Ali se je vrnil?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

hja... odvisno zarad česa sta končala... an MilkyWay :D
LOVE hurts
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ne vem, če bi bilo to tisto pravo, da bi na kolenah prišel nazaj in te prosil odpuščanja, ti pa bi mu rekla ne...

meni to ne bi blo kul... vseeno je če mu potem stokrat rečem ne. Če bi me prevaral, bi me zelo prizadelo in ga najbrž ne bi več hotela videti.

Maščevanje ni rešitev oz. ne prinese zadoščenja. Edino srečne smo lahko,d a se tkaih ki varajo, nas ne spoštujejo itd. čimprej rešimo... pa bog s tabo...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Bittersweet napisal/-a:hja... odvisno zarad česa sta končala... an MilkyWay :D

točno tko :wink:
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

veš kaj ti pa jst rečm .... sploh se ne ukvarji več z njim in ne deli sama seb slabom .... šele, k ga nauš več sovražla, ga boš prebolela, prej pa tega ne morš rečt .... ker pol te boli k**** zanjga in ti kakršnokoli maščevanje še na pamet nau padlo .... sploh pa ne žel nobenmu slabo pa čeprou ti je ful slabga naredu, ampak bod raj vesela, da si se ga znebila :wink:
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

To se mi še ni naredl.. in takega fanta ne bi vzela nazaj (saj tolk ponosa mora ženska met, da se z njo tkole ne pometa!) če se moški pač odloči za drugo žensko potem jaz (ali katerakoli na tem mestu) odpade za vedno.. to bi mu povedala že takoj ko bi se odloču oditi :roll:
Uporabniški avatar
_Avalon_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _Avalon_ »

Ja,sem mela že tako izkušnjo..pač me je prevaral,ko sem zvedla sem ga pustila, on je govoru da je ona itak boljša kot jst, me žalu, tut ostalim govoru kašna sem itd.itd.. Men je blo full težko,sploh ko sm mogla prenašat njegove izpade in sm se skos sprašvala, če me je imel kdaj sploh rad..pol ni minil kakšen tedn (medtem sva prekinla stike-mogla sem se dobesedno prisilt da ga nisem klicala in mu jokala), ko me je poklicu,jokal kot dež in me prosu za nazaj.. Vzela sem ga nazaj,kar ni blo prou,ampak potem sem ga mela "na špagci".. :twisted: potem je začel s tem da takrat ni resno mislu itd.itd.. Kasnej se je veza itak kmal končala,ker sčasoma nisem mogla prenest občutka, da me mogoče spet vara.. Sploh pa jaz,ko sem zlo lubosumna in vidim v vseh puncah potencialne tekmice..Tko da sem se ga odkrižala še 1x, čeprou mi še zdej včasih zateži,da bi bla spet skupej.. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ah ja, nikol nisem verjela, da bi mene kakšen moj bivši hotel nazaj - pa se je zgodil. Po več kot 1 letu on men na MSNju "o glej jo" - huh? Kot da sva se naključno srečala, ko sem pa v bistvu vedno bla na njegovi kontaktni listi. Hecno. Enivejz, k sreči mi je bilo 1 leto dovolj, da sem prebolela in me je vse minil, potem pa naj on mene mal pogreša, če mu tko paše. Neki zdej probavava bit kolega, pa mi je bolj kot ne odveč, k je tak zamorjenc.

Uglavnem, kot se jih veliko strinja: bivši so bivši z razlogom. Če ne gre, pač ne gre, ne drmaj več tam.
Čakat ga pa samo za to, da ga zavrneš, je pa tud mal brezvezno.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Ma lahko govorim, da ni in ni šans, da bi ga vzela nazaj in ne vem kaj, pa da, če je enkat to naredu, bo zagotovo še enkrat in bla bla bla, ampak mislim, da dokler ne bi bila na tem, res ne morem nič rečt. Lahko, da bi ga, ker ne vem kako bi mi bilo takrat. Toda kako prenest ta občutek izdanosti?
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jasmine »

Hm... če gre enkrat, pa ga u izi sprejmeš nazaj, pol je velika verjetnost da bo šu tud drugič.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

uf js sm imela tut eno izkušnjo, z bivšim (s katerim sm bla v "nedefinirani" zvezi).. ko je po letu in pol hotu nazaj.. s tem da sm bla takrat js že eno leto v zvezi z njegovim bratrancem (za kterga sploh nisem vedela da to je).. ampak ga to očitno ni motilo.. par mesecev kasneje, pa še en kratkoročen "bivši", ki me je pustu zarad moje kolegice, s katero je bil in je še skupaj.. obadva z istim razlogom, da sta šele zdaj spoznala kaj sta imela.. obadva seveda zavrnjena.. Priznam pa da je bil kr dober filing :D ampak je itak preteklo preveč časa da bi me kaj zamikal.. tako da kr težko rečem, kako bi odreagirala če bi blo to recimo po enem mesecu ko sva šla narazen.. pamet itak pravi da ne, sam je včasih težko..
se pa strinjam, da čakat na nekoga da se bo hotel vrnit, samo zato da mu z velikim nasmeškom na obrazu rečeš ne.. nima smisla..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori