eno navadno preseravanje z wanna be igralci. to me prav spominja na vodenje tv tube s sanjo grohar.

OT:
Res ne razumem, kako si lahko ena televizija privošč tako blamažo? Groharjeva nima niti kančka retoričnih sposobnosti, da ne govorim o njenih gestah, vedenju.. Za bruhat..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni je najbolj fajn Marija. :lach:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

emanuela napisal/-a:za mene so še vedno boljše nanizanke pod taktirko đurota :D

Meni tudi :zustimm:
Drgač sem pa itak čist razočarana nad temi našimi programi. Vsak dan neka kmetija in svingerji ... haloooo, same glupe oddaje/nanizanke. Prov poslabšali so se s programom. Drgač mi pa svingerji niso prebavljivi. Sem probala parkrat gledat, pa mi ta stil igranja ni všeč. :muede: Osenarco bi dala raje nazaj za voditeljico, tale Ana Dolinar pa naj bi študirala igro, ampak mi ne potegne ...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

meni je pa kul gledat osenarco, k mi je dobra baba, pa tudi kake fore majo dobre.
konec koncu, če ne bi blo nine, ne bi gledu noben.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

delusional napisal/-a:konec koncu, če ne bi blo nine, ne bi gledu noben.

ah, zdej si jo pa ustrelila! :roll: lahko govoriš zase, ne pa za vse...
Zame recimo je velik boljša ana dolinar. razn kar ma nina bolš postavo (pa se mi čedalje bolj dozdeva, da je v živo kot okostnjak), kot ženska je pa ana stokrat bolj huda, tista nina je že izpeta, povsod dela ene in iste face!
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ meni se tudi zdi, da je večja gledanost ravno zaradi Nine. Vsaj prvi del je bil ziher zaradi nje tudi, ker so vsi hoteli videt, kak pa ona tu noter igra. Mene sicer ni pritegnilo in nisem še niti enkrat gledala in niti nimam nekega namena :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a UTRINEK »

Ja jaz lahko povem da sem ravno zarad osenarce začela gledat, ker me je pač zanimalo kako se bo odrezala v vlogi igralke. Tko da sem ugotovila da igra prav grozno, da nima pojma..... in nonstop ponavlja STARA. Kar mi pa najbolj teži, je ta njen stalni MMHHM, na ta način oponaša črnke, iz ameriških filmov. Ampak to si lahko one privoščijo, ker to kao resnično delajo, se tako obnašajo in je pač to nihovo "ghetto" vedenje, ne more to osenarca delat, oz. na splošno ena belka, ker sploh ni nobene fore.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Samo pomoje ne moreš rečt, da grozno igra. Verjetno jo poznaš iz big brotherja in ostalih zadev ki so bile po TV in veš, da s tem ne prikaže sebe, da si ni najbolj podobna. Igra pač nekoga, pač more tak igrat, tak govorit :wink:
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Evo, ravnokar sem si ogledala prvi del. Nina mi ful fajn igra, prav paše ji ta vloga, ki jo ima :P Vtisi so.. hmm.. mešani ? Sej se da vmes kr nasmejat, ampak da bi pa vedno to gledala - no go. To je sam za takrat ko res ni kaj za delat :)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

hahahahaha, za zjokat, gledam to današnjo oddajo..kako ta osenarca piha skoz enkrat čez nos, enkrat čez usta. mhm, oh, mhm, mhm, ha?, khm, ha?, mhm... aja, pa pozabla sm "svašta"! :rofl:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tamarra* napisal/-a:Samo pomoje ne moreš rečt, da grozno igra. Verjetno jo poznaš iz big brotherja in ostalih zadev ki so bile po TV in veš, da s tem ne prikaže sebe, da si ni najbolj podobna. Igra pač nekoga, pač more tak igrat, tak govorit :wink:

Meni se pa zdi povsod popolnoma enaka. Skulirana bejba, ki s pomankljivim besednim zakladom deli modre življenjske nauke. + pretirana artikulacija, vreščanje in spakovanje.

Ko jo bom enkrat res videla v drugačni podobi, bom pa verjela, da igra.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

hahahaha, kako je un tinček jokal dons.. edini k je smešn tuki sploh! :D
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Danes pa sem se res nasmejala :lol: Do zdaj mi je bil to najboljši del.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Jaz ne zdržim 5 minut pred televizijo, če kdo to gleda.. Res ne štekam, kdo je tuki smešen in zakaj je smešen??
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Odgovori