ok, konc OT.
delusional napisal/-a:
tonja, ti si otročja.
tudi ti se boš pomojem enkrat naveličala tičev, pa magari če bo to pr35ih.
cifre niti napisat nisi hotla, ker je tako velika, da bi večina tu gor bla preveč šokirana.
pa ne razumet, da sem proti tvojemu razmišljanju.
LanaMaxim napisal/-a:Meni osebno se zdi zelo grdo misliti na enega, živeti pa z drugim. Mislim, da to počnejo samo slabiči, ker nimajo jajc rečt enmu konc in se delajo norca iz fanta in iz sebe.
Mayflower* napisal/-a:Jz sm bla v moreči zvezi leto in pol in bla okupirana samo z njim. Samo en je bil dober, vsi ostali kr nekej, sam on je mel vse. In na koncu me je tko nepričakovano tako hudo prizadel, da upam, da me nihče več ne bo. In zdej se vprašam, mar ne bi blo boljš da bi gledala druge in mogoče vidla, kolk so boljši in se prej znebila posesivnega človeka? Zame bi blo to definitivno boljše, ker šele zdaj vidim, kaj sm zamujala v tem času.
.tincha. napisal/-a:Jaz sem v vezi skoraj dve leti.
Pred mesecem sem spoznala tipa in večkrat ga vidim, večkrat mislim na njega. Po mojem to ni nič slabega. Še vedno sem zvesta mojemu dragemu in ga imam tudi ful rada. Že dolgo se pogovarjava o poroki in kljub tistemu tadrugemu nisem nikoli pomislila, da bi vse skupaj prekinla.
Mislit na drugega ni slabo, ampak v mejah normale!!!
Tonja napisal/-a:moti me le to, ker vem, da takoj ko bo do česarkoli prišlo, bom pa taprva, ki jo bom mogla poslušat in prenašat. In svda da nem rekla ne, ko me bo rabla. Meni osebno to ni všeč, da zaradi neke x osebe pozabiš na vse, ki so ti prej stali ob strani...
suspicious_ napisal/-a:no bom kr tu napisala... poznam kar nekaj deklet ki imajo resnega fanta in opažam, da so se v bistvu odklopile iz ostalega družabnega življenja. v bistvu ne gredo več nikamor brez svojega fanta, čeprav so vse stare okrog 20. saj me ne moti, pač vsaka sama ve kakšna zveza ji je najbolj všeč, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. tudi sama imam resnega fanta, pa vseeno hodim ven s prijateljicami, tudi po msn-ju se pogovarjam s kakšnimi znanci, še vedno spoznavam nove prijatelje...in ravno pred kratkim sva se z eno punco pogovarjali o tem in se je obnašala tako kod da nevem kaj groznega počnem svojemu fantu. ali je res tako "nedopustno" da komuniciraš z drugimi fanti, čeprav že imaš svojega?da se greš zabavat brez njega? res ne razumem nekaterih punc, saj ne more biti nič narobe če si s partnerjem zaupata in spoznavaš nove ljudi zgolj z namenom prijateljstva... zanima me kakšne izkušnje imate ve s tem.
nekam znano mi je tole. res se to dogaja. tudi meni se. s tipom sva kar nekja časa skupaj in do nekaj časa nazaj sva bila v najinem svetu samo midva. vem da je to narobe. zato bi rada zdej to spremenila. on hodi ven s kolegi na pijačo, in bi rada tudi jst šla z novimi kolegicami ki jih spoznavam. problem pa se pojavi kako naj grem na pijačo s fantom ki mi je všeč, in da moj fant ne bo kompliciral. ker to bi bilo nekaj povega za najino zvezo, da bi šla s kolegom na drink, če pa do zdej nikoli nisem šla? da se mu pa zlažem bo zgledalo kot da ne vem kaj skrivam.
sicer pa na tega drugega stalno mislim, vendar zaenkrat vem da ne mislim fanta pustit zaradi njega. samo bi rada da prinese malo svežine v mene, kaj novega.
lp
suspicious_ napisal/-a:no bom kr tu napisala... poznam kar nekaj deklet ki imajo resnega fanta in opažam, da so se v bistvu odklopile iz ostalega družabnega življenja. v bistvu ne gredo več nikamor brez svojega fanta, čeprav so vse stare okrog 20. saj me ne moti, pač vsaka sama ve kakšna zveza ji je najbolj všeč, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. tudi sama imam resnega fanta, pa vseeno hodim ven s prijateljicami, tudi po msn-ju se pogovarjam s kakšnimi znanci, še vedno spoznavam nove prijatelje...in ravno pred kratkim sva se z eno punco pogovarjali o tem in se je obnašala tako kod da nevem kaj groznega počnem svojemu fantu. ali je res tako "nedopustno" da komuniciraš z drugimi fanti, čeprav že imaš svojega?da se greš zabavat brez njega? res ne razumem nekaterih punc, saj ne more biti nič narobe če si s partnerjem zaupata in spoznavaš nove ljudi zgolj z namenom prijateljstva... zanima me kakšne izkušnje imate ve s tem.
lp