Kaj pomeni, če mi nekdo reče, da sem p***a?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

jessyca napisal/-a:Men se pa to ne zdi nč tazga. Še moja mt, k je stara 50 svoji kolegici iz zajebancije reče: Kje si p***a :rofl: :D

:eek:
:runterdrueck:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

In pol sedi mama s kolegico na kofetu ob Lublanci in komentira "ej, p***a, a s vidla tega jebača?!" :? ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pa kaj je z vami folk??
Če komu sede se tko pogovarjat in družba to sprejema in se na enak način pogovarja, je to smrtni greh al kaj in oseba kr ni primerna za mamo???
najprej razčistimo tole.vaši starši nikoli niso in nikoli ne kolnejo??torej, odgovor je potemtakem tak, da vas starši nebi smeli imeti, al kako?

Poleg tega pa če jst rečem kolegici kje si pi*kica, pa ona men nazaj naju čist nč ne moti in ne rabi niti motit druge. :)
je pa res, da morš mal pazt kaj nekomu tretjemu rečeš.Verjetno vsak en razume tega "črnega" humorja in moraš bit preiden, da se ne užali.Med sabo se mi pogovarjamo na vse možne načine, od-do, in to en moti nobene, ker vemo kako imamo pošlihtano.če mi en tretji reče, bom seveda izbulila oči, oziroma če mi reče nekdo kater vem da skorajda resno misli, ja takim ne pustim takega pogovora z mano, ampak z mojimi kolegicami pa ni nobene panike.
in to je treba enostavno razumet, da so se eni gibal v takem krogu s tako komunikacijo in takim humorjem.Če koga moti če mu kšn kej reče, naj pove na glas da ga moti.
ampak če pa nekdo drug govori z nekom drugim ki nima veze z vami, otem vas pa nima kej motit.
:)
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

purple....manillaxy nas je vprašala za mnenje in vsak je povedal svoje.... :wink:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne, moji starši se ne med sabo, ne med svojo družbo ne naslauljajo z "kje si pičkica", "kaj je zdej, jebač" in tko naprej. Zakolnejo lih tko, kt zakoune usak, med sabo pa tovrstnega besedja ne uporablamo.

Če pa prej omenjena mama zarad sočnega izrazja ne funkcionira v vlogi starša, pa ne bi vedla. To korelacijo si zaznala zgolj ti, purple in seveda nardila zaključek ter ga pripisala postom nad tvojim.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mnenje o njenem primeru bi blo drugačno od tega kar ste vi podali :wink: sej ne rečem, imej svoje mennje kakšni so ljudje ki tko govorijo, sam takele besede, da taka ženska ne more met otroka in jadajada so pa res mal nizke, se ti ne zdi?
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Mene mot, če slišm, da kdo preklinja pred mejhnimi otroci, ker mi je fuuuul grdo, če slišm enga tamalga, k niti u šolo še ne hod, pa že preklinja. Pol pa še vidiš, kako se enim staršem to zdi smešn in ga še spodbujajo. Mislm haloo?
Pa ne mislm, da zdj taki ljudje ne bi smel met otrok, ampak mislm, da bi se pa lahko mal kontroliral, kako pred otrokom govorijo.

Če se pa tko dve kolegici med sabo kličeta, pa zarad mene nj se, me to ne mot. Js sama ne bi nobene tko klicala in mi ne bi blo všeč, če bi mene kdo tko klicu.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

*purple* napisal/-a:mnenje o njenem primeru bi blo drugačno od tega kar ste vi podali :wink: sej ne rečem, imej svoje mennje kakšni so ljudje ki tko govorijo, sam takele besede, da taka ženska ne more met otroka in jadajada so pa res mal nizke, se ti ne zdi?

jah da ne more imeti otroka..ne vem jaz tega nisem zastopla kot žaljivo. seveda fizično lahko ima otroka....ampak res misliš da je to otroku vzor? kako bi ti pogledala svojega otroka, ki ne bi zastopil pomena in koteksta te besede in bi naprimer v vrtcu vse svoje vrstnice in vrstnike klical pi****a?? otroci so slika odraslih in bodo ponovili vse kar bodo slišali. ne bodo se ozirali na kotekst v katerem je bilo kaj izrečeno ali pa na to komu je mami to rekla (ali oči, da posplošimo zadevo).

uglavnem...mogoče smo res malo zašle od dejanskega problema, samo meni takoj, ko mi človek omeni, da je to izjavla 30 letna mamica, misli uidejo na otroka...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aloha napisal/-a:Ne, moji starši se ne med sabo, ne med svojo družbo ne naslauljajo z "kje si pičkica", "kaj je zdej, jebač" in tko naprej. Zakolnejo lih tko, kt zakoune usak, med sabo pa tovrstnega besedja ne uporablamo.

