Kako doseči, da te nekdo začne ignorirati

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

boris, malo v temi BB pobrskaj, pa boš našel posnetek...

mimogrede, nisi mi še odgovoril, koliko cosmouporabnikov te ima na ignore! :D pričakujem celo število! :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Bom jaz zase odgovoril zakaj ga nisem blokiral...zato ker je človek vztrajen...verjame v to kar dela, pa čeprav veliki del foruma nima veliko lepega za povedati o njem...človek čeprav piše kot ponedeljek dolge poste vseeno pove zanimive stvari(med njimi je ogromno strokovnih podatkov, ki niso na njegovem zeljniku zrastli)...in človek je navsezadnje vseeno načelen...in še nikoli ni pobegnil pred situacijo v kateri se je znašel.
Kaj bi kdo od vas naredil, če bi bil na njegovem mestu v tem trenutku? Travmiral bi...definitivno!!! Ali pa se sploh ne bi več pojavil na forumu...Boris ima jajca in to mu noben ne more oporekati...človek se je predstavil s svojim celim imenom in priimkom...ali si kdo to upa? Torej lahko je biti skrit za nick namemom in se pametnega delati in biti car!

Jaz mu dam kapo dol! :tach: Pa če se strinjam s tabo ali ne...respect Boris!!!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

eno vprašanje za tebe, ryu10kyu...

greš v Rim. si postaviš oder, ozvočenje ter začneš govoriti v slovenskem jeziku. kako bodo reagirali mimoidoči poslušalci???
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

tip, Boris je čuden. Piše, teži, je dolgočasen, misleč, da je smešen.

In js sm bla happy, ker ga neki časa ni blo. Sm si mislna, o kul končno je model pogruntal, da najeda.

Nimam nč proti nobnemu drugač, ampak kar je preveč je preveč. Odblokiram ga nikol ne in ne pogrešam lol
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:eno vprašanje za tebe, ryu10kyu...

greš v Rim. si postaviš oder, ozvočenje ter začneš govoriti v slovenskem jeziku. kako bodo reagirali mimoidoči poslušalci???

Drli se bodo name : va fanculo....buuuu...par piksen bom dobil v glavo...morda se bodo drli: merde Slovenija, itd.
Ampak ali imam jajca ker sem šel gor? Ali sem načelen in sem zvest Sloveniji? Ali sem jaz nezrel ali so oni nezreli ker mečejo vame piksne in kolnejo čez mene?

Poleg tega je tu še vprašanje...zakaj sem šel gor? Ali sem imel kakšen višji namen ali sem šel zato ker nimam drugega za početi? Odvisno je tudi od tega kaj se meni dogaja v glavi in kaj želim sporočiti...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ryu10kyu napisal/-a:No...kakorkoli že pač...če drugega ne...so ljudje, ki so Borisa dali na ignore listo prikrajšani za smeh :D Verjamem da je med vami ogromno ljudi ki bi ga dali na ignore listo...ampak vam nekaj ne da! Zakaj ne...ste se morda vprašali...zakaj ne? :freude:

zato, ker se rada nasmejem kšnim smešnim izjavam :D ...
zato, ker mislim, da ni noben konflikt tak, ki se ga ne bi dalo rešit...
zato, ker ne bežim pred realnostjo...
zato, ker rada pridem problemu do rešitve...
zato, ker ne maram, da stvari ležijo odprte, nerazrešene...
zato, ker bi se dalo še naštevati...
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Jochie napisal/-a:boris, malo v temi BB pobrskaj, pa boš našel posnetek...

mimogrede, nisi mi še odgovoril, koliko cosmouporabnikov te ima na ignore! :D pričakujem celo število! :wink:

Je spet nekdo len, ali mu ne gre deljenje in množenje?
Moj odgovor je končen. Št. uporabnikov foruma pa je znano.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ryu10kyu napisal/-a:

Drli se bodo name : va fanculo....buuuu...par piksen bom dobil v glavo...morda se bodo drli: merde Slovenija, itd.
Ampak ali imam jajca ker sem šel gor? Ali sem načelen in sem zvest Sloveniji? Ali sem jaz nezrel ali so oni nezreli ker mečejo vame piksne in kolnejo čez mene?

Poleg tega je tu še vprašanje...zakaj sem šel gor? Ali sem imel kakšen višji namen ali sem šel zato ker nimam drugega za početi? Odvisno je tudi od tega kaj se meni dogaja v glavi in kaj želim sporočiti...

ja, večina njih se bo bunila, ker te ne razumejo, samo moteč faktor si. tisti, ki te razumejo, je tu sploh vprašanje, če se strinjajo s tabo. ampak v Rimu bo tebe malokdo razumel, na cosmoforumu malokdo razume Borisa.

kaj narediti? jah, naučiti se italijanščine! ali pa iti v slovenijo ter tam postaviti oder!

kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum! :D

le moje skromno mnenje.... :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ :lol:
o italijanih rajši ne bi :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum! :D

Ljudje se sedaj sprašujejo ali delaš atentat na konkurenčno stran ali zgolj spemaš?
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

marypa napisal/-a:tip, Boris je čuden. Piše, teži, je dolgočasen, misleč, da je smešen.

In js sm bla happy, ker ga neki časa ni blo. Sm si mislna, o kul končno je model pogruntal, da najeda.

