kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ :lol: js bi se ustrašla, če bi mi kdo dal čokoladco za brisalce...bi takoj pomislila, da je to kšn maniak :wink: , al pa da je dal kaj sumljivega u čokoladco :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Jaz bi pa z veseljem požrla tisto čokolado (me obsedenka :D ) in bi mi bilo popolnoma vseeno, če bi jo za brisalec zataknil manijak ali kakšen sramežljiv pobič. Je pa luštna fora :) .
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

in kako bo pa on vedu, čigava je ta čokolada? a nej si punca naslednjič, ko pride v barček, napiše na čelo: "I love kinder bueno!"
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Aloha napisal/-a:Kako pa postopat u obratni situaciji, ko prideš u lokal in kelnar peca tebe?! :? Pa neke zaston kofetke pa spešl pudingi pa pošiljanje sporočilc prek kolegic ...

Meni je pa enkrat en kelnar kapučin prnesu,pa ni dau cukra zravn (no,jst itak pijem kavo brez cukra)..Pa je reku,da mi ni prnesu cukra,k sm tko sladka,da ga ne rabim :oops: :oops:

Milky:hehe,ja.tattoo na celu i love kinder bueno,hehe
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

zvezdica81 napisal/-a:Me ne vem, meni so drugač te fore "a mi daš telefonsko" čist mimo.
Poskusi s tem: ugotovi, kater avto je njegov in mu daj za brisalec kinder bueno( al pa kej takega) pa zraven napiš "za najboljšega kelnarja na svetu" Seveda zvečer, da noben ne vidi!

Men je pa ta fora čist mimo :roll:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, men je use to čist preveč za sladkorno fasat in prznam, sama si tega neb upala vn butnt ...
Se mi zdi, da še zmer najbl užge nasmeh plus pogled z mal small talk-a. Če mu po usem tem še kr ne potegne, pol je pa itak en lolek, z lolekom pa tko nimaš kej ... ali? :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Mogoče se lažje domisliš kakšne ideje, če se postaviš v obratno situacijo. Razmišljaj, kaj mi npr nekdo pri tebi moral narediti, da bi vzbudil zanimanje. Če se bomo samo lepo nasmihal pa si ne bo nihče upal narediti prvega koraka, bo enega ali drugega prej ali slej minilo.

Sicer pa kolikor jaz poznam kenlarje (pa jih kar dosti), posebno tiste, ki delajo v nočnem lokalu, lahko rečemo, da ponekod veljajo stereotipi. Saj veste; dobi lahko skoraj vsako, vendar so ta dekleta malce lažje dobvljiva. :lol:

Obstajajo pa tudi svetle izjeme, za kar dam roko v ogenj.

Daaaaj punca, povej, je kaj novega? :P
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

čakte no... bom ju3 poročala k grem tja na kavo :D sej že komi čakam upam da bo delu :oops:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

:razz: :razz: :razz:
vsakič k ga vidm sm bl nadušena!!! Torej dons sm bla na kavi :wink: in!!! sm ugotovila da on še bl peca mene kt jst njega... tko da :oops: k sm šla po račun sm ga že hotla prosit za številko sam pol k sm vidla da se mi skos tko nasmiha in revž bogi se ni mogu spomnt kako se reče ledeni kavi :razz:

tko da napredujm :roll: na tak sumljiv način :wink:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je en natakar iz ljubljanske Playe cel hud. :twisted:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no pika911: še malo pa bo :wink:
jemina: no pa povej še kej več? :wink:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

natakarjev ne maram vec :twisted: sem pa tudi sama natakarca :D

ze nekaj casa nazaj sem spoznala enega kelnarja, luskan, prijazen, sramezljiv. Ko sem dobila njegovo stevilko, se parkrat prisla v lokal, kjer je delal, sva se zmenila, da greva ven. No, izkazalo se je, da je bil dalec od sramezljivega fanta, hotel je samo sex. Vendar od mene ga ni dobil.
In se enega podobnega poznam, ki je pa tudi na cosmopolitanovem forumu :twisted: :evil:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ Jowko??? :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Razmišljam o tem, da bi odprl lokal samo zavoljo tega, ker so natakarji očitno izredno priljubljeni med dekleti :gruebel: :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ce so lepi, drugac ne :P
Odgovori