ženska napisal/-a:Mislim, da je ze to kriva vzgoja, ki dela mamine sinčke.
Ali pa vzgoja, ki deklicam vceplja, kakšen mora biti idealen fant.
Ni kriva vzgoja, ki bi producirala same mamine sinčke. Samo družbene norme se neprestano spreminjajo.
ryu10kyu napisal/-a:Veš kaj jaz mislim...pa me popravi, če ni res.
Veliko žensk, ki so oblegane s strani moških imajo slične situacije in nemalokrat zapadejo v težave.
Ženska gre recimo ven v džunglo(nočno življenje)...tam pleše in nanjo se popajo povprečni tipi, ki so ali pijani ali pa ji niso simpatični. Torej povprečja je ogromno okoli nje in ni problem dobiti nekega povprečnega tipa...sploh pa ne za seks.
V glavi se ustvarijo pričakovanja ok...imam možnost izbire zakaj ne bi dobro izbrala, če že lahko izbiram mar ne.![]()
Zraste ego...jaz sem zaželjena samica ki si zasluži več od povprečja saj povprečje mi leži pred nogami.
Ampak tu pa se ponavadi začnejo težave...spozna nekega povprečno estetskega moškega, ki je navsezadnje čisto simpatičen in ni z njim nič narobe, celo zanimivo razmišlja in ima spucano v glavi...ampak ni neke kemije ni to kar bi jaz želela...samo jaz če že bom s kakšnim naj bo podoben mojim predstavam...zakaj bi vzela nekoga izmed teh povprečnežev?
In stvar pride do tega, da se skoncentrira na tisto množico moških, ki so neki kvazi alfa samci(fake alfa samci jih jaz poimenujem)...za katerimi vse hrepenijo in so zaželjeni.
Ampak na žalost, pa se zgodi, da so taki moški takšni kakršnih si pa ta ženska ravno ne želi(zaradi načina razmišljanja, delovanja, itd.)...in pojavi se v glavi fikcija...zunaj so sami čudaki...normalnega tipa sploh ni zame, itd. Ali so povprečni tipi, ki so čudni in se popajo name ali pa so neki kvazi lepotci ki gledajo samo na svoj užitek jaz sem pa lutka v njihovih rokah.
Torej po tem takem resnično ni nekega moškega normalnega na tej zemeljski obli![]()
Spelca112...v glavi zamenjati fikcijo, ki si si jo naredila in stvari pogledati z drugega zornega kota...potem bo lažje verjetno
branchy napisal/-a:Kačica napisal/-a:hehe,špelca 123, dobrodošla v klubu....
sem na istem,kot ti,oziroma pri meni je tako, da me je en tok namedel, da zame noben drug ne obstaja, ampak to je že druga zgodba.
Se pa strinjam, da je zelo težko spoznat enga normalnega tipa, opažam,da nas obkrožajo samo še kekci........
se podpišem pod tole
jagoda-malina napisal/-a:*purple* napisal/-a:Bumerang napisal/-a:Mogoče pa je problem v tebi in ne v tipih.
Zakaj bi bil pa v komurkoli problem?![]()
pač še ni mimo prišel nekdo ki bi ji zatresel noge in tle ona ni nč kriva.
Se podpišem. Zakaj bi bila ona kriva, če ne pride pravi.
Res je težko spoznati vredu fanta.
sončk napisal/-a:Problem je, da ti zgledaš taka, da odbijaš fante... Ko boš začela živet svoje življenje in neboš premišljevala o fantu, ki si ga tako želiš, jih bo že veliko prišlo mimo... Privlačijo jih samostojne punce, ki vejo kaj hočjo od lajfa in ne rabjo enga človeka, da jim olajša življenje.