Murphy the housedog napisal/-a:Ups my bad:D...šele zdej sm vido da je tip...sploh si nism mislo da lah moški kaj takega napiše in zato sploh nism pogledo spol in to;).
ryu10kyu napisal/-a:doggy stil je izredno poniževalen do ženske...saj velika večina živali ravno na tak način oplojuje samico...s tem da jo še ugriznejo v vrat ali pa cukajo za dlake, da ji pokažejo svojo nadvlado...
Ljudje smo več in mnogo več od živali in ta položaj bi se moralo prepovedati v ustavi in zakoniku...ljudje ki ga uporabljajo so prešuštniki in zlikavci..barbari in primitivci. Da ne govorimo o tem kako poniževalno je šele jemanje falusa v usta...tisto je pa najnižji nivo na katerega se sploh zmore ženska spustiti![]()
Najbolje je seksati v misionarcu in še to samo v postelji, kajti kjerkoli drugje je že nenaravno in nekulturno...ljudem ki seksajo v naravi odrezati penise in ženskam ščegetavčke in jim ožigosati na rit znak za prešuštnike, da jih bodo ljudje že na daleč prepoznali in se jim zmogli ob pravem času ogniti!
seks naj se uporablja zgolj za razmnoževalne namene in ne za užitek...užitek je zlo in hudič...ti ljudje imajo hudiča v sebi in je potrebno poklicati eksorcista, da izžene iz njih ta zli duh po grehu!
Mju napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:Ups my bad:D...šele zdej sm vido da je tip...sploh si nism mislo da lah moški kaj takega napiše in zato sploh nism pogledo spol in to;).
pa ti še vedno nisi dojel, da ni fora v tem, da si spol zgrešil? inteligenca, ni kej
drugač pa, ryu10kyu, že cel večer se mi smeji zaradi tvoje izjave
Murphy the housedog napisal/-a:Mju napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:Ups my bad:D...šele zdej sm vido da je tip...sploh si nism mislo da lah moški kaj takega napiše in zato sploh nism pogledo spol in to;).
pa ti še vedno nisi dojel, da ni fora v tem, da si spol zgrešil? inteligenca, ni kej
Pa ka misliš da js poznam ta folk tu gor al kaj???Kako nej bi vedu da ni resno mislo???
Murphy the housedog napisal/-a:Nism vsak dan tu gor tk ko pa vi-i have a life you know!
Murphy the housedog napisal/-a:Pa ne ti men o inteligenci mrha nevzgojena...
Mju napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:Mju napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:Ups my bad:D...šele zdej sm vido da je tip...sploh si nism mislo da lah moški kaj takega napiše in zato sploh nism pogledo spol in to;).
Pa ka misliš da js poznam ta folk tu gor al kaj???Kako nej bi vedu da ni resno mislo???
ja kaj pa pol kokodakaš pa se neki tuki vpikuješ v izjave? če ne veš, kako je mišljeno, ne napadaj. tut js ne poznam ryo10kyu-ja osebno, pa imam vseeno IQ višji od tališča vode, da mi je bilo pri prvem stavku jasno. sploh pa, tut če mi ne bi bilo, gre za tvoj odziv, ki res (prav tako kot tale, ki ga zdej komentiram) ni bil primeren. ampak sej, kako hočeš, zame si pač naveden primitivc, ki se med drugim ne zna izražaz, da o reakcijah in komuniciranju sploh ne govorimo... vsak pač po svoje.Murphy the housedog napisal/-a:Nism vsak dan tu gor tk ko pa vi-i have a life you know!
pa te v tem tvojem okolju še niso naučili normalnega obnašanja? glede na to, da kot praviš, imaš life? no, samo nasvet. get a SOCIAL one
Murphy the housedog napisal/-a:Pa ne ti men o inteligenci mrha nevzgojena...
tolk o nevzgojenosti...
Murphy the housedog napisal/-a:No pol pa povejk kako si vedla da ne misli resno???Pa lepo počas in nazorno razloži-sej veš moj IQ pa to...