Ali je narobe, ce si v zvezi pa razmisljas o nekom drugem?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

socimrom nisem dala niti v mislih, pa sem samska. :rofl:
ok, konc OT.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

delusional napisal/-a:
tonja, ti si otročja.
tudi ti se boš pomojem enkrat naveličala tičev, pa magari če bo to pr35ih.
cifre niti napisat nisi hotla, ker je tako velika, da bi večina tu gor bla preveč šokirana.
pa ne razumet, da sem proti tvojemu razmišljanju.

Ok, nisi proti mojemu razmišljanju, kar nima veze, ampak te bom pa počasi tukla :D .
Spet predvidevaš.
Nikoli nisem rekla da se sem se ali se nisem ali da se ne bom naveličala tipov/tičev. Niti nikoli nisem časovno opredeljevala, kdaj so bli moji mimohodi pa to. Cifre pa ne pišem, ker to nikogar ne briga in ker tudi jaz ne posegam v intimno življenje drugih.
Sicer pa zdj itak niam cajta za dede, ko se je začelo obdobje gavd (pa ne sira ampak žuru :D ). Gavdanje pa dedi (sex) pa pr meni ne grejo skup, ker jaz ko ga zagavdam, ga zagavdam s kolegi do maximuma :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

delusional napisal/-a:. če pa ona provokativno piše, ne vem zakaj se ne bi še na njene poste tako odgovarjalo. razen če tega ne prenese in more bit ona glavna bitch?

:rofl: delusional, pa ne da te pizdi ko maš konkurenco no :rofl: .
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Meni osebno se zdi zelo grdo misliti na enega, živeti pa z drugim. Mislim, da to počnejo samo slabiči, ker nimajo jajc rečt enmu konc in se delajo norca iz fanta in iz sebe.

Najboljše je, da se postaviš v vlogo fanta in pomisliš kaj, če bi bil to ti.
Verjamem, da se je zelo težko odločit, posebej če ti je en drug zanimiv in hočeš samo probat, da ti ne bo žal. Pač pretehtaš kaj se bolj splača.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

LanaMaxim napisal/-a:Meni osebno se zdi zelo grdo misliti na enega, živeti pa z drugim. Mislim, da to počnejo samo slabiči, ker nimajo jajc rečt enmu konc in se delajo norca iz fanta in iz sebe.

Se strinjam, da je to zelo grdo. Jaz sem mislila na nekoga , ko sem bila v zvezi, ampak sem potem tudi zvezi kmalu naredila konec - ja, so pa eni, ki nimajo jajc, da bi to storili.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz sm bla v moreči zvezi leto in pol in bla okupirana samo z njim. Samo en je bil dober, vsi ostali kr nekej, sam on je mel vse. In na koncu me je tko nepričakovano tako hudo prizadel, da upam, da me nihče več ne bo. In zdej se vprašam, mar ne bi blo boljš da bi gledala druge in mogoče vidla, kolk so boljši in se prej znebila posesivnega človeka? Zame bi blo to definitivno boljše, ker šele zdaj vidim, kaj sm zamujala v tem času.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Mayflower* napisal/-a:Jz sm bla v moreči zvezi leto in pol in bla okupirana samo z njim. Samo en je bil dober, vsi ostali kr nekej, sam on je mel vse. In na koncu me je tko nepričakovano tako hudo prizadel, da upam, da me nihče več ne bo. In zdej se vprašam, mar ne bi blo boljš da bi gledala druge in mogoče vidla, kolk so boljši in se prej znebila posesivnega človeka? Zame bi blo to definitivno boljše, ker šele zdaj vidim, kaj sm zamujala v tem času.

