NOty-ne vem zakaj te res ni poslal na testiranje, ampak kr antibiotike pa adijo. A si ti koga okužila al ne, ne v nihče, fer bi pa bio da poveš tistim s katerimi si bila, da obstaja verjetnost okužbe pri njih... (ampak to je tak tvoja osebna odločitev).
Jz sm osebno potem srečnica za katero je imela ginekologinja posluha in me poslala naprej na napotnico, nič ni komplicirala, je pa res da mam super ginekologinjo! Tista, ki mi je delal test pa ni bla tolk super, ampak dost groba...
ampak OK, dobila si za ziher antibiotike, če tak gledaš, te zahrbtne kalmidije vsaj ne moreš meti (če si jo sploh mela), ker nezdravljena klamidija zna povzročiti dosti težav pri zanositvi...
Okužbe s klamidijo
smem vprašat v katerem kraju obiskuješ ginekologa?
Drugač pa ja, sm povedala naprej, valda. Če je bil dečko tok fer do mene in mi povedal, sm bla pol jz tud do drugih.
Pa zdj če potencialno gledam s kolkimi tipi bi lah bla pa nism, pa s kokimi puncami so bli oni itd itd itd. se taka okužba lah nenormalno hitr širi.
Sm pa pomirjena da tud če sm bl okužena je zdj po antibijotikih gut.
Drugač pa ja, sm povedala naprej, valda. Če je bil dečko tok fer do mene in mi povedal, sm bla pol jz tud do drugih.
Pa zdj če potencialno gledam s kolkimi tipi bi lah bla pa nism, pa s kokimi puncami so bli oni itd itd itd. se taka okužba lah nenormalno hitr širi.
Sm pa pomirjena da tud če sm bl okužena je zdj po antibijotikih gut.

Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Mal prej klicala svojo ginekologinjo, kaj zdaj s fantom, k se ni zdravil, mene so pa, če se mi lahko ponovi, če mi lahko ponovijo test, da bi vidla, al sem jo dobila nazaj...
Pa reče, ja veste, to je tko, eni zdravijo (partnerje), eni pa ne :S
Kako lahko eni zdravjo, drugi pa ne?
Pa testa mi ne bodo ponovili, ker je zdravilo zanesljivo (sam, če je pa partner okužen še vedno, kljub temu, da sem se jaz zdravila, to pa ne ve, kako zdaj, če sem se nazaj okužla), ker so testi zelo dragi.
Tolko..ne vem..bom šla samoplačniško..
Pa reče, ja veste, to je tko, eni zdravijo (partnerje), eni pa ne :S
Kako lahko eni zdravjo, drugi pa ne?
Pa testa mi ne bodo ponovili, ker je zdravilo zanesljivo (sam, če je pa partner okužen še vedno, kljub temu, da sem se jaz zdravila, to pa ne ve, kako zdaj, če sem se nazaj okužla), ker so testi zelo dragi.
Tolko..ne vem..bom šla samoplačniško..