Jaz sem (poudarjam NEKOC!) naletela na bivsega na eni zabavi z drugo - midva vec nisva bila skupaj, ampak mene zaljubljenost se ni spustila, z zensko, za katero mi je nonstop govoril, da je glupa in, da nimata nic (iz tega sem jaz izvlekla tudi to, da je potem ziher se vedno malo 'moj'

), no, tam sem stala za njima, se vsiljevala v njun pogovor, on se je vztrajno obracal stran, jaz pa sem silila in na koncu izsilila, da gre na stran z menoj, da se pogovoriva. In sva sla in tam sem mu bluzila v stilu, da tega ne sme delati, da kaj se laze, v glavnem izpad tak, da me je se danes sram, ko pomislim pa se trezna sem bila

No, njemu ni bilo nic jasno, meni pa je se danes grozno, ker nisem nek psiho tip cloveka, tudi tezko sestopim s svoje stopnicke, ampak za tem tipom sem lezla par let brez vsakega ponosa in samospostovanja in tega me je res sram, ceprav vem, da je krivo tudi to, da je bil on velik kreten, jaz pa malo otrocje naivno bitje. Grrr!
No, danes tega ne bi pocela ... Bila bi pripravljena spremeniti dolocene navade, ki bi mojega fanta motile in ne bi usodno vplivale na kvaliteto mojega vsakdana, za nikomer vec pa se ne vrzem po kolenih, ker to je res bolno in neprimerno