BaBeBi napisal/-a:kakšna je pa to ljubezen, če ti je vseeno če je ljubljena oseba s tabo ali ne?
Ja menda da ti ni vseeno no. Samo da se pa zapreš doma, se oblečeš skor da ne v črnino, in objokuješ svojo usodo...to je pa mal absurdno, se ti ne zdi? Je taka oseba zate čustveno stabilna oz. sposobna normalnega preživetja?
Glede na to, da si napisala, da jočeš že en teden, da te je fuuuuul strah kako (če sploh!) boš preživela ta dva tedna odsotnosti in se bojiš, da bo cajt, ko ne boš nenehno ob njem in z njim, ohladu njegova čustva, se men ne zdi, da živiš čist normalno ...
Eno je pogrešanje partnerja, drugo pa nezmožnost funkcioniranja brez njega.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
BaBeBi napisal/-a:mislim da ne lih prav razumete. nisem doma ne nosim črnine, ne obupujem svoje usode, čist normalno žvim, samo da ga fuuuul pogrešam.
Tole je blo karikirano - drugač je pa Aloha povedala - to, da jokaš, ni normalno. Ful pogrešat pomen, da komi čakaš da ga boš vidla, da si vesela ko se ma nekje fajn, da se ti ta čas po svoje zabavaš - ti pa tega glih ne počneš.
hm.. glede na to da si stara 24 let je malo smešno da greš na morje s starši pa dobro no.. mm zakaj pa ne greta skupaj na morje? ali pa nebi blo bolše če bi šla s kakšnimi kolegicami ko ne bojo delale več? jaz sem z mojim skor 2 leti skupaj pa sma bla letos na morju skupaj pa je blo super, ampak verjamem da bi se še bolše mela tudi s kolegicami.. premisli malo..
jullia_ napisal/-a:Normalno je, da človeka, ki ga imaš rad, pogrešaš, ko ga ni ob tebi. Ampak ene pa dramatizirate čez vsako mejo.
Dejte se postavit v obratno situacijo. A bi vam bilo kul imet tipa, ki bi jokal takoj, ko bi ga za 3 ure samega pustile? Đizs krajst, to je huje kot majhnega otroka imet. Ne moreš na izlet s prijateljicami, ne moreš na izobraževalni seminar, si povabljen na osnovnošolsko obletnico in s seboj privlečeš nekoga, ki tja sploh ne paše zgolj zato, da si ne bi doma začel žil rezat, ker te že od jutra ni videl.
Sploh se mi ne zdi več čudno, da zveze razpadajo kot po tekočem traku, ker mora bit zavest, da do konca življenja ne boš mogel nikamor več it sam, res obupna (sploh za nas klavstrofobike )
končno ena pametna heh ne wem ne ampak meni se zdi absurdno kako lahko nekatere moje vrstnice ( 18 let al pa še manj ) ali pa tudi starejše. zamenjajo kolegice za fanta?!?! se strinjam z vsemi primeri zgoraj; vlačiš ga na izlet, ko greš ven, obletnice itd.. sej res ga ga mam jaz mojga tut rada ampak ne preživim vsake proste minute z njim! imam tudi prijatlce in on ima tut kolege.. meni bi se po pravici povedano zmešalo če bi bla non stop z njim skup da mi nebi pustil dihat..
Zadnjič spremenil Pussy_ka_, dne 23. Jul. 2008 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
no ja...e gre za mene...js bi z veseljem šla z njim na morje...samo da je on mogu it s starši...in tko sme js ostala doma...in je mim že skor en teden in men je vedno bolj bed, čeprav niti en dan nisem bla doma, ampak zunaj...s kolegi...nevem...mogoče enostavno nekateri jemljete partnerje kot ...am...hišne ljubljenčke? samo za točno odmerjen prosti čas? no...ampak če je med dvema neki globjega, lahko dejansko boli, če sta narazen...ne glede na to kaj pač delaš. tut če si zunaj in se smejiš je lahko vse nekako...prazno...tu ste pa očitno nekatere punce, ki imate svoje fante pač za zabavo...če bi blo tko...ja no...potem bi jih js mela vsaj več...enga se samo za urco al pa dve itak naveličaš...če je pa to tisto o čemer si vedno sanju, je pa vsaka minuta lahko prekleto dolga!
^^ O kristus ti se mi pa dobesedno smiliš. Boli te, ker ni tvojga fanta vsako minuto dneva ob tebi?
Pa dobr sej vidim, da si še mlada tko, da brez veze sploh kaj govort. In ja čist normalno, da ga pogrešaš sam to, da pa ne moreš živeti brez enega človeka oz. te "boli" pa ni normalno. Si te čist predstavljam kot enega klopa, ki se prisesa na človeka. Groza.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
pa joj no zdj pa že nehite enkrat.
meni je pa čist normalno da ga pogreša in jo boli..
tudi js, če grem sama ven, pa četudi se smejim s svojimi kolegi, mi ni tk fajn kot če bi bil on z mano, pa tut če bi sam sedel tam ob meni..
je pač tk, eni smo zaljubljeni
BaBeBi napisal/-a:.nevem...mogoče enostavno nekateri jemljete partnerje kot ...am...hišne ljubljenčke? samo za točno odmerjen prosti čas?
Ga imaš mogoče ti za hišnega ljubljenčka? Da ti je na voljo kadar ti želiš, da ga imaš privezanega doma, da ti kam ne uide? Da je ob tebi 24 ur na dan?
Je on tvoj kuža ali samostojna oseba?
Joj punca, s takim načinom boš ti izjemno nesrečna v življenju...