jessyca napisal/-a:Men se pa to ne zdi nč tazga. Še moja mt, k je stara 50 svoji kolegici iz zajebancije reče: Kje si p***a![]()

:runterdrueck:
*purple* napisal/-a:mnenje o njenem primeru bi blo drugačno od tega kar ste vi podalisej ne rečem, imej svoje mennje kakšni so ljudje ki tko govorijo, sam takele besede, da taka ženska ne more met otroka in jadajada so pa res mal nizke, se ti ne zdi?
Aloha napisal/-a:Ne, moji starši se ne med sabo, ne med svojo družbo ne naslauljajo z "kje si pičkica", "kaj je zdej, jebač" in tko naprej. Zakolnejo lih tko, kt zakoune usak, med sabo pa tovrstnega besedja ne uporablamo.
Če pa prej omenjena mama zarad sočnega izrazja ne funkcionira v vlogi starša, pa ne bi vedla. To korelacijo si zaznala zgolj ti, purple in seveda nardila zaključek ter ga pripisala postom nad tvojim.
*purple* napisal/-a:exdancer....sej nism nikjer rekla da je žaljivo, rekla sem da je nizko, da je izjava na podnu, kar je bilo mišljeno da nekomu ne moreš rečt nekej takega, sploh če recimo pred otrokom ne govori tako, kar pa potem nima nobene povezave z otrokom.jst tud zakolnem, seveda, ampak ko mirkam tamale pa nikoli, se vedno vzdržim.Pa četudi bi zakovlna, mislim da dvoletni otroček bolj težko razume kaj in kako in da si bo besedo do svojega začetka govora zapomnil.potem morš pa itak pazt, ko vse ponavljajo za tabo.sam, al bo slišal pr teb, al bo pa v trgovini.tega se dons ne da skrit.
tud ko mamica kuha, otrok se zraven igra, pa nekej zažge, pa se ji svet okol obrne in zakolne ko nevemkaj...tud to lahko slišijo, vsepovsod lahko slišijo.In še posebej je dostkrat največji problem ta, da otrok največ grdoizraznih besed, prvleče ravno iz vrtca.
Black Kitty napisal/-a:Povej ji, da te pač moti.
Js mam eno frendico, k zmeri k kako frendico vid se ponavad začne:
-ej pičkica..
-ej kurbice moje kam gremo dons?
-pofukljice kak ste kej?...
exdancer napisal/-a:*purple* napisal/-a:exdancer....sej nism nikjer rekla da je žaljivo, rekla sem da je nizko, da je izjava na podnu, kar je bilo mišljeno da nekomu ne moreš rečt nekej takega, sploh če recimo pred otrokom ne govori tako, kar pa potem nima nobene povezave z otrokom.jst tud zakolnem, seveda, ampak ko mirkam tamale pa nikoli, se vedno vzdržim.Pa četudi bi zakovlna, mislim da dvoletni otroček bolj težko razume kaj in kako in da si bo besedo do svojega začetka govora zapomnil.potem morš pa itak pazt, ko vse ponavljajo za tabo.sam, al bo slišal pr teb, al bo pa v trgovini.tega se dons ne da skrit.
tud ko mamica kuha, otrok se zraven igra, pa nekej zažge, pa se ji svet okol obrne in zakolne ko nevemkaj...tud to lahko slišijo, vsepovsod lahko slišijo.In še posebej je dostkrat največji problem ta, da otrok največ grdoizraznih besed, prvleče ravno iz vrtca.
OT: večina otrok izgovori svojo prvo besedo med 12. in 20. mesecem starosti...![]()
drugače pa ja sej slišijo marsikje, samo lahko imajo pa vsaj dober zgled.
me nič ne moti, če se ti pogovarjaš s kolegicami na tak način in ti tudi ne bom pametovala. bom pa ostala pri svojem mnenju glede tega in kar se mene tiče lahko s tem tudi zaključiva