doggy style

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

zdej sm se pa res nasmejala :lol: :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ra
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Mislim, da ste spregledali sarkazem pri ryu10kyuju. :D

To, kateri položaj je komu zakon je subjektivno mnenje individualnega subjekta oz. para, pa še to znotraj para najbrž vsak individuum preferira nek drug položaj. Torej iz subjektivnega mnenja ne moremo narediti neke splošne maksime oz. zakona.

Meni je doggy sicer všeč :)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Murphy the housedog napisal/-a:Ups my bad:D...šele zdej sm vido da je tip...sploh si nism mislo da lah moški kaj takega napiše in zato sploh nism pogledo spol in to;).

pa ti še vedno nisi dojel, da ni fora v tem, da si spol zgrešil? inteligenca, ni kej :roll:

drugač pa, ryu10kyu, že cel večer se mi smeji zaradi tvoje izjave :D
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Doggy je najboljši, še posebej v teh vročih dneh, ko kar prav pride, da je stika med dvema malo :)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

ryu10kyu napisal/-a:doggy stil je izredno poniževalen do ženske...saj velika večina živali ravno na tak način oplojuje samico...s tem da jo še ugriznejo v vrat ali pa cukajo za dlake, da ji pokažejo svojo nadvlado...
Ljudje smo več in mnogo več od živali in ta položaj bi se moralo prepovedati v ustavi in zakoniku...ljudje ki ga uporabljajo so prešuštniki in zlikavci..barbari in primitivci. Da ne govorimo o tem kako poniževalno je šele jemanje falusa v usta...tisto je pa najnižji nivo na katerega se sploh zmore ženska spustiti :roll:
Najbolje je seksati v misionarcu in še to samo v postelji, kajti kjerkoli drugje je že nenaravno in nekulturno...ljudem ki seksajo v naravi odrezati penise in ženskam ščegetavčke in jim ožigosati na rit znak za prešuštnike, da jih bodo ljudje že na daleč prepoznali in se jim zmogli ob pravem času ogniti!
seks naj se uporablja zgolj za razmnoževalne namene in ne za užitek...užitek je zlo in hudič...ti ljudje imajo hudiča v sebi in je potrebno poklicati eksorcista, da izžene iz njih ta zli duh po grehu!

v tem se pa popolnoma strinjava!! :rofl:

meni osebno (ali pa nama s fantom) eden izmed najboljših.
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Mju napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:Ups my bad:D...šele zdej sm vido da je tip...sploh si nism mislo da lah moški kaj takega napiše in zato sploh nism pogledo spol in to;).

pa ti še vedno nisi dojel, da ni fora v tem, da si spol zgrešil? inteligenca, ni kej :roll:

Pa ka misliš da js poznam ta folk tu gor al kaj???Kako nej bi vedu da ni resno mislo???Nism vsak dan tu gor tk ko pa vi-i have a life you know!Pa ne ti men o inteligenci mrha nevzgojena...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Murphy the housedog napisal/-a:
Mju napisal/-a:

Pa ka misliš da js poznam ta folk tu gor al kaj???Kako nej bi vedu da ni resno mislo???

ja kaj pa pol kokodakaš pa se neki tuki vpikuješ v izjave? če ne veš, kako je mišljeno, ne napadaj. tut js ne poznam ryo10kyu-ja osebno, pa imam vseeno IQ višji od tališča vode, da mi je bilo pri prvem stavku jasno. sploh pa, tut če mi ne bi bilo, gre za tvoj odziv, ki res (prav tako kot tale, ki ga zdej komentiram) ni bil primeren. ampak sej, kako hočeš, zame si pač naveden primitivc, ki se med drugim ne zna izražaz, da o reakcijah in komuniciranju sploh ne govorimo... vsak pač po svoje.

Murphy the housedog napisal/-a:Nism vsak dan tu gor tk ko pa vi-i have a life you know!

pa te v tem tvojem okolju še niso naučili normalnega obnašanja? glede na to, da kot praviš, imaš life? no, samo nasvet. get a SOCIAL one :roll:

Murphy the housedog napisal/-a:Pa ne ti men o inteligenci mrha nevzgojena...

tolk o nevzgojenosti...
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Mju napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:
Mju napisal/-a:

Pa ka misliš da js poznam ta folk tu gor al kaj???Kako nej bi vedu da ni resno mislo???

ja kaj pa pol kokodakaš pa se neki tuki vpikuješ v izjave? če ne veš, kako je mišljeno, ne napadaj. tut js ne poznam ryo10kyu-ja osebno, pa imam vseeno IQ višji od tališča vode, da mi je bilo pri prvem stavku jasno. sploh pa, tut če mi ne bi bilo, gre za tvoj odziv, ki res (prav tako kot tale, ki ga zdej komentiram) ni bil primeren. ampak sej, kako hočeš, zame si pač naveden primitivc, ki se med drugim ne zna izražaz, da o reakcijah in komuniciranju sploh ne govorimo... vsak pač po svoje.

Murphy the housedog napisal/-a:Nism vsak dan tu gor tk ko pa vi-i have a life you know!

pa te v tem tvojem okolju še niso naučili normalnega obnašanja? glede na to, da kot praviš, imaš life? no, samo nasvet. get a SOCIAL one :roll:

Murphy the housedog napisal/-a:Pa ne ti men o inteligenci mrha nevzgojena...

tolk o nevzgojenosti...

No pol pa povejk kako si vedla da ne misli resno???Pa lepo počas in nazorno razloži-sej veš moj IQ pa to...
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

dečki in deklice ; osredotočite se na temo :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Meni so pa cisto vsi polozaji vsec. Vsi in tudi njihove izpeljanke. Brez izjeme. Samo, da se dogaja :3 :magic:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

samo da je akrobacija.....aha!!
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Mi2 ful rada prakticirava seks od zadaj. Za na hitro mi je ful dober položaj, ko se naslonim na kuhinjski pult in me fant pof... od zadaj.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni pa je najlepše, ko od zadaj in tip res čisto cel leži na meni... čisto prepoten in z vso težo :flower: in me drži za roko in čutim njegoo dihanje na vratu :knuddel:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Murphy the housedog napisal/-a:No pol pa povejk kako si vedla da ne misli resno???Pa lepo počas in nazorno razloži-sej veš moj IQ pa to...

določene stvari so logične, samo če se ne zaletiš v prvi stavek, ki ga vidiš in pri dugem že začneš v glavi sestavljat nevmesne stavke, kot je bil tvoj ("dej babica spizdi nazaj u samostan!Sam fauš si tem pičkam tle gor nč druga...baba zmešana!"). manj razmišljaj, kako se boš delala frajerja (LoL...) s tem, ker si takooo pogumen, da upaš tuki izpade met, pa mal več pozorrnosti posveti temu, čemu je forum namenjen - torej vsemu drugemo prej, kot pa žaljenju...

in to je to, konec OT z moje strani, ne glede na to, kako provociraš še naprej.
Odgovori