Nimam nč proti nobnemu drugač, ampak kar je preveč je preveč. Odblokiram ga nikol ne in ne pogrešam lol

Uhh, tale marypa je še iz časov, ko smo se igrali v temi Razvijanja humorja prav posebnega sranja. In pozna me le iz razdobja pisanja tiste teme, kjer sem bil RES pošteno nesramen (to, kar sedaj delam je špeh proti tisti ostrini). Ampak ta tema je seveda bila le za genije, ne pa za povprečne ljudi, kot je marypa. Tam si moral igrati izvirnega "bedaka" (v svetu naše dimenzije seveda), ki pa je bil v svetu dimenzije tiste teme, kjer smo vsa pravila realnega življenja zasukali na glavo, najbolj pametna oseba. In seveda so se le redki uspeli prilagoditi dani situaciji in razmeram ter pravilom, ki so bila jasno podana, pa jih (kdo si ne bi mislil) skoraj nihče ni prebral. Zgledne komunikatorke so bile Mju in densy npr., pa Jasmine, čeravno so se tudi one na vso moč upirale, ker je seveda zelo bolelo, da nekaj ni urejeno po pravilih. Njihovih pravilih. Zanimivo, kako se situacija obrne, če postaviš drugačna pravila. V bistvu jih je nad 90% kršilo pravila in niso bili moralni, pa jih to ni nič brigalo. Zelo poučno.
Zadnjič spremenil Boris, dne 22. Apr. 2008 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ryu10kyu napisal/-a:
Jochie napisal/-a:kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum! :D

Ljudje se sedaj sprašujejo ali delaš atentat na konkurenčno stran ali zgolj spemaš?

zakaj si uporabil besedo atentat??? :D :D :D
mimogrede, prva ugotovitev je pravilna, bravo! :D
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

to smo mi naredili na ekskurziji v rimu (brez ozvočenja). po naključju je prišla mimo grupa slovencev. :D
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jochie napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

ja, večina njih se bo bunila, ker te ne razumejo, samo moteč faktor si. tisti, ki te razumejo, je tu sploh vprašanje, če se strinjajo s tabo. ampak v Rimu bo tebe malokdo razumel, na cosmoforumu malokdo razume Borisa.

kaj narediti? jah, naučiti se italijanščine! ali pa iti v slovenijo ter tam postaviti oder!

kaj je za narediti borisu??? naj se spusti na cosmo nivo... ali pa naj gre na www.planet-lepote.com - odličen forum! :D

Posebaj za Vas vnovič! eno teoretično korenčkovje, da ne boste brihtne glave tako nemočno prestrašeni pred superiornim bitjem.

Poskušajte vzporedno z užitkarjenjem in sekiranjem (kdo bi vedel, kako lahko tadva pojma živita v simbiozi, ampak forum nakazuje, da jima še kako uspeva, sicer - zakaj bi se vsi ti uporabniki, ki imajo "real life" (katerega menda jaz nimam), sploh spotikali ob njim nevšečne izjave?) razmišljati v stilu "reverse engeeniringa".
Hjaaa, drage moje vagine in dragi penisi (to menda ful užge, vsaj sodeč po tem, da se 50% (to je tako, kot verjetnost padca glave pri metu kovanca, in oboje je preverjeno, prešteto, preračunano) kletvic uporabnikov cosmopolitana nanaša na pimpeka in luliko ter tiste gibe, ki se ponavljajo kot idiot), vaš nevzgojeni ID (tudi moj ID ni vzgojen, da si ne bo kdo spet kaj domišljal, kar tu ni neredek pojav) se da lahko uporabljati tudi bolj smiselno. Če smisel sploh seveda obstaja, kar določeni ata guruji zanikajo.

Za preproste cosmopolitan(k)e:
Poskušajte ne razmišljati le o vzrokih, temveč tudi o vzrokih vzrokov.

In takrat boste morda izvedeli še kaj več o tem - čemu, koga in zakaj ignorirate.

Boris zelo dobro razume jezik cosmopolitana in ga tudi pošteno dobro govori (še posebej dober verbalist je za besedni zvezi "na živce mi greš" in pa "najedaš"), a kljub temu zavrača neprestano navadno jajcanje. Njemu leži inovativno jajcanje, ki je prežeto z univerzalno ljubeznijo, naklonjenostjo do vseh. In spoštovanjem seveda.

lp,

Boris_provokatoris
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ok...tema je kako doseči da te nekdo ignorira!

Opazil v temi moderatorji in uporabniki, da Jochie povedal kako vidiš kdo te ima na ignore!
Aaaaaaaaaaaaaaaa in kaj opazil :lach: :rofl:
Na ignore me imata edino par Kajira in Mahagonij...in vse skupaj se je verjetno zgodilo zaradi tega ker sem rekel, da so vse besede ki jih Mahagonij izreče svete za Kajiro in da naj si plakate od Mahagonija nabavi in obesi na steno :lach:
Samo sem res mislil da je Mahagonij bolj skuliran model...da se človek zaradi neke malenkosti posluži ignore gumba(pa če mački na rep stopiš zamijavka)...saj konec koncu smo bili tudi skupaj na cosmo partiju...ok...verjetno pač vpliv ženskega spola ki je bil užaljen in potem za sabo potegnil tudi njega...naj vama povem da vaju imam rad ne glede na to da sem v vajini glavi zli mož in bad model od bad modelov :knuddel:

Glede na to da je tu tema kako doseči da te nekdo da na ignore?

Jaz sem to dosegel s tem, ker sem:
- Kajira: rekel da so besede ki jih Mahagonij izreče svete in da naj si kupi plakat od njega da ga bo vsako jutro gledala.
- Mahagonij: Ker se nisem strinjal z njim v eni temi in sva dala navzkriž argumente in verjetno zato ker je Kajira vplivala nanj s svojo užaljenostjo.

Kdo ima še koga, ki ga je dal na ignore?Me prav firbec matra kje so vzroki(kajti ta moj je meni resnično smešen...če za tako malenkost daješ ljudi na ignore)!!!???
Kdo premore več ignoreov kakor jaz in kje je razlog za to dejanje??? :mukkies:
Odgovori