vas trenutek dneva
definitivno ko pridem nazaj s teka in grem pod tuš, takrat je moja glava čist prazna in toook paše k ni nobenih skrbi, učasih je blo to ko sem zjutri pržgala čik, zdej k sm s tem nehala, pa ko si prižgem discman in uživam na sončku 

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Hoj!
Moj najljubši del dneva?Hmmm...to sem ene parkrat naredil in sem se ful dobro počutil...svobodnega!
Se odpraviš ob 7.30h v staro ljubljano na kavo...se vsedeš v lokal na vrt...naročiš kavico in kozarec vode itq...prižgeš cigareto...medtem ti postrežejo s kavico...sam si...vzameš skodelico v roko srkneš požirek kave...se razkomotiš na stolu...in opazuješ folk kako se jim mudi,kako živčno tekajo v službo...ti pa sediš tam v miru in uživaš
(mogoče se sliši čudno...ampak meni je to tako hudo dobr filing,da bom jutri kar ponovil,sem se zrajcal zdele,he,he...)
Lep pozdrav!
Moj najljubši del dneva?Hmmm...to sem ene parkrat naredil in sem se ful dobro počutil...svobodnega!
Se odpraviš ob 7.30h v staro ljubljano na kavo...se vsedeš v lokal na vrt...naročiš kavico in kozarec vode itq...prižgeš cigareto...medtem ti postrežejo s kavico...sam si...vzameš skodelico v roko srkneš požirek kave...se razkomotiš na stolu...in opazuješ folk kako se jim mudi,kako živčno tekajo v službo...ti pa sediš tam v miru in uživaš

Lep pozdrav!
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
tistih nekej sekund preden zaspim. zakaj? ker sem takrat brez skrbi
ali pa:
okoli dveh popoldne ko grem na dvorišče kjer imamo ležalno mrežco, se uležem in enostavno uživam..

ali pa:
okoli dveh popoldne ko grem na dvorišče kjer imamo ležalno mrežco, se uležem in enostavno uživam..

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain