g00fy_qa napisal/-a: Pridem do mravljincev, do 'padanja', do breztežnosti telesa. Čutim 'dvigovanje', vendar nisem prepričana, če je to to.
Evo, tole se meni, kar pogosto dogaja, čeprav se za to ne trudim. Mravljinci po celem telesu, ne čutim več telesa, začnem se dvigovat, šumenje v ušesih, včasih slišim govorjenje, tudi vrtenje kot da sem v čolnu, ki se zibje (to prav čutim v želodcu), potem pa se v tem stanju (zavesti?) ustrašim in se napol zbudim, potem pa zelo hitro zaspim. Sicer ne vem, če ima to kakršnokoli vezo z vsem tem, ampak na splošno imam zelo žive sanje in velikokrat sploh ne vem, ali sanjam ali gre za resnični dogodek. Že kar nekajkrat se mi je zgodilo, da sanjam, da sanjam in se potem v sanjah zbudim. Takrat točno vem, da sanjam in potem je vse vredu.
Zadnjič npr. sem sanjala, da imam moja babica probleme z dihanjem oz. srčni napad. Bila sem ob njej, jo spodbujala naj diha in ji poskušala pomagati z meditacijo. Še vedno ne vem, če sem bila "res" ob njej ali ne. Skoraj 100% sem, da to niso bile samo sanje, ampak me moti prostor, kjer sem jo srečala. To je pri nas doma in ne pri njej. Je možno, da imam samo tako žive sanje? Vedno sem mislila, da samo zelo živo sanjam, ampak nisem več prepričana, da je to res.
Zelo zmedeno sem vse skupaj napisala, ampak tako se trenutno počutim. Kaj pa ve, ki malo več veste o vsej stvari, menite, da doživljam? Samo zelo žive sanje ali kaj več? Ne vem več, kaj naj si mislim.