Če pa prej omenjena mama zarad sočnega izrazja ne funkcionira v vlogi starša, pa ne bi vedla. To korelacijo si zaznala zgolj ti, purple in seveda nardila zaključek ter ga pripisala postom nad tvojim.

sej se tud moji ne, sam razumem pač da v fazi šale rečeš kolegici ki se je nevem čist pošmekala za žurat: uwaau kakšna pičkica...Oziroma v tem smislu.in verjamem, da tud od jessyce mami ne govori lih tko, kot si si ti intrepetirala.
in ne aloha, če greš malo brat za nazaj je jasno napisano pri eni uporabnici, da-citiram; Se pa vprašam, če je oseba s takšnim izražanjem sploh primerna za vzgojo otroka
....torej?

exdancer....sej nism nikjer rekla da je žaljivo, rekla sem da je nizko, da je izjava na podnu, kar je bilo mišljeno da nekomu ne moreš rečt nekej takega, sploh če recimo pred otrokom ne govori tako, kar pa potem nima nobene povezave z otrokom.jst tud zakolnem, seveda, ampak ko mirkam tamale pa nikoli, se vedno vzdržim.Pa četudi bi zakovlna, mislim da dvoletni otroček bolj težko razume kaj in kako in da si bo besedo do svojega začetka govora zapomnil.potem morš pa itak pazt, ko vse ponavljajo za tabo.sam, al bo slišal pr teb, al bo pa v trgovini.tega se dons ne da skrit.

tud ko mamica kuha, otrok se zraven igra, pa nekej zažge, pa se ji svet okol obrne in zakolne ko nevemkaj...tud to lahko slišijo, vsepovsod lahko slišijo.In še posebej je dostkrat največji problem ta, da otrok največ grdoizraznih besed, prvleče ravno iz vrtca.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Citiranga nism vidla, kr sm prebrala sam zadno stran, my mistake, replicirala sm pa na dva posta pred mojim, ne na prvotnega.
lucy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucy* »

mene osebno zelo moti da kašn tip rece ej pi*ka....(razen ce je misljeno res izključno v zajebanciji)da pa govorijo v smislu "huda bejba" katastrofa :!: (sicer pa ima usak svoje mnenje ) in mi na misu ne pride da bi se poj tko pogovarjala se med kolegicami. sicer pa ce smo mi pičke potem naj bodo oni penis ....oz. k***c :evil:
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

*purple* napisal/-a:exdancer....sej nism nikjer rekla da je žaljivo, rekla sem da je nizko, da je izjava na podnu, kar je bilo mišljeno da nekomu ne moreš rečt nekej takega, sploh če recimo pred otrokom ne govori tako, kar pa potem nima nobene povezave z otrokom.jst tud zakolnem, seveda, ampak ko mirkam tamale pa nikoli, se vedno vzdržim.Pa četudi bi zakovlna, mislim da dvoletni otroček bolj težko razume kaj in kako in da si bo besedo do svojega začetka govora zapomnil.potem morš pa itak pazt, ko vse ponavljajo za tabo.sam, al bo slišal pr teb, al bo pa v trgovini.tega se dons ne da skrit.

tud ko mamica kuha, otrok se zraven igra, pa nekej zažge, pa se ji svet okol obrne in zakolne ko nevemkaj...tud to lahko slišijo, vsepovsod lahko slišijo.In še posebej je dostkrat največji problem ta, da otrok največ grdoizraznih besed, prvleče ravno iz vrtca.

OT: večina otrok izgovori svojo prvo besedo med 12. in 20. mesecem starosti... :)
drugače pa ja sej slišijo marsikje, samo lahko imajo pa vsaj dober zgled.
me nič ne moti, če se ti pogovarjaš s kolegicami na tak način in ti tudi ne bom pametovala. bom pa ostala pri svojem mnenju glede tega in kar se mene tiče lahko s tem tudi zaključiva :)
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Black Kitty napisal/-a:Povej ji, da te pač moti.
Js mam eno frendico, k zmeri k kako frendico vid se ponavad začne:
-ej pičkica..
-ej kurbice moje kam gremo dons?
-pofukljice kak ste kej?...

LOL tega se pa nisem cula :lach:

Ah ja, najdejo se svakojaki...meni osebno bi blo to malo prtegnjeno...se stinjam s tabo Black Kitty - samo povedat je treba, da te moti pa bo mir :)
I love SISLEY& RW
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

exdancer napisal/-a:
*purple* napisal/-a:exdancer....sej nism nikjer rekla da je žaljivo, rekla sem da je nizko, da je izjava na podnu, kar je bilo mišljeno da nekomu ne moreš rečt nekej takega, sploh če recimo pred otrokom ne govori tako, kar pa potem nima nobene povezave z otrokom.jst tud zakolnem, seveda, ampak ko mirkam tamale pa nikoli, se vedno vzdržim.Pa četudi bi zakovlna, mislim da dvoletni otroček bolj težko razume kaj in kako in da si bo besedo do svojega začetka govora zapomnil.potem morš pa itak pazt, ko vse ponavljajo za tabo.sam, al bo slišal pr teb, al bo pa v trgovini.tega se dons ne da skrit.

OT: večina otrok izgovori svojo prvo besedo med 12. in 20. mesecem starosti... :)
drugače pa ja sej slišijo marsikje, samo lahko imajo pa vsaj dober zgled.
me nič ne moti, če se ti pogovarjaš s kolegicami na tak način in ti tudi ne bom pametovala. bom pa ostala pri svojem mnenju glede tega in kar se mene tiče lahko s tem tudi zaključiva :)

jst mislm da ni tko kukr zgleda, in da velika večina mamic ni taka da nebi nkol zakolnla pred otrokom.
in prve besede so ponavad tiste ki jih mu prigovarjaš nonstop, verjetno mu nouš u fris govoru pi*kica, pi*kica :)
skratka, glede tega bi se res dalo debatirat, ampak je res tole napačna tema.
lucy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucy* »

ja se strinjam da ene mamice niso take da nebi preklinjale pred mejhnmu otrokm....moja kolegica dela v vrtcu in so 5 letni otroci katastrofalni. poznajo take kletvice da komaj verjames :? le kje se jih naučijo..mogoce od drugih otrok ja...in kje se jih oni? sem prepricana da v vecini ravno doma. ko mogoce mama kolne na očeta:D
Odgovori