kako se lahko nekomu ne da seksat 1 mesc?!?! sori to full težko razumm. mislm... ok, da ne seksaš en tedn... ampak 1x na mesc je pa mal mal. al sm sam jst čudna, da se mi zdi to mal? itaq, da ti druge stvari pomenjo več kt seks.. sam, če je seks res fenomenaln.. pol ti tut seks pomen full velik, če pa ni.. pol je pa itaq useen a je al ga ni. sam, če ga ni je suša... mislm slej k prej se hočš... khm... če čutš vsaj mal sla do ljubljene osebe. a ni tko?
Raj mam ljubezen z mnj seksa, kt seks z mnj (beri: nič) ljubezni.
Dala skoz oboje, pa lahko rečem, da sm u primeru slednjega trpela dost bl. Pridejo obdobja, ko se pojsla mau mnjkrat trese, ampak ta minejo, ljubezen pa ni uprašanje obdobja, če je ni, nanjo nima smisla čakat ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
oh well ... jst sem bila s tipom, ki ni seksal sploh leto in pol. seksa nisem nic pogresala, vendar zato, ker kljub menjavi vecih spolnih partnerjev nisem nikol dozivela res dobrega seksa. zdaj sem s tipom, s katerim je seks odlicen in brez te aktivnosti ne bi zdrzala vec kot en teden. lahko potrdim zgoraj napisano - lazje je zdrzat brez seksa, ce si zaljubljen kot z veliko seksa, ce nisi. tako da zdaj pravzaprav prvic seksam z nekom, ki ga imam tudi rada.
*purple* napisal/-a:In ne verjamem, ljudem, ki trdijo da je v zvezi še dost drugega in da jim ostale stvari pomenijo več kot sex.
Jaz lahko govorim le zase in vem, da mi druge stvari v zvezi pomenijo več kot sex ( ), priznam pa, da mi vseeno pomeni toliko, da brez ne bi šlo. Vem, da bi mi udarilo na samozavest in bi se spraševala, če mu nisem dovolj privlačna.
ja no sej o tem jst govorim.seveda tud meni pomeijo druge stvari bolj, ampak da bi bla v zvezi pa nebi sexala, to pa eostavno neb išlo skoz.
in isto bi se jst spraševala, zakaj ne...In prvi dogovor bi bil, da ga ne privlačim..In nevem kako bi se počutila zraven takega tipa.