Čez teden pa živim v stanovanju v Portorožu. Najlepš je zjutri, ko se zbudim, grem vn in vidim morje. Mmm to sm si vedno želela

Tigi napisal/-a:Živim v mestu ampak je še vseeno neko obrobje...imamo hišo...
Živim sama v zgornjem nadstropju (kjer smo prej živeli kot družina), pod mano živita stara mama in star ata, pod njima pa stric z družino ampak imajo dve sobi v nadstropju pod mano...
Tako, da sama kraljujem v velikem stanovanju...
Želim se preseliti v LJ ampak vseeno nekam tako kot živi moj fant na robu Ljubjane ampak vseeno en km od BTC-ja...
Seveda v hiši...
mily napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Zivim v stanovanju v centru najlepse disecega zasavskega mesta. Imam veliko sobo, kar mi je malce bedno, ker je zaradi velikih prostorov prostor dosti slabse izkoriscen. Sostanovalci pa so: mami, brat in pisana muca.
Nekaj korakov imam do trgovine, trafike, poste, banke,... Na blizino vsega, kar potrebujem, sem tolk navajena, da me je ze en dan, prezivet pri bivsem v hisi precej iz mesta, cisto spravil iz tira. Ampak tudi zivljenje tam bi mi bilo boljse kot npr. v Ljubljani.
No, me prav zanima kje živiš, ker jst se podpišem pod vse, le pod člane družine ne.
Yazmeen napisal/-a:Jst sm prej živela z mami na podeželju v Poljanski dolini, bolj na samem, v dost velki hiši, pa hodila za vikende k atiju v Škofjo Loko, ki je takrat živel še v stolpnici, s svojo družino.
Pol sem pa dubla službo v Železnikih in ker nism mela prevoza, sem se sama preselila v najemniško stanovanjce (33 kvadratov) v Železnikih, v en luštn novejši blok, ki je na kr fajn lokaciji, okrog so sam hiše in narava. No pol se je k men prselu še moj tipčk.
Si pa vsekakor želim met enkrat eno luštno hiško