Zdej veš za drugič. Na napakah se učimo :wink:
.tincha.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a .tincha. »

Jaz sem v vezi skoraj dve leti.
Pred mesecem sem spoznala tipa in večkrat ga vidim, večkrat mislim na njega. Po mojem to ni nič slabega. Še vedno sem zvesta mojemu dragemu in ga imam tudi ful rada. Že dolgo se pogovarjava o poroki in kljub tistemu tadrugemu nisem nikoli pomislila, da bi vse skupaj prekinla.
Mislit na drugega ni slabo, ampak v mejah normale!!!
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

.tincha. napisal/-a:Jaz sem v vezi skoraj dve leti.
Pred mesecem sem spoznala tipa in večkrat ga vidim, večkrat mislim na njega. Po mojem to ni nič slabega. Še vedno sem zvesta mojemu dragemu in ga imam tudi ful rada. Že dolgo se pogovarjava o poroki in kljub tistemu tadrugemu nisem nikoli pomislila, da bi vse skupaj prekinla.
Mislit na drugega ni slabo, ampak v mejah normale!!!

ma evo točno tko js ...sam da se direktno o poroki ne pogovarjava...o tem da bi bla pa skos skupi pa
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

no bom kr tu napisala... poznam kar nekaj deklet ki imajo resnega fanta in opažam, da so se v bistvu odklopile iz ostalega družabnega življenja. v bistvu ne gredo več nikamor brez svojega fanta, čeprav so vse stare okrog 20. saj me ne moti, pač vsaka sama ve kakšna zveza ji je najbolj všeč, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. tudi sama imam resnega fanta, pa vseeno hodim ven s prijateljicami, tudi po msn-ju se pogovarjam s kakšnimi znanci, še vedno spoznavam nove prijatelje...in ravno pred kratkim sva se z eno punco pogovarjali o tem in se je obnašala tako kod da nevem kaj groznega počnem svojemu fantu. ali je res tako "nedopustno" da komuniciraš z drugimi fanti, čeprav že imaš svojega? :) da se greš zabavat brez njega? res ne razumem nekaterih punc, saj ne more biti nič narobe če si s partnerjem zaupata in spoznavaš nove ljudi zgolj z namenom prijateljstva... zanima me kakšne izkušnje imate ve s tem.

lp :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Lahko povem primer za eno mojo diklino (dobra kolegica-je al bla, nvm zdj :D ).
Od novega leta (tam nekje) ima resnega tipa (če se temu že lahko tak reče). Živi že bolj ali manj pri njem, vse se vrti okoli njega in vse svoje kolege/kolegice je pozabla nekje. Sprejela je njegove kolege/kolegice, vse kar je prej oblikovalo njen način življenja pa je zbrisala.
Sicer ne, da me to moti, ker jo podpiram v tem, če ji je to všeč, moti me le to, ker vem, da takoj ko bo do česarkoli prišlo, bom pa taprva, ki jo bom mogla poslušat in prenašat :roll: . In svda da nem rekla ne, ko me bo rabla. Meni osebno to ni všeč, da zaradi neke x osebe pozabiš na vse, ki so ti prej stali ob strani...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Tonja napisal/-a:moti me le to, ker vem, da takoj ko bo do česarkoli prišlo, bom pa taprva, ki jo bom mogla poslušat in prenašat :roll: . In svda da nem rekla ne, ko me bo rabla. Meni osebno to ni všeč, da zaradi neke x osebe pozabiš na vse, ki so ti prej stali ob strani...

Ha, moja "kolegica" enako. Upam, da tega dneva sploh ne bom doživela, ker se mi bo skravžljalo, da bom poslušala njeno jokcanje, v mislih si bom pa jaz mislila ta svoje :roll: .

Nikoli ne bom pozabila, ko me je leto nazaj napadala, da odkar sem jaz s tipom, sem jo popolnoma zanemarila (pa videli sva se večkrat, kot pa sem se z njim), ko pa je ona svojega sugar daddyja spoznala (se opravičujem izrazu), je pa spakirala vse kufre, od takrat jo vidim cca. enkrat na mesec.

