mimogrede, nisi mi še odgovoril, koliko cosmouporabnikov te ima na ignore!

Jochie napisal/-a:eno vprašanje za tebe, ryu10kyu...
greš v Rim. si postaviš oder, ozvočenje ter začneš govoriti v slovenskem jeziku. kako bodo reagirali mimoidoči poslušalci???
ryu10kyu napisal/-a:No...kakorkoli že pač...če drugega ne...so ljudje, ki so Borisa dali na ignore listo prikrajšani za smehVerjamem da je med vami ogromno ljudi ki bi ga dali na ignore listo...ampak vam nekaj ne da! Zakaj ne...ste se morda vprašali...zakaj ne?
ryu10kyu napisal/-a:Jochie napisal/-a:eno vprašanje za tebe, ryu10kyu...
greš v Rim. si postaviš oder, ozvočenje ter začneš govoriti v slovenskem jeziku. kako bodo reagirali mimoidoči poslušalci???
Drli se bodo name : va fanculo....buuuu...par piksen bom dobil v glavo...morda se bodo drli: merde Slovenija, itd.
Ampak ali imam jajca ker sem šel gor? Ali sem načelen in sem zvest Sloveniji? Ali sem jaz nezrel ali so oni nezreli ker mečejo vame piksne in kolnejo čez mene?
Poleg tega je tu še vprašanje...zakaj sem šel gor? Ali sem imel kakšen višji namen ali sem šel zato ker nimam drugega za početi? Odvisno je tudi od tega kaj se meni dogaja v glavi in kaj želim sporočiti...
Jochie napisal/-a:kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum!![]()
le moje skromno mnenje....
marypa napisal/-a:tip, Boris je čuden. Piše, teži, je dolgočasen, misleč, da je smešen.
In js sm bla happy, ker ga neki časa ni blo. Sm si mislna, o kul končno je model pogruntal, da najeda.
Nimam nč proti nobnemu drugač, ampak kar je preveč je preveč. Odblokiram ga nikol ne in ne pogrešam lol
ryu10kyu napisal/-a:Jochie napisal/-a:kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum!![]()
Ljudje se sedaj sprašujejo ali delaš atentat na konkurenčno stran ali zgolj spemaš?
Jochie napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Jochie napisal/-a:eno vprašanje za tebe, ryu10kyu...
Drli se bodo name : va fanculo....buuuu...par piksen bom dobil v glavo...morda se bodo drli: merde Slovenija, itd.
Ampak ali imam jajca ker sem šel gor? Ali sem načelen in sem zvest Sloveniji? Ali sem jaz nezrel ali so oni nezreli ker mečejo vame piksne in kolnejo čez mene?
Poleg tega je tu še vprašanje...zakaj sem šel gor? Ali sem imel kakšen višji namen ali sem šel zato ker nimam drugega za početi? Odvisno je tudi od tega kaj se meni dogaja v glavi in kaj želim sporočiti...
ja, večina njih se bo bunila, ker te ne razumejo, samo moteč faktor si. tisti, ki te razumejo, je tu sploh vprašanje, če se strinjajo s tabo. ampak v Rimu bo tebe malokdo razumel, na cosmoforumu malokdo razume Borisa.
kaj narediti? jah, naučiti se italijanščine! ali pa iti v slovenijo ter tam postaviti oder!
kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum!![]()