g00fy_qa napisal/-a:Jochie napisal/-a:eh, živčni zlom, če te ustavi policaj ni nič!
eni se celo ustrelijo, ko jih ustavi policaj!
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=176304
In to verjetno zaradi tega, ker jih je ustavil policaj, a ne?
verjetno tudi on tega ni dobesedno msilil

drugače pa ja, zaenkrat me policaji v avtu še niso ustavili, ker pač nimam izpita in ne vozim avta, razen v avtošoli in na kakšnem zakotnem parkplacu.
so me pa enkrat s skuterjem s kolegico.jst s čelado, ona ne, motor pa sicer v brezhibnem stanju (registracije in to vse poštimano).Pa so ubistvu nama nardili samo eno malo daljšo pridigo na stil, kako bi kolegica lahko padla in bi se ji glava odprla (:eek: ) in naju izustili z opozorilom.No, me je blo takrat res kar mal strah, pa sem se vozila res samo še v najnujnejših primerih.
drugače pa sem rada "pametna" če mojga al pa koga v družbi ustavi policija, sploh če nam daje neke neutemeljene obtožbe.sicer ker je tukej anokoli več ali manj policija iz brda in Griča na cestah in ker je od mojga strica v eni inšpektor, rada pač to izpostavim.Do zdaj je blo še kukrtoliko uredu, čeprav če bi stric slišal izjave njegovih podrejenih kaj si mislijo o njemu kot njegovemu nadrejenemu, policajčkom verjetno nebi blo več zabavno.
Nisem pa nikoli tiho in vedno zahtevam pravice.pa briga me, dokler sem korektna in dokler mal poznam stvari, mi ne morejo nič.