Včeraj me kliče, če imam kaj časa, rečem "ne, učim se", vpraša, če ga imam jutri, rečem "ne, učila se bom", reče z očitajočim glasom, da je potem spet nekaj časa ne bo - kot da bi si morala vedno, ko bo ona doma vzeti čas zanjo in se odpovedat vsemu?? Nop, deklica, sem se zelo spremenila v tem času, ko tebe ni bilo v bližini.

Huh, se mi je sedlo izprašit :D (in očiten offtopic).
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

suspicious_ napisal/-a:no bom kr tu napisala... poznam kar nekaj deklet ki imajo resnega fanta in opažam, da so se v bistvu odklopile iz ostalega družabnega življenja. v bistvu ne gredo več nikamor brez svojega fanta, čeprav so vse stare okrog 20. saj me ne moti, pač vsaka sama ve kakšna zveza ji je najbolj všeč, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. tudi sama imam resnega fanta, pa vseeno hodim ven s prijateljicami, tudi po msn-ju se pogovarjam s kakšnimi znanci, še vedno spoznavam nove prijatelje...in ravno pred kratkim sva se z eno punco pogovarjali o tem in se je obnašala tako kod da nevem kaj groznega počnem svojemu fantu. ali je res tako "nedopustno" da komuniciraš z drugimi fanti, čeprav že imaš svojega? :) da se greš zabavat brez njega? res ne razumem nekaterih punc, saj ne more biti nič narobe če si s partnerjem zaupata in spoznavaš nove ljudi zgolj z namenom prijateljstva... zanima me kakšne izkušnje imate ve s tem.

nekam znano mi je tole. res se to dogaja. tudi meni se. s tipom sva kar nekja časa skupaj in do nekaj časa nazaj sva bila v najinem svetu samo midva. vem da je to narobe. zato bi rada zdej to spremenila. on hodi ven s kolegi na pijačo, in bi rada tudi jst šla z novimi kolegicami ki jih spoznavam. problem pa se pojavi kako naj grem na pijačo s fantom ki mi je všeč, in da moj fant ne bo kompliciral. ker to bi bilo nekaj povega za najino zvezo, da bi šla s kolegom na drink, če pa do zdej nikoli nisem šla? da se mu pa zlažem bo zgledalo kot da ne vem kaj skrivam.
sicer pa na tega drugega stalno mislim, vendar zaenkrat vem da ne mislim fanta pustit zaradi njega. samo bi rada da prinese malo svežine v mene, kaj novega.

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

suspicious_ napisal/-a:no bom kr tu napisala... poznam kar nekaj deklet ki imajo resnega fanta in opažam, da so se v bistvu odklopile iz ostalega družabnega življenja. v bistvu ne gredo več nikamor brez svojega fanta, čeprav so vse stare okrog 20. saj me ne moti, pač vsaka sama ve kakšna zveza ji je najbolj všeč, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. tudi sama imam resnega fanta, pa vseeno hodim ven s prijateljicami, tudi po msn-ju se pogovarjam s kakšnimi znanci, še vedno spoznavam nove prijatelje...in ravno pred kratkim sva se z eno punco pogovarjali o tem in se je obnašala tako kod da nevem kaj groznega počnem svojemu fantu. ali je res tako "nedopustno" da komuniciraš z drugimi fanti, čeprav že imaš svojega? :) da se greš zabavat brez njega? res ne razumem nekaterih punc, saj ne more biti nič narobe če si s partnerjem zaupata in spoznavaš nove ljudi zgolj z namenom prijateljstva... zanima me kakšne izkušnje imate ve s tem.

za moje pojme ni s tem nič narobe, dokler so žurke samo žurke in odnosi s prijatelji zgolj prijateljski. vsakčlovk rab tut čas, ko ni s svojim partnerjem. in nekak ne štekam parov, ki non-stop visijo skupej (že pr 20ih!!), kt da so oženjeni. sj lepo, da se imata dva rada in si izkazujeta to ljubezen, samo ne morš pa vsake proste minute bit z istim človekom. predstavlejte si, da boste s tem istim človekom vse življenje... ja ni da ni, da se vam bo enkrat sfuzlal....
Odgovori