Včeraj pa je prišo single na police. Če toti ne bo podrl vseh rekordov, potem pa naj me vrag.

nikica84 napisal/-a:A tole, k je Thomas pel v soboto po evroviziji na ARD, so bli winki zraven?
Jaz sem sem se pa prav osredotočla (kolko se je pač šlo osredotočit na koga drugega razen Thomasa hehe - kak je na odru deloval sproščeno, pa taki občutek sem mela kot da je 1/2 če ne ki 3/4 folka samo zaradi njega tam. Je ena rekla, da kak je bil njegov nastop mimo se je začelo praznit heh) na ozadje, ker je blo rečeno, da bo šlo par kolegov z njim. Saj se je že predvidevalo, da bodo bivši Winki njegov band na raznih nastopih, samo vseeno moreš tako ql novico na lastne oči videt hehe. 
kyria napisal/-a:ah, če sem čisto iskrena, sem si želela, da bi thoma pri meni vsaj malo popustila, zdaj ko je konec, pa nič, še kar vztraja![]()
v soboto nisem gledala njegovega nastopa, ampak novica, da se wink nekak spet formirajo skupaj tik po njegovi zmagi, je kar malo presentljiva.
Damn!
Če so že samo singli razprodani like vsepovsod (in to v enem dnevu!!!) te si lahko misliš kako bo na kakem koncertu. Tokio Hotel za starejšo generacijo hehe.
Nea ne? Jaz tak vem kaj je njegov problem. Strah ga je, da bo Thomas kmalu njegovega Marka iz 1. mesta potisno.

kyria napisal/-a:FreakChiq, ko bom jaz velika in bogata, te vzamem v službo, saj mi nič ne bo treba delat![]()
heheh
Baje, da je blo spet puno Thomas fanov.