grossi napisal/-a:men se zdi pa simpaticna bejba, tko k gledam posnetke. jst na njenem mestu najbrz res neb kazala okol hise in avtov, sam ni mi pa ob tem nc vzvisena al pa polna sama sebe delovala. ni mi vsec njeno oprsje in makeup,kr deluje ful nenaravno, drugac mi je pa simpaticna.
s tem, da ne zna govort, se definitivno ne strinjam, ker govori popolnoma normalno, dost bols kokr iris mulej, haha ;.) ne vem,men ne deluje zafnana.
njen moz pa men normaln zgleda in ne vem, zakaj bi bla ona z njim nujn sam zarad kesa. pomoje ni tko lahko bit porocen, ce ni ljubezni. ce mate eni predsodke do porok med ljudmi, med katermi je 14 let razlike, ne vem no... jst zase komot priznam, da so mi vsec starejsi tipi, pa ce so bogati al pa ne, dejansko se v njih zaljubim, tko kokr se dolocene punce pa samo v sovrstnike. smo pac razlicni.
lepo napisano
moz zgleda prav vredu, ni nekaj posebno grd da se ne bi dalo zaljubiti vanj
ona pa tut deluje (ferariju kljub) nekako preprosta in naravno zmedena ob kameri
spot in pesem mi pa nista vsec, sem danes presaltala na papriko, da vidim o cem govorite in je bil kr kmalu na vrsti
ti gregalina si pa mal manj zmisluj, si kr dolocla da jo moz verjetn vara
ti je kej nardila da jo tako ocitno crtis, al si pa samo zelena od zavisti?